v. 45

07:20 2019-11-04

Ny vecka and ready to kill it!!!!!

Hahahaha

Mmmm nollgradigt grått ute och vill bara gömma mig under filten i soffan och kolla när Fab 5 är i Japan. Sånt gillar jag. Och vet ni vad ni tydligen gillar? Jo, att jag berättar om min vecka DAG för DAG. Och för det älskar jag er! Här kommer det:

 

Måndag
Redigering av matteprojektet vi gör (snart kommer de fyra första avsnitten och jag kan berätta mer!!!). Ska på två möten, spela i pod med Martin och intervjua min bloggidol Sandra Beijer till Gott folk. Hur jag ska hinna detta? Ingen vet faktiskt det.

Tisdag
Ska träna på morgonen! Ja nu drar jag igång med min träning igen för jag har tävling mot Anton och dessutom kom min pms tillbaka med full kraft när jag slutade. Så jag kommer skriva om att jag tränar nu för att hålla kvar vid den. SÅ ÄRE MED DET. Dagen innehåller även deadlines och jobb men nu blev det här stycket för långt för att fortsätta.

Onsdag
IIiiiiih. Pirrigt möte på morgonen kring serien vi skriver. Sen ska jag vara med i Farzads matpod och så blir det manusmöte med Mauri (alltså ja, det är han från Uppdrag mat och som ni tydligen är kära i såg jag i kommentarerna<3). På kvällen ska jag och Johanna se Liv Strömqvist pjäs.

Torsdag
INSPELNING MATTESATSNINGEN

Fredag
INSPELNING MATTESATSNINGEN. Aw hos min kompis Amanda och middag med Edvin och Maja!

Lördag
Vi ska på middag hos Mimmi, Hampus med Anton B, Emelie och min guddotter Bonnie. Så sjukt att hon är Sveriges smartaste bebis. Måste va nåt med influencerna runt henne….

Söndag
Skriva och sova. Byyyyeeee.

16 kommentarer | “v. 45”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Zara skriver:

  ÄLSKAR att läsa dessa veckolistor! Don’t dare to stop! Låter som en rolig vecka!

 2. Elsa skriver:

  Älskar också veckolistorna, och blev mycket glad över att se att Sandra Beijer ska vara med i Gott Folk!

 3. Emma skriver:

  Tänkte först att du skulle på middag hos hunden Mimmi <3

  1. Hanapee skriver:

   Haha ååååhhhh det hade varit en DRÖM

 4. Olivia skriver:

  Jaaa, Sandra! Kul!!

 5. nova skriver:

  JAAA SANDRAA

 6. Emma skriver:

  Din instastory <333

 7. anonym skriver:

  Här sitter jag, ensam hemma och lite mörkrädd, plus smådeppig av olika skäl, och garvar IHJÄL mig till dina stories med lurv-toffeln. Tack för att du sprider glädje <3 Älskar också när du live:ar när jag är hemma själv och känner mig lite ynklig. Bästa sällskapet!

 8. Sofia skriver:

  Lurvtofflorna är det sjukaste jag sett på länge!!

 9. Hanna skriver:

  Hahah instastorien idag fick mig att tänka på instasketcherna om JESSIKA!!! Eller hette hon så? Fan vad kul det var. Bring Jessika back.

 10. Gabriella skriver:

  Hej Hanna!
  Behöver hjälp av master. Det är så att jag är bjuden på 30-årsfest i början av december. Är svintaggad men också nervös… kommer träffa många av min killes kompisar och även hans ex för första gången. Sidestory: Jag vet att han avslutade det mellan dem, och att det inte var ömsesidigt. Men allt känns preskriberat nu iom att jag och min kille ändå har varit ihop i 2 år, och hon är nu förlovad. Jag vill henne såklart inget ont! Men ändå. Jag vill ha en underbar kväll. Och något djuriskt i mig vill se FABULOUS ut. Förstår du? E d så fel att känna så? Vad ska jag ha på mig! Hjälp! Puss & Kram från en gammal i gemet-bloggläsare

 11. M skriver:

  ÄLSKAR när du skriver dag för dag om veckan! Mår otroligt av den typen av struktur.

 12. Lina skriver:

  Haha, drömde om dina lurviga tofflor inatt!

 13. Elin skriver:

  Vill höra recension av Liv Strömqvist sen! Såg den i Malmö och hade varit intressant att höra vad du tycker.

  1. Hanapee skriver:

   Blev tvungen att ställa in! Har lite för mkt! :(

 14. Tilda skriver:

  Hej master! Följt dig sen jag va 13 och du har alltid varit ett ångestdämpande piller i mitt liv!

  Men nu ska jag ta studenten till våren och jag tycker det känns ärligt talat ganska jobbigt… Går på en skola där vi behöver bo på en ö, och jag bor då med mina 2 bästa tjejkompisar och lever mitt bästa liv.

  Det känns inte alls kul att ta studenten och alla verkar ha planerat så mycket med att plugga utomlands och jobba utomlands och helt enkelt lämna mig:/.

  Vad tycker du att man ska göra sitt första år efter studenten? Borde man ha en plan?
  Vad kommer du ihåg från din post student tid och vad önskar du att du hade gjort och vad ångrar du att du gjorde? Känns läskigt och otryggt och bara jobbigt att behöva komma ut i vuxen världen. Ser inte spänningen i det liksom.. Har du några tips på hur man kan göra den tiden spännande och t.ex träffa nya människor som man klickar ännu bättre med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp