V. 46

13:58 2019-11-12

Jahopp då fick man migrän igen då.

Fy fan vad hemskt det var igårkväll. Gick och tränade på Friskis, sprang lite och gymmade lite men hade glömt min vattenflaska hemma och dessutom ätit dåligt med lunch (pga den vidriga salladen ni vet). Gick hem och var på ett ovanligt topphumör.

Då slog den till. Skulle messa Anton och fråga om middag men när jag skrev försvann hälften av orden och det är alltid, alltid mitt första tecken. Att jag börja se saker halvt. En gång i fjällen tappade alla människor på after skin halva ansiktena. Hå hå ja ja så tokigt!

Efter synbortfallet kom blixtrarna (auran???), känselbortfall i armarna och så den extrema huvudvärken. Som att en motorsåg kör i huvudet. Mys. För mig har det uteslutande med fysisk  ansträngning att göra. Och dåligt vätskeintag. Misstänker också att jag ev har någon låsning i nacken/axlarna för jag upplever också att det lättare kommer efter att jag gjort sånna övningar. Aja jag ska till en kiropraktor snart tänkte jag.

Ska vi titta på vad jag ska göra i veckan nu är huvudet är mer ett blåmärke än en motorsåg?  Jajjebusingen

 

Tisdag.
Ja det är ju idag det. Ska, efter vår dramaturgs anteckningar, klura vidare på manuset till den där tv-serien vi hoppas på att få göra. Ikväll spelar jag och Martin in poddis. Och så säljer vi vår Sonos soundbar via Blocket (köpt en mindre) om nån ville veta.

Onsdag.
Långredigering av matteprojekt med Isabelle och Jacob

Torsdag.
Ska få träffa TVÅ BEBISAR (eller fyra beroende på hur man ser det). Ska äta frukost med Emelie och Bonnie och sen lunch med Linso och Noah.

Fredag. 
Skrive skrive skrive. Sen ska jag på AW hos min nya kompis Iiiiiisabeeeelle. Så kul att bli kompiskär igen! Hon sände radio inatt (Vaken i P4) och jag låg vaken till 01 och lyssnade och fnissade gott? Pinsamt.

Lördag & Söndag.
Måste läsa melodikrysset lördag morgon, inga planer på kvällen och så vill jag ha det!! Vill vara spontan här. På söndagen ska jag filma med Mauri till… Spinngalan! En PR-gala. Vi ska alltså inte köra spinning.

 

Va kort beskrivning av mig :-))) För okänd att sammanfatta helt enkelt.

11 kommentarer | “V. 46”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rebecca skriver:

    Stackars master med migrän! Krya och hoppas du mår bättre idag. Som van besökare av sjukgymnaster/kiropraktorer/naprapater sen typ 17 år tillbaka, gå till naprapat! Kiropraktorer knäcker mest medan naprapater jobbar med muskler och att knäcka och enligt min erfarenhet mer fokus på övningar som kan förebygga. Naprapathögskolan har egen klinik där de är jätteduktiga och jobbar under handledning!

  2. Ida skriver:

    Så kul, man älskar ju både dig och Mauri!

  3. Isabemme skriver:

    Berätta om ditt arbete med stadsmissionen :)

  4. Julia skriver:

    Älskar älskar älskar Isabelle! Och dig! Drömduo lyx!!!!

  5. Chillarn skriver:

    Älskar ”jahopp”(då vart man dumpad)

  6. Anna skriver:

    Håller med ovanstående kommentar. Just när det gäller nacken så är det ett mycket känsligt område nära nervcentrat och mycket trångt. Kiropraktorer kan säkert göra nytta men välj osteopat eller naprapat när det gäller just nacken med hänsyn till dess ömtåliga och nervtäta anatomi. Promise!

  7. Ella skriver:

    Du ser inget annat samband också, typ att du får migrän i samband med mens eller ägglossning? Om du har hormonella preventivmedel så borde du överväga att sluta med det pga det du har är migrän med aura. Du kanske redan visste allt detta, men som migränperson så var jag bara tvungen att kommentera :-)

    1. Hanapee skriver:

      Nope and nope!

  8. ida skriver:

    Har exakt samma typ av migrän, precis blivit färdigutredd efter en tur med röntgen av hövve. Men inget syntes där (puh!) därför konstaterades migrän, som alltid sitter bakom ena ögat för min del och går ut bakom näsan och kinden. Ibland har det känts som om ögat ska ploppa ut. Så det är på gränsen till vad som kallas ”Hortons huvudvärk”.
    Har synbortfall i en halvtimme och suddigt synfält där man fokuserar – ansikten försvinner – och sen prismor. Som om man kört in huvudet i en jälva kristallkrona. Kommer typ 1 gång var 3:e månad för mig.
    Fick en nässpray och tabletter för migrän förra veckan utskrivna men har ej behövt prova än, men det lär ju hända snart *ta i trä*

  9. Lisa skriver:

    Kan du inte göra ett till ”hitta-ny-kompis-inlägg”?, har precis flyttat till Stockholm och har inga vänner, vill också bli kompiskär!

    1. Hanapee skriver:

      <3 absolut! Kan göra ett lite längre fram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla