24 h i Karlstad

17:05 2020-01-21

Hej hopp gummisnopp

Har det senaste dygnet umgåtts med en underbart trevlig fotograf som älskar buskis och tror jag blev inspirerad till hälsningsfrasen?

Vi har varit i Karlstad måndag till tisdag. Mitt bolag gör ett avsnitt om machokultur och hockey ihop med Löfbergs och det kommer bli så himla bra! Vi var ett team på fyra soliga personer som åkte.

Vi sov på ett hotell i city och eftersom Hanna Persson AB inte är gjort av pengar tvingade jag min prodd-ass (och kusin) Ebba att sova i samma rum som mig……

Jag älskar verkligen hockey.

Alltså ÄLSKAR. Nu har jag senaste året haft turen att få spela in två hockeygrejer och blir helt pirrig av att gå in i en ishall? Tror det har dels att göra med att det är så starkt förknippat då jag va nykär i Anton och gick på hans matcher, men också för att det är så jävla SNYGGT med hockey. Så mycket kraft och snabbhet?! Det händer grejer liksom.

Gud vilken tönt jag är. AVGÅ.

Fick bla intervjua tränaren Johan ”Pennan” Pennerborn – såååå mysig. Så ska tränare vara tycker jag! Nästan så att jag kunde tänka mig att kliva ut på isen själv och ”hacka lite lök”.

Så nöjd med denna inspelningsdag! Älskar att jobba med Löfbergs och fick chansen att ta in två så himla rara fotografkillar.

3 kommentarer | “24 h i Karlstad”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. 💜💛💜 skriver:

    Alltid lika kul att läsa om ditt jobb tycker jag, gärna mer sånt i bloggen!

  2. Sara skriver:

    ”Hacka lite lök” hahaha

  3. Klara skriver:

    Älskar så mycket att tränare och materialare alltid måste heta Pennan, Burken etc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG