Var håller jag till om dagarna?

11:18 2019-11-21

Fick en kommentar som undrade om jag skaffat kontor och då kom jag på att ”just ja! har jag inte sagt det?” men sen insåg jag att jag nog visst sagt det? Och sen undrade jag hur INTRESSANT det är för er att veta var jag håller till om dagarna och om det rent av kan vara… farligt?

Skoja. Utgår nämligen alltid från att ingen vill mig något ont! Förutom Anton när han dagligen kränker mig genom att påpeka att vi borde dela på hushållssysslor. Men men.

Så här ser min väg till jobbet ut. Igår sken solen och jag kände mig på topphumör. Va fin gamla stan är. Tror det är en mening som eventuellt sagts innan?

Kontoret jag sitter på är i längst åt höger (mitt/ni som läsers? höger alltså). Gult hus med grönt tak och nån märklig stor svart borr för. Slussen byggs ju om och vad kommer det ta? 45 år innan det är klart? Så allt mitt jobb sker till ljudet av borrningar. Min bff Johanna jobbar ju också på våningen ovanför mig och vi ses varje dag.

Här är dörren till kontoret. Vet inte varför jag fotade den egentligen. VILL jag bli stalkad? Aja. Sitter alltså på Nöjesguidens kontor så nu kan jag väl inte byta bloggportal nånsin…..  bara de får ordning på sina hysteriska pop-up-annonser så kan jag väl gå med på det då.

Framförallt eftersom jag verkligen gillar de som jobbar här.

Kolla vad gulliga! Sitter och knapprar på sina datorer. Knapp knapp knapp knapp. Ingen vet riktigt vad de gör men jag har hört att Stockholmstad får bidrag för att ha dem här :-)

Och så mitt skrivbord. Platsen vid schemat på väggen alltså. Förlåt för dålig bild men jag tyckte det kändes pinsamt att fota? Det jobbar massa säljarmän i kavaj och sneakers här och jag vill verkligen inte att de ska bli irriterade på mig som står och fotar och ”har mig”.

Delar skrivbordet med en underbar frilanstjej som heter Anastelle och är mycket tydligare feminist än mig.

Korgen under bordet är för när jag blir trött och behöver vila…. Humor!!!!! Den är till hennes valp Boris som ofta är på kontoret och sover.

Det var allt. Nu vet ni det här.

*pinsam tystnad*

7 kommentarer | “Var håller jag till om dagarna?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. E skriver:

  Haha, har kontor vägg i vägg med dig men har aldrig sett dig! däremot!! ser jag din kille _så _ofta_ när jag ska gå hem vid övergångsstället precis utanför??? har även grova ansiktsminnesissues så trodde absolut d va nån jag kände första tre gångerna det hände innan jag kopplade vrf jag kände igen honom :)))

  1. Hanapee skriver:

   looool. Du får stoppa honom och säga att han borde dyrka sin tjej.

 2. Sofia skriver:

  Har du lust att tipsa om outfits som passar till julmingel med jobbet :) eller andra festligheter under december! Kram

 3. Anna skriver:

  Låt mig gissa att nån av säljarmännen heter Patrik!

 4. Linnea skriver:

  Hallå master!!

  Ska till Stockholm i mars och se Tove Lo, men har tre dagar till att fylla ut. Läste din helgguide du gjorde till en som skulle till Sthlm å fira födelsedag men är ej ung i sinnet längre. Vart ska man gå om man INTE vill se Ingrossos och gillar öl men inte klubb??

  XOXO Pensionär vid 25

 5. Klara skriver:

  STOPP med ursäkterna och skämset, detta var de facto högst relevant content för oss som är nyfikna på masters *vardag*. Sådärja. Och jag vill också ha en valp under mitt skrivbord.

 6. Erika skriver:

  Bra inlägg. Inte ointressant alls! Låter sarkastisk, är det inte. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla