Vidrig lunch

12:13 2019-11-11

Hej älskade

I helgen sköt jag givetvis ut mig totalt. Så jag gör när jag är klar med nån deadline eller färdig med inspelning. Körde K Karaoke, Spy bar och ensam på McDonalds och hela den grejen ni vet.

Kändes jättevärt när jag vaknade med dödsångestbakiskänslor kl 09 på lördagen. Jag som hade tänkt göra Melodikrysset och ta långpromenad med Anton.

I alla fall. Måndag! Nya tag! osv.

Vet vi vad jag nyss gjorde då? Jo, köpte Sveriges äckligaste sallad. Herregud. Jag äter ju i princip allt, men ni vet när allt smakar kylskåp? Uuuhh. Burr. Och det är ju på mitt vanligaste lunchställe här i Gamla stan där jag hyr kontor. Kommer inte våga gå tillbaka. För det gör jag a l d r i g.

Mår så jävla dåligt av den.

Det var dessutom en sallad med okokt svartris i? Va? Förlåt? Det har man väl ändå inte i sallad. Det ihop med kylskåpssmaken och en vitlökssås som tydligt ”stått” och smuliga iskalla små tomater.

Åter till min grej: Jag går ju aldrig tillbaka med mat. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Vissa säger att det är ”schysst mot de som jobbar där att berätta”. Det håller jag inte med om. Det som faktiskt är schysst är att hålla klaffen och äta upp.

Och inte skriva ut namnet på restaurangen på sin blogg.

5 kommentarer | “Vidrig lunch”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emelie skriver:

    Master! Jag behöver din hjälp. Jag letar efter ett par perfekta svarta ”kontors-skor”. Jag hittar bara tantiga… Jag vill helst ha några i skinn eller fejkskinn. Jag gillar loafers, men hittar inga som inte går åt det tantiga hållet. Plz hjälp mig!!

    1. Cornelia skriver:

      Skitsvårt med loafers! Jag letar också utan framgång :/ MEN i väntan på det perfekta paret hittade jag ett par herrskor kombinerat med sneakers från gram som jag är SÅ nöjd med! De är snygga och så himla sköna, jag har ett dåligt knä (haha är bara 28 lovar) så kan/borde inte gå i platta skor men då är dessa toppen på alla sätt!

  2. Agnes skriver:

    Men fy va äckligt.. lider med dig :(
    okokt ris borde du väl kunna säg till om? måste ju vara ett misstag.

  3. Maja skriver:

    Lunchtips i GS: Munkbrohallen!!! De har en fantastisk salladsbar (där personalen plockar åt en, inte stökigt som på typ Ica).

    Bjuder på den perfekta blandningen:
    – grönkål
    – asiatisk råkost
    – lite rödkål (mest för att det blir tjusigt)
    – quinoasallad
    – picklad rödlök
    – hummus (en hel skopa)
    – fröblandning

  4. klara skriver:

    Jag jobbar också i gamla stan och vet preciiiis vilken restaurang och sallad det är. Jag har också köpt dålig mat där men vågar inte säga till pga älskar stället i övrigt och har blivit tjenis med personalen. Känslan ärrr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla