årsresumé 2019

23:23 2019-12-30

Beskriv året med tre ord.
Fritt, utmanande och pånyttfödelse(?)

Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort förut?
Joooo jag friade till Anton (han sa ja), jag pluggade engelska i Toronto, blev kär i en dvärgpudel, skrev en dramaserie, startade eget produktionsbolag, roadtrippade till Champagne, hade loppis och blev gudmor.

Karriärmässig höjdpunkt.
När tv-kanalen hörde av sig om att dramaserien jag och Jojje skrivit på… känn? (nåja) gick vidare av massa bidrag!!!!!!! Och så alla roliga projekt jag fick möjlighet att göra på eget bolag förstås.

När vad du som lyckligast?
På båten med Anton, bullar och kaffe. Lösa korsord i solen efter ett dopp medan han är runt och mekar. Var också väldigt väldigt lycklig när jag och Jojje va roomies och pluggade engelska två veckor i Toronto.

Va också rätt lycklig ensam hemma i soffan tbfh.

Och så när alla mina kompisar fött sina 8493200 st friska barn. Då kunde man andas ut lite.

När sög 2019 röv?
Sensommaren och hösten va rätt jobbig. Hade ingen rutin, va extremt ångestfylld och visste inte vad jag skulle göra för nåt med mIttT sÅ KalLaDe LiV. Sen skaffade jag kontorsplats och det blev bättre.

Men ja, det mest sugiga var förstås när Linnéa fick cancer i våras. Tiden liksom stannade och jag tror jag aldrig varit så fruktansvärt ledsen och orolig för någon annan. (Desto lyckligare att få rå om henne, Johan och Florens).

Låt som kommer påminna dig om året?
Världens bästa låt som jag fick dille på feb-dec och har lyssnat på minst en gång per dag. SÅNT KRAFTDJUR.

Vad tittade du på?
Bland annat: Vänner s01-10, Workin moms, Pose, Sweet bitter, Derry girls, After life, Younger, Tales of the city, GoT, KUWTK, This is us, Master of none, Marvelous mrs maisel, The morning show, The Crown och sist men bäst: FLEABAG oj oj oj.

Reste du nånstans bra?
Jag och Anton hade ju vår bästa resa nånsin då vi bilade ner till Champagne. Vill grina då jag tänker på hur trevligt vi hade det. Tror det la stenen till att vi eventuellt aldrig kommer göra slut? Eller ok om man räknar bort min panik i fitt-staden Hannover där det va 30 grader, spöregn, hög trafik och ingen AC…….  då var förhållandet skört igen.

Kom någon ny in i ditt liv?
Förutom alla 94030294+ barn som mina vänner födde så träffade jag ju …Isabelle! Detta genom att jag tog in henne som regissör i ett projekt och så sa det bara KLICK ni vet hur det gör mellan två tjejer som blir kompiskära.

Önskar du att du hade gjort mer/mindre av nåt?

Mer: Förlåt, får man svara träna här? Speciellt på hösten när jag mådde dåligt. Jag skulle försökt vara  utomhus och promenerat? Men tror helt ärligt jag har mått för piss emellanåt och hur jävla lätt är det att ”få röven ur” så att säga. DOCK glad för att jag sprang en hel del i somras och våras.

Mindre: Det vanliga, oroat mig. Snälla Hanna Maria Persson nu har du oroat dig för allt sen du var sex år gammal? Kan du inte bara lita på att du är där du ska vara och att känslor kommer och går? Precis som molnen på himlen.

Trevligt minne från året.
Min 31-årsmiddag! ÖJ va kul jag hade. Att få fixa sig och i lägenheten, laga mat och dona. Och så alla man tycker om på en och samma plats. Egentligen har jag haft väldigt många roliga utekvällar i år? Desto sämre minnen av bakisdagar uuääähähhhhhhh ryser.

Förhoppningar om 2020.
Aaaahhhhhhh

Rädd att jinxa år på det sättet. Men. Låt oss hoppas att det händer MYCKET. Jag har det nämligen på känn. Det är ett förändringarnas år. Och framförallt: låt mig och alla jag älskar få må bra. Och att jag uppskattar varje sekund som kommer till mig. Nu. Nu. Och nu. Tack för all tid jag fått och fortsätter få.

Och tack för er som delat året med mig. Älskar er som läser och interagerar med mig på daglig basis – på riktigt!

Gott nytt år(tionde).

27 kommentarer | “årsresumé 2019”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Så glad för att Linnéa är cancerfri <33333333333333333

    1. Hanapee skriver:

      Jag med!!!!!!!!!!!

      1. Petra skriver:

        Hurra hurra hurra!!!!!!!!!!!!!!

  2. Amelie skriver:

    Vet att du inte skriver så mycket om er förlovning/ert bröllop men jag hoppas ni gifter er nästa år för det ska jag också göra med min kärlek sen 13 år ❤️

    1. Hanapee skriver:

      2021 gifter vi oss laaalala

  3. Lina skriver:

    Men Hanna! Vad är det för rosa nagellack du hade på champagneresan?? Jag minns att jag kollade flera inlägg där dina naglar syntes för att hitta någon som frågat om det så jag kunde få veta utan att verka desperat Men nu orkar jag inte hålla det uppe längre!

    1. Hanapee skriver:

      Jag gör mina naglar på salong :) Vet aldrig vad jag ”har för färg”, man bara väljer från en färgkarta! Men finns massa knallrosa färger hos depend eller essie vet jag :)

    2. Nina skriver:

      Jag har ett från OPI som heter Two Timing The zones och det är exakt den färgen:)

  4. Rebecca skriver:

    Jag blev också kär i Mimmi! Jag och min kompis var på er loppis i somras. Missade tyvärr dig men precis när vi börjat gå tillbaka mot bilen så skymtar vi en vit liten raket i ögonvrån – Mimmi! Gissa om rösten blev gäll på oss båda. Så jävulskt gullig!!! Och verkade så snäll.

    1. Ani skriver:

      ”Vit liten raket” :-D

  5. Klara skriver:

    Gott nytt år Hanna! Tack för ett härlig blogg- och poddår!

  6. Jane skriver:

    GOTT NYTT ÅR MASTER!!!!

  7. Linda skriver:

    Fin årssammanfattning!
    TACK för allt du delat med dig av under detta år i både blogg och podd!
    Du är bäst Hanna <3
    Gott Nytt År!

  8. Klaris skriver:

    Tack för att du finns bästa Hanapee!

  9. Lelly skriver:

    Tycker det är så coolt att du friade! Kanske en töntig sak att bli impad över i din värld, det är ju lika självklart som om det var Anton som hade gjort det, egentligen, men tycker ändå att det var både modigt och starkt och sååå himla uppfriskande!

  10. Sanna skriver:

    Hej! Har aldrig riktigt läst din blogg tidigare men nu med åldern (fyllde 25 i år haha) uppskattar jag den mer. Du skriver så sjuuukt mkt saker som jag känner igen mig i det. Dels om att man oroar sig för olika saker + såg någonstans att du skrev att man bestämmer ju själv hur ens liv ska se ut, man är vuxen och kan forma det som man vill. SÅ sant.

    Jag har tagit flera beslut i år och lyssnat inåt till mig själv och vad jag vill istället för att lyssna på andra så den meningen som du skrivit någonstans fick mig att känna att aa, det är fan så. Jag är huvudpersonen i min lilla bok och skriver själv min historia.

    Tack för bra blogg :-)

    1. aa skriver:

      Åh så himla bra och fint! Önskar att jag kände precis så!

  11. Hanna skriver:

    Hej, jag behöver hjälp från stilakuten! Mitt 2019 slutade med att min farmor gick bort, väldigt hastigt och oväntat och jag befinner mig nog fortfarande i någon slags chock. På nyårsafton samlades vi och läste hennes vita arkiv och inte helt oväntat hade hon ordnat med så mycket, lillfarmor. LJUS KLÄDSEL på begravningen är det som gäller och vem är jag att trotsa den stiligaste kvinna jag någonsin sett. Farmor bar själv alltid någon typ av linnekostym i pastellig färg och var helt breathtaking med sitt silvriga hår och fräcka glajjor och nån liten scarf med fint mönster, ja du hör ju. Hattar hade hon också alltid. Ja herregud jag börjar grina när jag skriver detta nu men jag vill få inspiration och grotta ner mig i någon slags trygghet och nu får det bli yta. Kan du hjälpa mig tro? Begravningen är i slutet januari.

  12. Lisa skriver:

    När får vi se en närbild på din ring? 😌

  13. C skriver:

    Så mycket kärlek till dig och bloggen din <33333 obs bilden på din *solkyssta* hand med det perfekta rosa nagellacket och diamantringen som greppar det IMMIGA champagne(?)glaset är inget annat än årets bild

    1. Hanapee skriver:

      Hahaha älskar dig!!!!

  14. Elly skriver:

    SÅ LÄCKER KLÄNNING på sista bilden! Praise! Samt, älskar att du är så imponerande produktiv och samtidigt kan hitta lyckan djupt ner i soffan. Mmm soffan….

    Off topic, senaste podavsnittet slutar mitt i meningen på Martin. Ska det vara så? :(

  15. mywegmansconnect skriver:

    Oh so good and nice!

  16. Anna skriver:

    Hanna ang dina stories idag. Jag är också i Åre och har gått upp typ 11 varenda dag och inte åkt skidor en enda dag. Och jag är egentligen riktig skidfantast! Men det här jäkla vädret… nä alltså det går bara inte att göra annat än att vara lat

    1. Hanapee skriver:

      Fy fan va SKÖNT att höra

  17. Elsa skriver:

    Gott nytt år Hanna!

  18. therese skriver:

    Hanna! Med tanke på att du älskar att hänga i båten har jag här ett semestertips till dig och Anton; Göta Kanal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg