3 bilder från helgen

22:01 2019-12-01

Hej am…ÖÖÖÖÖÖÖBFÖDOR!!!!! Mm tyckte det va längesen den användes.

Glad första advent och hoppas ni haft en fin helg! Jag har haft min brorsa boendes här och mina föräldrar på besök (men boendes på hotell). Det har varit helt otroligt mysigt. Vill alltid ha dom här.

I fredags innan min familj anlände gjorde jag 30 stycken lussebullar. Dom blev så jävulskt goda. Sen flera år tillbaka har jag testat olika lussebullsrecept, ni vet gjort med kesella och skit för att försöka hitta det perfekta receptet – och nu har jag äntligen gjort det! Sen två år tillbaka. Tror hemligheten är mörk rom, lång jäsning och inte så mycket mjöl. Jag kör det här rätt enkla receptet.

Sen kom dom – stamcellerna! Min kärna! Utom syrran som var kvar i Sundsvall då. Jag bjöd på chips med löjrom till snacks och så blev det en jättegod kronärtskockspasta till middag åsså en hot shot(!) och spel till efterrätt. Vi spelade givetvis mitt favvospel ”När då då” och jag var sååå nära på att vinna.

Men så kom A*ton och fick nån superenkel sportfråga och vann.

Och så har jag och morsan gjort det vi är bäst på; shoppat! Dock inte den här blusen från Samsoe samsoe pga tyckte den va lite för dyr.

Men köpte en mistel(!) och krans till dörren på julmarknaden i Gamla stan. Utöver detta har jag också hunnit träffa min brorsa ryska kompis, varit på Isabelles 29-årsfest, varit på Spy bar till 04 och idag sett tre filmer och känt mig lite krasslig.

KANONHELG!

4 kommentarer | “3 bilder från helgen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Åsa skriver:

  Soffbordet! Var kommer det ifrån?

  1. Sofia skriver:

   IKEA

 2. Sofia skriver:

  Samsöe är såååå överprisat om man ser till kvalitet…eller bristen på denna. Men fin blus!

 3. Nathalie skriver:

  Kronärtskockspasta?? Vilket recept? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla