6 bilder på mig i ett klassrum

15:02 2019-11-11

Det bästa med att spela in rörlig bild är att det alltid finns någon som vill fota en! I en av scenerna vi spelade in i fredags (till matteprojektet jag jobbar med) så skulle en av gymnasieeleverna spela min ”sytlist och manager” och därmed fota mig med mobilen under själva inspelningen. Dröm för en barnprogramledartyp som jag.

Här är några av de starka bilderna.

Det var väl härligt? Nu återgår vi till det vi höll på med innan. För mig var det att dricka en koffeinfri Naia (dryck) och bokföra kvitton från ovan inspelning. Sen ska jag gå och träna, spela in pod och äta älgköttbullar Anton rulla igår.

Mmm jag lever verkligen ett perfekt liv!!! …

Trevlig måndag dårå

2 kommentarer | “6 bilder på mig i ett klassrum”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Chillarn skriver:

    H ä r l i g t

  2. Ella skriver:

    Hej master!

    Jag behöver din stilhjälp! Jag har precis tackat ja till en praktik på en ambassad i ett svenskt sommarvarmt afrikanskt land, vad har man på sig?? Vill känna mig tillräckligt business för att passa in, men utan att gå klädd i pennkjol och stilettklackar. Vill samtidigt ha kvar lite av min -unga- personlighet. Hur ser jag ut då?

    Stor puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp