10 bilder från min lur

08:16 2020-01-17

1. Platt kanske, men jag blev GLAD.

2. Min guddotter Bonnie på Amida kolgrill i Sollentuna. Älskar att vara med henne och hennes föräldrar. Vad tänker hon på här då liksom? Hur bortskämd hon ska bli av mig och Anton när hon fyller 1 år?

3. Lagade en GANSKA god grönkålspasta. När jag adderade lite creme fraiche blev det godare tyckte jag. Här finns receptet för den som vill prova efter att jag sålde in det så bra nu.

5. Har kanske 8493002 sånna här bilder på min kille i min lur? Obehagligt? Absolut. Men jag är TOKIG i honom. Ingen är som Anton.

6. Kom hem efter en rövdag (i måndags) och så hängde den här lelle påsen från Bodyshop på dörrn. Piggades upp! (TACK)

7. Min bff Linnea skickade den här bilden och skrev  ”det här skulle du va snygg i”. Så blir till att hitta en kavaj och ettt par ljusa jeansshorts asap. Litar på allt hon säger!!!

8. SKREK. Alla killar jag gick estet med. Om jag får ranka min killsmak är det här på 0-skalan. Kanske det är på allas? Men fy fan va många killar utan ambitioner och saknad förmåga att ens torka sig själv i röven jag har varit bekant med. Egoistiska killar med ”artistiska intressen”…… ok nu lät jag hatisk, förlåt.

9. En väska jag vill ha!!! Men inte har råd med!!!!!

10. FOTEN!!!!!!! Fick en underbar vårjacka från Gant. Fint med ljusblått.

 

24 kommentarer | “10 bilder från min lur”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. elsa skriver:

  wow vilken nostalgi jag fick av att se bilden från restaurangen i Sollentuna. är uppvuxen i Sollentuna men har inte varit där på säkert fem år.

 2. Filippa skriver:

  Visst var det du som la upp en bild från en dokumentär med Dolly Parton på insta? Vad hette dokumentären och var såg du den?!

  1. Kajsa skriver:

   Har för mig att det var på Netflix! Osäker på vad den hette dock…

  2. Hanna skriver:

   Kanske googla ”dolly parton documentary watch online”

   1. Hanapee skriver:

    Finns på Netflix

 3. Sara skriver:

  Lagade också den pastan och tyckte också ganska god… Funderade faktiskt på om inte creme fraiche hade gjort den godare! Eller om man kanske mixar ihop grönkålen med såsen och har i MASSA ost.

  1. Emma skriver:

   Vi kör alltid matgrädde i istället för att mixa fröna-grejen. Och rostade solroskärnor på toppen. Massa ost i och på. Krämigt ska de va!

  2. Anna skriver:

   Mixa nötsåsen ORDENTLIGT (Obs valnötter är lätt godare än frön). Ha pecorino som är rejält smakrik. Sen tycker jag ”kort” pasta, typ penne, är godare i denna än spagetti. Och så toppa med valnötter med.

 4. Elvira skriver:

  Ja den outfiten Linnéa skicka skulle du vara så fin i, bra spanat av henne & alltid gulligt med sånna tips från vänner💕.
  Den gröna väskan skulle passa så bra ihop med jackan😍!

 5. Alicia skriver:

  Testa detta receptet nästa gång! DRÖM! Men tips: byt ut fonden mot pressad vitlök. Fonden tar över tycker jag
  https://recept.mabra.com/gronkalspasta/

 6. Elvira skriver:

  HAHA jag har också ca tusen bilder på min sovande kille??? Han tycker jag är världens creep MEN MEN :,)

  1. Julia skriver:

   En annan som också har telefonen full med sovande bilder på sin kille : )))

  2. Ellen skriver:

   Hand upp på denna också! Har också massvis av bilder på sovande pojkvän..men det är ju SÅ FINT

   1. Elin skriver:

    Gud mitt ex var verkligen skitful när han sov (och nyvaken) :((( inget att ha bild på

 7. Anna skriver:

  Outfiten!!! Grym spotting av Linnea, fa-an vad den kommer funka på dig. Älskade detta inlägg btw <3

 8. Lina skriver:

  Är nyfiken på vad det var i The body shop-påsen?

 9. P skriver:

  Eftersom du gillar när vi ber om råd så kommer här en till önskan. Hjälp en medmänniska i nöd! (i-lands-nöd)

  Jag har INGEN stil. Inte innan och inte efter bebis. Dock använder jag enbart kläder i svart, vitt och grått. Kul tjej! Men eftersom jag inte trivs i annat så tänker jag att jag får acceptera det och försöka göra min grej av det. Men hur?? Hur kan man se piffig och fräsch ut utan att bära massa härliga färger som tyvärr får mig att känna mig som en clown? Svarta jeans och t-shirts måste få en uppdatering snarast..

  1. C skriver:

   Kavaj! Kavajen är räddaren för en jeans- och t-shirt-tjej. Den gör att man alltid känner sig lite snyggare och mer välklädd.

   Och så ett par sneakers till det. New Balance, Stan Smiths, Converse, whatever floats your boat. Sneakersen klär ner kavajen på ett gött sätt.

   Basfärger ska ej underskattas, de kan kombineras i all oändlighet, så se det inte som en tråkig grej <3

   1. P skriver:

    Tack för tips! Ska åka till och prova massa en dag och hoppas att jag känner mig bekväm i någon 🙏🏻

 10. Amanda skriver:

  Är det en ”jobb-väska” som skymtar på bilden längst ner? Isåfall – var är den ifrån? Mvh en som börjar sitt första vuxenjobb den första februari och vill se *professionell* ut. Ett outfit-inlägg med tips på jobbkläder till jobb på advokatbyrå i Köpenhamn mottages också gärna! Vill vara cool och se självsäker ut, men samtidigt kvinnlig och elegant (och tyvärr ganska basic eftersom vill inte stå ut FÖR mycket, bara lagom…). TACK för dig!!

 11. Sanna skriver:

  Nu har jag börjat lyssna på din podd också. Följde ju inte dig förut när jag var yngre och oj vilken guldgruva man hitta. Ångestdämpande deluxe och du säger såååååå mkt grejer jag själv reflekterar över. SJUKT. Min pappa blir galen på alla mina reflektioner så blir så glad att fler har samma. Ex att man alltid tänker att ”ja då, när jag har allt det där kommer jag leva” eller avsnittet med Blodinbella att när man var i början av 20-års åldern inte visste ett skit om ens egna personlighet utan att det kommer mer och mer för varje år. Ääälskar och hoppas jag blir lika cool som dig när jag är 31.

 12. B skriver:

  Kan verkligen tänka mig att din bäbis kommer se ut som Bonnie, så gullig, så lika!!

 13. Annika skriver:

  Hanna! Har gjort min duty som bloggläsare och sökt och sökt här i bloggen efter varifrån dina sovrumsgardiner kommer ifrån! Förgäves, hittar inte svaret :( Så min fråga är: var har du hittat de fina beiga gardinerna?

  1. Hanapee skriver:

   Anton har sytt dom! Han köpte tyget på Ohlson tyger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp