V. 49

10:44 2019-12-02

Så ramlar vi in i vecka 49! Jag är så NÖJD över att mina värsta deadlines är avklarade! Nästan. Har liiiite smågrejer kvar på vissa projekt men i stort är jag relativt ostressad. Herregud vad skönt att gå in i december med den känslan. Iiih. Idag ska jag köpa gran! Men mer om detta i min lilla veckolista.

Här är förresten en print screen mitt senaste jobb! Från och med i söndags och fyra söndagar framåt kommer Stadsmissionen dela kvinnor i hemlöshet berättelser genom kända kvinnors röster. En anledning till varför just hemlösa kvinnorna inte själva kan synas på den här typen av klipp är pga den extremt utsatta situationen de befinner sig i.

Hoppas ni vill kolla på klippen på Stadsmissionens facebook och kanske skänka en peng om ni kan.

Så viktigt och kul projekt att få jobba med!

Nu! Till min vecka (perfekt övergång från kvinnor i hemlöshet)!

Måndag
Köpa gran, fota samarbete med min guddotter Bonnie! Fixa sista inlämningarna på den där tv-serien vi skrivit. Kanske spela in podcast med Martin sent ikväll. Beror lite på hur sent han kan va vaken lol.

Tisdag
Inskick!

Onsdag
Mitt produktionsbolag har sitt första julbord!!!!!!! SKRIKER!!!!! Har dock fortfarande inget namn. Senaste på tapeten är Picky productions eller Persson productions. Vad tycker ni? Tycker generellt sett att Picky Persson AB är bra, men det är ju liksom mitt modekonto… Men gud! Tänk om.. Picky Persson Productions funkar? PPP.

Torsdag
Greja!!! Gud insåg att det va så mkt tråkigt den här dagen så orkar inte specificera. ”Ska till revisorn”. Ni bah ”Okej :) berätta mer Hanna”.

Fredag
Ska på idolfinalen! Det blir kul!

Lördag & söndag
Laga och bjuda på riktig långmiddag.

9 kommentarer | “V. 49”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Moa skriver:

  Röstar på picky persson! Persson productions fick mig att tänka på företaget som gör skinka???

  1. Hanapee skriver:

   hahahaha ja

 2. Elin skriver:

  Picky Persson Productions smeknamn: :P:P:P

 3. C skriver:

  Älskar Picky Persson <33333 apropå efternamn så är jag mkt nyfiken på hur ni kommer göra när ni gift :') er? Behåller ni era egna, blir det dubbel, eller byter någon?

  1. Hanapee skriver:

   Jag tror jag kör på Hanna Persson Wigge :)

 4. Marielle skriver:

  Picky Persson producutions såklart!

  1. Mikaela skriver:

   Håller med! Älskar det!

 5. Julia skriver:

  Alltså jag röstar stenhårt för Perssons Produktioner. Så jävla gott 70-talsgubbigt. Känner att man kommer tala om det om 70 år som ett av 20-talets största kultbolag.

  1. Kristin skriver:

   JA! Jag lägger min röst där med! Känns också som en gammal gedigen typ institution? Ett tryggt gammalt företag liksom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp