Baskeribaskera

07:54 2019-11-01

Eftersom jag just nu skriver dramamanus så bär jag basker. Tycker det hör till mitt författarskap. Och ja hur går det med allt det här då? UNDRADE INGEN. Men jag svarar ändå.

Jodå! Känns som om allting sker uppe i mitt huvud än så länge. Varje gång jag skriver ut nåt känner jag lite såhär ”:-I” men det ger väl sig. Tur jag och Johanna har varann. Och oj vilken kul möjlighet detta är såklart (rädd att ngn viktig bestämmande person läser så vill låta positiv också!!!!).

Bloggen blir inte rolig när jag har mycket att göra. Förlåt. Det enda jag helt ärligt vill blogga om då det är såhär är mina jobbgrejer, men det är ju så satans tråkigt att höra på. ”Idag gick jag genom bokföringen” ”idag hade vi möte” ”idag kopierade jag ett papper” ”idag sket jag sönder toan på kontoret” (obs sant hände igår).

 

Men jag har faktiskt jättemycket att göra…………………….. Jag blir irriterad när influencers säger att det är ett ”krävande heltidsjobb” för alla influencergrejer jag nånsin gjort har på riktigt gått på en sekund…………… ok inser nu att jag också nöjer mig med halvbra mobilbilder och har 0 följare jämfört med andra :-)

Men det jag menar är att jag gör alla influencergrejer med röven för att jag alltid, ja alltid, haft ett hundra procentigt jobb/plugg samtidigt. Och nu är det liksom mitt egna bolag där jag helt ensam är ansvarig för produktioner mot kund/byrå och inte kan strula upp ens en nanoprocent.

JA NU FICK JAG SÄGA DET OCKSÅ!!!!! JAG ÄR JÄTTEDUKTIG!!!!!!!!!!!!

SKRYTINLÄGG HÄR MED SLUT.

18 kommentarer | “Baskeribaskera”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Haha jag tycker det e skoj å läsa om ditt jobbande!

 2. Maja skriver:

  Tycker också det är kul! Hejja dig, känns ju jättehärligt att du lägger fokus där det ska vara.

 3. Erica skriver:

  Du ÄR jätteduktig!! Spännande och inspirerande att följa din karriär Tkr jag!! Älskar att du inte är en sån tråkig ”vanlig” influencer

 4. E skriver:

  Men du äääär ju jätteduktig (Obs, en behöver inte vara det dock!!) Och jag läser aaallt du vill dela med dig av, med glädje! Skriv, bara skriiiiv det du vill!

 5. xx skriver:

  Jag, och många med mig skulle jag tro, tycker inte alls att det är tråkigt att läsa/höra om dina jobbgrejer, om det så är att du kopierade upp ett papper. Samma sak gäller för podden, när du och/eller Martin pratar om något och du helt plötsligt avbryter med ett ”är det här kul för lyssnarna”: ja, det är kul och intressant för lyssnarna. Tycker det är jobbigare att någon avbryter och börjar reflektera över sitt eget content medan det händer. Alltså, hoppas på mer kbk i både podd och blogg. Du har en trogen följarskara liksom.

 6. F skriver:

  Jag lyssnade på podcasten och det är ju sjävklart att man tackar för en fest, middag eller liknande. Det är bara ohyfs att inte göra det.

  1. Elin skriver:

   Verkligen!! Relaterade så mycket till det. Man blir så beskriven när man stått och trampat eget vin och slaktat en ko och bakat bröd och dukat och köpt blommor och sen kommer det INTE ENS ETT TACK-SMS :|||||| kanske lite fult och självupptaget att tycka men va fan

   1. F skriver:

    Varför det vara självupptaget att uppskatta ett tack? Det är som sagt rent hyfs att tacka! Folk som inte tackar verkar ha föräldrar som missat den delen i uppfostran.

  2. elsa skriver:

   håller med!

 7. Emma skriver:

  Vi älskar att höra om att du skiter sönder toa eller kopierar papper OBS ej ironi. Och hellre spontana mobilbilder.

  <3

 8. Linnea Sjöberg skriver:

  Hej Hanna
  Behöver dina säkra stiltips! Hjälp a bride out!

  Jag ska alltså gifta mig i sommar och har eventuellt bestämt mig för denna klänning.
  https://www.asos.com/asos-edition/asos-edition-sequin-kimono-sleeve-wedding-dress/prd/11023434

  Skriver eventuellt I FALL min fästman skulle få se den och därför tvingas byta.

  Jag letar nu skor. Skor skor skor.
  Tanken är att bryta av! Någon tipsade om träskor (wtf?) men jag önskar ett par så jäääävla grymma skor. Alla ska vara avis och tänka ”hur fick hon ihop det där i sitt huvud?” Och fråga vart de kan köpa likadana.
  Så! Här kommer din hjärna in. Kommer ju givetvis ge den all cred. Din hjärna allså.

  TACK! Tack! Tack!!

  1. Jannie skriver:

   Klickade in på länken till din blivande brudklänning och WOW, helt fantastisk. Har inga skotips men Önskar dig och din blivande en underbar dag när det är dags.

 9. Julia skriver:

  Förslag på blogginlägg som kanske inte känns jätte tidskrävande nu i dessa busy times, dina senaste screenshots! Förresten lever fan för dina insta-stories bästa som finns på internet <33

  1. Hanapee skriver:

   BRA idé! ska genast kolla

 10. Johanna skriver:

  Pls!
  Har PANIK över min garderob och klimatångest. Vad gör man då?
  Det som är till min fördel är att jag jobbar inom vården= Går runt i pyjamas hela dagarna så behöver egentligen inte så många plagg men vill ha hjälp med att hitta SNYGGA och HÅLLBARA plagg. Finns det? Det vet väl bara du, master?

  1. Sally skriver:

   Om du bor i Stockholm: Arkivet!!!

 11. Jenny skriver:

  Älskar dig, men baskern? Vafan. Jag har blivit gammal. Är det så man ska se ut nu för att va tuff? (Undrar på riktigt). Du är bäst!

  1. Hanapee skriver:

   Japp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG