Skärmdumpar

14:38 2019-11-22

Senaste tidens skärmdumpar som gjorts från Hanna Perssons telefon visas nu här nedan med en kommentar. Vågar såklart inte ta med alla dumpar för, precis som er, tar jag hundratals skärmdumpar på halvoffentliga personer jag tycker gör ”störiga saker” som måste hånas i diverse kompisgrupper.

Men här är de rätt ok snälla skärmdumparna från senaste tiden. För snäll, det ska man väl ändå försöka va!!

Ett vin som verkar vara ”inne”???? Blev givetvis nyfiken pga man vill alltid hålla sig aktuellt. Får en låda från Vinoteket i morrn och återkommer om det var så gott som folk verkar tycka.

Blir nära på kraftigt deprimerad av var vi är på väg. Rip välfärden.

Någon av er skickade den här till mig på insta och jag blev glad över att jag varit engelsk ukele girl på 60-talet.

Ett tafatt försök av mig att få Isabella Löwengrip till Gott folk.

Tog pressbilder till matteprojektet och min redigerare Jacob skickade resultatet :-) barnprogramsledarn <3

Är med i en fb-grupp som heter ”Pudel Kompisar” som morsan bjudit in mig till. Det är den bästa och varmaste gruppen jag vet.

Det här printade jag och skickade till Jojje, hennes mamma är alltså inte psykolog och heter Marlene. Får mycket sånna här kommentarer så fort jag lägger upp bilder på personer i min närhet. ”Har hon en farfar som heter BÖRJE ANDERSSON???” Osv.

En sänglampa jag funderade på att köpa, men sen såg jag mässingsdetaljerna och är inte helt säker. Plus EN strömbrytare till två? Hmmm

Feminism 2019 :-)

SLUT PÅ SKÄRMDUMPAR. Trevlig helg hörrni! Nu ska jag sitta med bokföring och tvätta en maskin handdukar.

Puss puss

15 kommentarer | “Skärmdumpar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Stina skriver:

  Beaujolais nouveau är inte ett goda viner! Det är bara för att det är det första vinet från skörden och fransmän dricker det och blir fulla och då är det liksom gott i alla fall. Hoppas du inte blir för besviken!

  1. Hanapee skriver:

   Meh

   1. Anna skriver:

    Jag gillar också! Ska drickas som smutt-vin på typ fixa sig-stund eller liknande, svårt till mat tycker jag. I Frankrike (spec Lyon efter som det är från trakten där) har de världens fest när det kommer. Ett av mina bästa minnen!

  2. Sara skriver:

   Jo! Är visst gott! Inte det vinet jag skulle dricka på death row men spexigt och gött. Och bli full som en fransk person – kul! Fram med baguetten!

  3. Anna-Lena skriver:

   Nu vet jag att jag kommenterar flera dagar sent, men Beaujolais nouveau smakar olika varje år. Som Stina säger är det oftast inte ett ”bra” vin men i år är det tydligen gott.

   Hälsningar från Frankrike!

   1. Hanapee skriver:

    Drack det igår och det var LJUVLIGT! <3 Underbart att du bor i Frankrike! Avis!

 2. Clara skriver:

  Snäälla låt oss slippa begreppet ”pussy power”. Orkar inte den typ av girl power-feminism. Vill inte ha såna trosor eller typ en avgjutning av en vagina i silver runt halsen.
  Vill bara få leva i fred och göra vad jag vill, låt mig slippa att vara en sk ”stark kvinna” :)))

  1. Anna skriver:

   Tack för vettig åsikt!!! Också trött på allt som innehåller girl och power, herregud jag vill bara vara utan power

 3. Nathalie skriver:

  AÅH HOPPAS Isabella ställer upp på Gott folk!!! 🙏🏼

 4. Hanna skriver:

  Lyssnade precis på avsnittet med Nemo Heden och hahahah de va så kul å fint att han liksom pratade med dig som om du var en i realitysåpa-gänget som *hängt med* genom tiden. ”Kommer du ihåg Jesper Fröjdh?”

 5. Anna skriver:

  Lampan har två knappar bredvid varandra!! Mvh kollade på prick samma idag

 6. M skriver:

  hahahaha asså jaaa sista bilden… SUCK

 7. Anna skriver:

  Förlåt om jag missat något enkelt knep här men: skulle vara så bra om man kunde söka i ett arkiv i din blogg Hanna? Alltså bläddra bland år och månader. Går det inte med NG? Ville t.ex. läsa alla inlägg på rad om er resa till Champagne i somras men då måste man ju googla och läsa ett inlägg i taget eller trycka ”nästa” på bloggen femtioelva ggr. Bara ett önskeeemåål! :—) älskar blöggi

  1. L skriver:

   Tips! Skriv t.ex. https://blogg.ng.se/hanapee/2019/7 för att komma till alla inlägg i juli 2019, för augusti skriver du 2019/8 osv :)

 8. Anna skriver:

  Åh tack, det ska jag testa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp