Dag 1 på vår yogautmaning

23:20 2020-01-03

Hej älskade ni

Fredag idag men skulle lika gärna kunna va tisdag. Aldrig nånsin flyter dagarna ihop såpass mycket som under julledigheten. Man blir också så jävla chockad av hur LÅNG den är? Eller ja iaf för oss som tar ledigt varenda klämdag…..

I alla fall. Jag sa ju att jag skulle hoppa på Yoga with adrienes 30-dagarstumaning, vilket jag gjorde!

Första passet var mjukt, snällt och så jävla välbehövligt. Hittade små muskler i ryggen jag inte använt på säkert ett år. Det är sånt yoga gör för mig, koncentrerad lyxträning. Och så grät jag på slutet när hon sa namaste och pratade om alla runt om på jorden som gör yogan ihop.

Fint!!!!

Förutom yogan har jag också börjat sticka(!) blev inspirerad av antons mamma och syrra som stickar, så jag köpte ett garn och gör en grej till en bebis. Det är en present så ska inte säga för mycket om vilken bebis eller vad det blir.

Ja långt har jag ju inte kommit. Har också fått kramp i fingrarna, men det är ju så jävla rogivande!!!

Yoga och stickning alltså.

Nä hörrni, nu behöver vi en helg på spy bar snart.

17 kommentarer | “Dag 1 på vår yogautmaning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. F skriver:

    Ja hurra för nya Adrienne-yogan!

  2. Ani skriver:

    Har också börjat med YWAs 30 dagars-utmaning! Blev dock lite chockad över hur jobbigt det var (läs: hur otränad jag är)! Lite för många plankor och lite för intensivt jämfört med Adriennes andra videos som verkar köra yoga mer för psyket än för musklerna?

  3. Tanten skriver:

    Älskar att sticka – förutom när man gjort fel och inte klarar av att rätta till. Inte så jävla rogivande längre *argghhhh*

  4. Sara skriver:

    Har oxå börjat köra utmaningen. Välbehövligt efter tre veckors total sjukdomsmisär här hemma. Välbehövligt indeed, har träningsvärk i hela kroppen…

  5. Linnéa skriver:

    En till yogi-amöba här

  6. Anna skriver:

    Maaaaster! Jag är på jakt efter en vardagsväska, som med fördel har plats för dator och annat krimskrams man behöver. Runt 1000-2000 kronor. I sommar tar jag äntligen examen som marknadsförare så behöver en väska till mitt förhoppningsvis ascoola framtida jobb. Du är ju en stjärna på sånt här, plz hjälp? Kraaaam från en trogen läsare

  7. Ronja skriver:

    Sitter på andra sidan Åreskutan. Har idag åkt längdskidor för typ 10de gången i mitt liv samt har börjat sticka efter inspiration från min killes syrra. Har kramp i fingrarna. Yogamattan som åkte med i bagaget ligger dock ännu ouppackad och imorgon åker vi hem. Det blir inte alltid som man tänkt. Känner mig numera inte så unik i mitt stickande, yogande och längdskidande 😂

  8. Anna skriver:

    Spy bar finns kvar i 10 år till, njut av lugnet :)

  9. Alice skriver:

    Hej! Har för mig att du gjorde ett pms-experiment med löpning, hur gick det? Hittar inte om du skrivit om det. Är i samma situation och skulle vilja prova <3

  10. Nadja skriver:

    Hanna!
    Jag fyller 25 år och tar ut min magisterexamen nu i januari och veeeet inte vad jag ska önska mig i present???? Känns som jag har allt jag bEhÖvEr och skulle egentligen bara vilja önska mig något FINT??
    halp

    1. Gabriella skriver:

      Men undrar exakt samma sak pga är i exakt samma sits (förutom att jag fyller 27, haha)!!! Vill också önska mig något FINT!

  11. Mari skriver:

    Hej Master!

    det skulle vara kul om du skrev ett inlägg om The Sims om en får önska 😊

    1. Therese skriver:

      Jaa, instämmer!

  12. Anonym skriver:

    Kan du inte skriva om din förlovningsring? Är så nyfiken på en närmare titt

  13. astrid skriver:

    Hanna!

    Som stor inspirationskälla i LIVET kan du även ge tips på recept till god och lite lyxig ”vardagsmat”? Livets tråkigaste fråga kanske men blev inspirerad av när du och martin pratade om det i podden(<3) för några veckor sen, meen tycker fan att det är så jävla svårt att veta vad som blir gott. Gärna nån GOD och MUSTIG gryta men tager gärna vad master haver för tips!

  14. Sanna skriver:

    Hej! Vet att du hemmatränar en del. Kan du inte snälla börja lägga upp dina pass som du kör här?
    Älskar att hemma träna så vore superkul om du ville dela med dig.

    puss och kram

  15. Johanna skriver:

    På tal om yoga with adriene så hittade jag till henne tack vare tips från dig för flera år sedan, tack för det! ❤ så mysigt med 30-dagarsyoga nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg