288. Platon enligt vår mening

14:37 2019-11-05

Hanna har fått kritik och Martin har läst filosofi. Är Martin den moderna Platon? Och kommer båda ut som antidemokrater? Dessutom; hatet mot människor som säger ”enligt min åsikt”, Hannas sms från Radio Västernorrland och Martins tafatta bus eller godis.

TREVLIG LYSSNING!

Ni hittar den där poddar finns.

Mejlar du bara i versaler, suger vätskan ur växtblad och har en handväska av barnhud? Tryck play nedan:

 

10 kommentarer | “288. Platon enligt vår mening”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Lord and Jesus varför gillar Parisa Linnéa Claesson???

  1. Hanapee skriver:

   vadå???

   1. Sofia skriver:

    Hon kommenterar Linneas bilder :////

 2. Sofia skriver:

  Hej!
  Jag ska på bröllop för en nära familjemedlem i min svärfamilj under julen. . Det är ett litet bröllop med klädkod kavaj. Jag vill så gärna se smashing ut, och inte någon vanlig tråkig klänning. Har letat på varenda sida men hittar liksom inget? Är inte petit utan är väl typ en medium på knappt 1,70 m.

  Alltså det vore guld med dina tips! Skulle vara så tacksam. Känner mig så tråkig när jag letar och börjar få lite dåligt självförtroende i letandet ;(

 3. Ida skriver:

  https://youtu.be/oAhV8zCduug

  Visste inte att du gjorde voiceovers redan 1971

  1. Hanapee skriver:

   HAHhhhahahhahahahahahhaa skreeeek

  2. Karro skriver:

   Hahaha looool!!!! ”E dä bra dä”

 4. Ellen skriver:

  Haaaannna master!!! Vad ska jag önska mig för nåt ~*dyrt*~ i examenspresent??? Mamma och pappa undrar och jag har INGET svar. Känns som vi har lite samma stil fast jag e lite mer hippie?? Tänker antingen väska typ marimekko karla-style eller klocka eller smycke eller ngn inredning? PLZ HELPPPP, vad vill du ha som e lite lyxigare? Mvh/privvad idiot

  1. J skriver:

   Alltså jag tycker att dom här är väldigt fina https://www.artilleriet.se/sv/details/candle_holders/drip-candle-holder

   Eller är dom kanske bara uttjatade? Jag vet inte? Fick dåligt självförtroende nu. Men dom passar väl även en HIPPIE. OCH dom ÄR snygga. Tycker jag. Obs inte alla samtidigt kanske.
   Ett litet tips!

   1. Ellen skriver:

    Aaaaah tack!!! Hahah hippie<3 är verkl inte hippie eg men var det enda ord jag kunde komma på för att förklara att jag ej har en super*clean* stil. Men JA gillar ändå. Och bra med artilleriet! Hade helt glömt den affärens existens! Ska kika mer där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp