V. 43

06:11 2019-10-21

Den här veckan ska de(?) renovera våra stammar i köket så vi har alltså ingen diskmaskin, tvättmaskin eller rinnande vatten. Var gärna med och dela hashtagen #prayforhanna och swisha en slant till 12384930 för att jag ska överleva detta.

Vad ska vi annars göra då? Jo serru! Det ska Päschon berätta nu!!!!!!!!!! HÅLL I ER:

Måndag
Klippa klippa klippa. Slutleverans för episod 1 av vårt matteprojekt för Teknikföretagen. Spela in pod med Martin, två möten och skriva på intervjuer till Gott folk. Plus måste försöka boka på fler bra gäster!!!

Tisdag
Inspelning med Stadsmissionen som är nya kunden mitt bolag jobbar med och ska göra filmer för! Fantastiskt kul ska det bli. Sen möte med min revisor, inget får mig att må så bra när jag varit där och ”fått ordning”. Mmmm gåshud ner till röva av det.

Onsdag
Intervjuar Thomas Bodström till Gott folk! Och sen Messiah Hallberg! Har ni några spontana tankar? Skriv! Sen fortsätter jag med inspelningarna ihop med Stadsmissionen. Och så klippa matteprojektet på kvällen.

Torsdag
Massa möten kring projekten på dagen men åker upp till Sundsvall på kvällen mmmm..

Fredag, lördag, söndag
Sundsvall!!!!!!!!!!! Träffa Antons familj, min familj och… MIMMI.

6 kommentarer | “V. 43”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lisa skriver:

  Vore kul att höra Boströms tankar kring juridik – moral. Är det olagliga alltid fel? Vad har det för funktion att döma folk till straff egentligen? Hämnas? Avskräcka? Få den straffade personen att bli en bättre människa? Åh finns så mycket knepigt och kul att gräva i när det gäller juridik och moral tihi

 2. Sanna skriver:

  Hur gick det med momsen som du ej betalat för företagets räkning?! Blev orolig för att du skulle få massvis i böter efter förra poddavsnittet. Låg nästan sömnlös!

  1. Hanapee skriver:

   Haha! Jag hade kollat fel på dag! Så jag hann! :D

 3. C skriver:

  STARK POD idag! Kan inte riktigt sluta skratta åt mäklaren som bajsar innan visning hehe. Och otroligt tacksam för att någon (ni!) delar min frustration över EBT och hur hon bedriver politik. Tack för det!

 4. Sofia skriver:

  Är så kär i Messiah Hallberg haha! Ser fram emot det avsnittet :’)

 5. Ellen skriver:

  Fråga Bodström om cyanidkvinnan!!!
  Han förekommer som hastigast i ett av avsnitten från rättegångspodden. Vet inte vad du ska fråga men det är ett så spännande fall!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp