Fredag i Åre

16:27 2020-01-31

Jag mår bra. Jag har åkt sex kilometer längd ensam. Jag fick hjälp av en kvinna nedför en backe. Jag ska laga köttfärssås och spaghetti ikväll. Jag är trygg och lugn. Jag mår bra.

Här kommer några bilder från idag!

7 kommentarer | “Fredag i Åre”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Fyfan vad fint

  2. T skriver:

    Åh ska också upp till fjällen och åka längd nästa vecka! Är så skönt att jag äntligen lagt slalomhetsen bakom mig och gör det jag faktiskt gillar bäst!

    1. Emma skriver:

      Längd är bäst <3

  3. elsa skriver:

    åh vad härligt det ser ut med längd <3 såg att någon kommenterade på din insta att de var stolta över dig att du typ inte kör utför längre, och jag håller med!

  4. Carolina skriver:

    Master!! Snälla hjälp med tips på skor till våren. Har kört fast och vet ju att du kan det här med mOdE!<33

  5. S. skriver:

    Ännu en vädjan till master och er andra: Möhippa i Sthlm till våren. Planerar för en blivande brud med vänner från närliggande stad som inte är ute efter något förnedrande trams utan mest möjlighet till härligt häng utan barn (!!), tackar inte nej till fest på kvällen såklart! Men var ska vi bo? Vad ska vi äta? Aktiviteter? Tar tacksamt emot alla tips! Hälsningar från en som just nu inte kan tänka själv pga vidrigt grav.illamående.

  6. Karin skriver:

    Blev så glad när du skrev så fint om Taylor Swift och Miss Americana på insta story!! Ni två är TYP de enda kändisarna i världen som jag tycker om tror jag?? Så det gläder mig att.. ni gillar varann också..Eller nåt? Varit megafan av Taylor (musiken men framför allt personen) i 10 år och den här dokumentären fick ju inte mig att gilla henne mindre. Aja kontentan är att jag älskar er båda djupt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG