Vegetarisk bolognese och sockerkaka

19:11 2020-01-19

Tjoflöjt

Gud har varit så huslig idag, eller alltså jag har bakat vilket jag aldrig gör. Märkligt infall som jag tror kom från en dröm jg hade härom natten. Jag och Anton har verkligen levt ut våra könsroller till max :-)

Han har renoverat badrumstaket, slipat, spacklat, bytt spottar och målat medan jag har tagit på mig lilla förklädet och bakat en sockerkaka och sen en sviiiiingod vegetarisk bolognese.

Förmiddagsfikat jag dukat fram när min man kom tillbaka från sitt hårda kroppsarbete.

Sen blev det kväll och bolognesen serverades! Mmmmm önskar jag kunde avnjutit ett glas mustigt rött till detta men har ju som sagt bihåleinflammation som jag MÅSTE bli frisk från i morrn. Ni borde verkligen laga den här, den var mycket god.

Receptet kommer, precis som med vegetariska stroganoffen, från vår kompis Zacke. Alltsååååå inte han som kommit på dem men han som försett oss med recepten. Mmm viktig info för er.

Varsågoda:

13 kommentarer | “Vegetarisk bolognese och sockerkaka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jenny F skriver:

  Receptet kommer ursprungligen från Mera Vego, mkt mkt bra kokbok!

  1. Hanapee skriver:

   Tack för tips!!

   1. E skriver:

    Finns även som app! ⭐️🙌

 2. Karin skriver:

  Önskar inlägg om läppstift-tips! Har så svårt att hitta rätt och tycker du levererar inom området 😊

 3. Ellen skriver:

  hej!! Behöver hjälp gällande min killes outfits. Han blir strax klar jurist och om jag känner honom rätt kommer han snart komma krypandes i tajta blåa skjortor (inte för att det är hans stil men mer för det är en enkel lösning:/ ) och det kan jag inte acceptera. Kan du tipsa om en uppstyrd kill-stil???? Som jag kan applicera på han sen kram

 4. Louise skriver:

  Är supergott med bolognese, o det är så lätt med.

 5. blåmesen skriver:

  Älskar den kokboken! + att bolognesen får mig att känna mig som en hipster eftersom jag lagade den flera år innan böckerna kom, när en av författarinnorna fortfarande bloggade och då la upp receptet på sin blogg <3

 6. Anna skriver:

  Woop woop på färjestad intervju!!! Bästa jag vet är hockey och färjestad

 7. Ebba skriver:

  hahahah alltså den tomma skålen som står på bordet…. Är det bara jag… eller ….eftersom du skrivit bolognese så tänkte jag att bolognesen liksom legat där och att ni slevat upp den därifrån. Förlåt det är säkert en superfin skål MEN
  i sammanhanget ser det också liiite ut som köttfärssås-rester????

  1. Matilda skriver:

   Exakt min tanke också :’)

  2. Martine skriver:

   Tenkte akkurat det samme, haha xD

  3. T skriver:

   Hahaha jaa, och doppat sockerkakan i den på första bilden.

 8. M skriver:

  Och var har du köpt skålen?😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp