289. Sista året som hora

22:28 2019-11-12

Varför är det synd om papporna? Till och med anmälda kändispapporna är det synd om. Hanna tycker att det är mer synd om henne för hon har förlorat 100 följare. Martin, ja han har skaffat hockeyfrilla och slagit huvudet i en tegelvägg.

Ni hittar den som vanligt där poddar finns.

Är du vän med en lampa, älskar snarkljud och bajsar med låst dörr när du är ensam hemma? Tryck play nedan:

11 kommentarer | “289. Sista året som hora”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. K skriver:

  Alltså gud vad jag känner igen mig i det där med att det aldrig är nån som tycker synd om MIG. Eller säger förlåt till mig? Är också sån som aldrig biter ihop. Så ja, folk tröttnar väl….gaahh så jävla störande…

 2. Ett fan skriver:

  Har ej insta så kör här istället för DM. Ditt avsnitt i Gott Folk med Thomas Bodström. Lägg av!!!! Skratta HÖGT flertal gånger. Så jävla bra, roliga och intressanta frågor. Känner att det är helt befogat att du kallas Master!!

 3. Julia skriver:

  Tänkvärt och bra om föräldraskap. Kanonavsnitt överlag!

 4. Sara skriver:

  Känner bara ett stort ?????????? Till ditt hjärta under blondinbellas senaste bild??

  1. Hanapee skriver:

   Varför då? Vi är bekanta och jag har jobbat med henne? Tycker att det är fullkomligt banalt att folk tror att hon köpt spamkommentarer till sig själv. JAG har fått spamkommentarer? Folk är så otroligt cyniska och totalt oförmögna att ha två tankar i huvudet samtidigt.

   1. Karro skriver:

    Vad fint att du inte hänger på hat-tåget mot blondinbella! Håller med dig, det går att ha fler än en tanke i huvudet och det är dessutom helt sjukt att det typ förutsätts att man ska hata henne? Orkar egentligen inte lägga mig i belladiskussioner eftersom vad man än skulle vilja säga till hennes försvar skulle man bli anklagad för att vara typ hon eller någon ur hennes team (så töntigt men vad kan man förvänta sig av kommentarerna på bloggbevakning….) men det är sjukt att DU ska få ett ”?????” för att du är medmänsklig. Du har ingen skyldighet att hata henne liksom

    1. J skriver:

     Men nä va. Ingen har sagt att man ska hata bb. Jag tycker också att det är anmärkningsvärt med ett hjärta. Faktiskt.

     1. Hanapee skriver:

      Berätta gärna mer om vad jag kan få göra och inte göra för bekanta som jag har en egen relation med

    2. Hanna skriver:

     Absolut att en kan kritisera kommentarsfältet på bloggbevakning men blondinbellas handlingar behövde få sina konsekvenser. Sen att gotta ned sig i hennes numera ”kris” (som hon själv satt sig i) är ju en annan sak.

 5. Hanna skriver:

  ojojOJ vad roligt avsnitt!

 6. Hanna skriver:

  Åh vad intressant med diskussionen om idoliserandet av pappor. Jag och min syster diskuterade det nyligen, vi har flera barndomsvänner vars pappor var noll närvarande under deras uppväxt, var kontinuerligt otrogen mot deras mammor osv osv. Ändå är det dem som får den största hyllningen på farsdag? VARFÖR är man så förlåtande mot sina fäder för?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp