Jaha å vad gjorde Persson i helgen?

21:37 2019-11-03

Goder afton båd herre fru å hen

Vad bra att jag alltid lyckas ta så bra outfitsbilder på mig själv!!!!! Det här är liksom den enda som jag har från min middagshelg i basker. Ny klänning har jag köpt också. Från Weekday (adlink) om ni ska härmas som vanligt. Skoja. Förlåt. Ni får härmas. Det är ju det ”influencing” går ut på har jag förstått.

Det var Anton som tog den :-) Bra skärpa :-) Men det var iofs efter att vi haft en uuuunderbar champagnelunch med vår kompis Zacke där vi ätit ostron och pratat om döden.

Mådde förvånansvärt gott av det.

Nom nom nom nÖm.

Sen på fredagskvällen åkte jag och Anton hem till min gamla kollega och kompis My och hennes man Calle och Penny två bast. Penny var mer intresserad av Anton än av mig och jag blev givetvis kränkt. Brukar ju va en barnmagnet? men allt jag hörde nu var ”Daaaaaantooooon”.

Typsikt tjejer.

Och den här bilden är från lördagen. Haha? Så jävla dålig bild igen. Förlåt Jojje och Linso men jag hade helt enkelt ingen annan i luren. Det var så himla himla mysigt att få träffa Linsan igen. Och hennes Noah som nu är snart fyra månader. Rödlätt är han vilket är viktigt, så man ser att det är Linsos. Tog självklart ingen bild men ni får tro mitt ord och lita på att det blir en bild nästa gång då.

Förutom detta har jag: träffat en ny kompis som heter Mauri (ok vi har träffats 2 ggr så är kanske inte jättebra kompisar ÄN) men han och jag ska leda en gala tillsammans så vi skriver manus till den! Och så har jag och Johanna fortsatt spåna på vår dramaserie. Och så har jag haft mensvärk och känt mig deppig. Och tränat!

Späckad helg men skönt att den är över för nu vill jag ha ramar och fokus.

Puss alla

6 kommentarer | “Jaha å vad gjorde Persson i helgen?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emelie skriver:

  Ååååh, jag hoppas att det är Uppdrag Mat – Mauri? Verkar heeeelt underbar!

  1. Hanapee skriver:

   Haha ja! Det är han! Supermysig

 2. Daniella skriver:

  Kär i Mauri!!! Avis 😭

 3. S skriver:

  Hahaha älskar att rödhårsgenen verkar va så stark. Kommer bli liiiite ledsen om jag själv får ett med brunt eller blont hår. /proud ginger

 4. Sofia skriver:

  MAURI OCH HANNA VILKEN FKN DRÖMKOMBO

 5. H skriver:

  Ååh vilken dröm med HP och Mauri!! Han måste vara Sveriges mest likable person??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG