Välkomna till 2020!

17:00 2020-01-02

Vi gjorde det hörrni! Vi är på andra sidan. 2020 och för er som fortfarande skriver årsdatum i ett jobb/skola väntar nu en månad av att behöva sudda när ni skrivit 201…. ”fan det är ju 2020!” kommer ni gorma.

På nyårsafton va vi i ett stort fint hus här i Tegefjäll och drack skumpa, åt gött och blev rädda av raketer. Eller iaf jag. FATTAR inte varför jag är så rädd för raketer? Vill liksom ”gå in” för det känns som om de ska hamna i huvudet på mig :-) måste va nåt förträngt barndomstrauma.

Jag har inte åkt skidor sen jag kom till Åre. Jag vill knappt prata om det för jag skäms. Men så är det. Jag står för att jag inte orkar eller vill. Istället har jag………

Ja hörrni. Jag har inte gjort ett SKIT. Och vet ni? DET har gjort mig gott.

I morrn kör vi iaf första passet av Yoga with adrienes nya 30-dagarsutmaning, visst då?

6 kommentarer | “Välkomna till 2020!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    JAAAAAAA
    Förra året kom jag till dag sex… Kanske till dag sju i år då?!

  2. Chillarn skriver:

    Jaaa ta det lugnt och njut av att göra zero

  3. Karin skriver:

    Fy fan vad gött det låter. Min sambo vill på skidsemester men jag hatar att åka skidor (livrädd). Kanske borde följa med ändå och bara chilla? Dröm

  4. Hanna skriver:

    Försökte i dag vid liften, desperat, få ögonkontakt med vad jag tänker är en bekant som jag inte träffat på länge. Kul ju! Inser dock efter en halvminut av stirr att det är Anton. Din Anton alltså. Fick en sådan där ”skam-svettattack”, dels över att ha stirrat från första början (typiskt oklart beteende) och dels över att jag ens visste vem han var. Oh well. Ber om ursäkt för de eventuella obehagskänslor detta kan ha orsakat… Nyårslöfte, från och med nu, är att stirra mer diskret. Eller kanske bara sluta stirra.

    1. Hanapee skriver:

      Hahahaha

  5. Agnes skriver:

    snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla