Lugn helg för räven

14:11 2019-10-20

GUD vad skön helg jag haft.

Tycker den började typ i torsdags, för då sov vi ju som sagt på nyöppnade Hotel Frantz i Slussen. Satan vad bra det var förresten! Förutom jättefint hotell så var middagen och frukosten bland de bättre jag ätit. Både jag och Anton hade det så himla bra. Och sen har helgen liksom fortsatt med att vi umgåtts tätt.

I fredags var vi hos Emelie och Anton B och fick umgås med vår otroligt begåvade guddotter Bonnie 3 månader. I lördags gick vi låååångpromenad, jag köpte en Harryboy och så åt vi falafel framför travet och vann 0 kronor.

Och idag söndag har vi tränat (dock inte tillsammans, fy fan aldrig i livet det har vi testat och jag blir för arg då) och snart är det dags för gårdsstädning. Tjohoooo.

Rare pic på mig som Anton tagit!!! Hade en fruktansvärd hårdag som ni kanske ser, glömde nämligen att ta med mig plattång och mitt schampo+balsam till hotellet och efter badet såg jag ut som en RÄVRÖV i håret.

Sket givetvis i det efter ett glas champagne och en halv vinflaska. Därav fnissig???

Jaja lökigt inlägg men så var min helg. Innehöll mindre alkohol och psykbryt jämfört med förra helgen, vilket ju kändes behövligt. Hoppas ni hade det fint <3

4 kommentarer | “Lugn helg för räven”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. T skriver:

  Men alltså vad gullig bild 😍

 2. Julia skriver:

  Tänkte när jag såg bilden ”gud vad fin hon är i håret!” så inte så dålig hårdag ändå!

  1. Hanna skriver:

   ja samma här!!

  2. Hanapee skriver:

   Meh va fin du är!! kanske inte syns hur frissigt det var

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp