Gåshud av mina topplåtar 2019

10:53 2019-12-05

Helt otroligt vad bra musik jag lyssnade på 2019.

…Får man ens säga så? Men var besviken på ”mina topplåtar 2018” så är glad att detta är min revansch. Och vet ni? Knappt lyssnat på killar. Fy helvete va skönt. Mycket Ariana Grande, Dolly Parton, Joni Mitchell. Om man skulle vara en tönt som gillar att göra hobbypsykoterapi så skulle man säga att de representerar alla kvinnorna som finns inuti mig.

…… :-)

Prenumerera gärna på min lista! Har också en go springlista och såklart middagslistan.

Tjoho!

4 kommentarer | “Gåshud av mina topplåtar 2019”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jullan skriver:

  Detta kommer jag lyssna på medan jag sminkar mig och tar en drink innan julfest på lördag *ryser*

 2. Anna skriver:

  I år blev jag typ rörd av min egen årssammanfattning. Låg i sängen tidigt imorse och såg den lilla filmen som sammanfattade året och decenniet och jag översköljdes av sån tacksamhet över all bra musik som finns, och nostalgi över personerna jag har varit från 2010 till nu och hur allt förändras men att man ändå har en kärna, och hur mycket nytt bra som kommit in i ens liv genom åren trots allt.
  Var inte beredd att fälla en tår över detta som start på dagen, men fan så fint det är ändå att identifiera sig utifrån något så härligt som musik.
  Okej slut på nyfrälst meddelande om musikens kraft, kram alla!

  1. Anna skriver:

   Var såg du den filmen? Låter mer FB än Spotify?

   1. Anna skriver:

    Det är i spotify, om man går in på ”se hur du lyssnade” på startsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG