Vecka 6!

11:12 2020-02-03

WOHOOOO VECKA SEX NU KÖR VI!!!!!

..

Önskar man va en sån som kunde uttrycka sig sådär på naturlig väg. Ha ett starkt inneboende pepp och solsken? När jag va liten fick jag alltid höra att jag va en solstråle på alla utvecklingssamtal, den där livspeppen kom naturligt för mig som barn. Kanske den gör för de flesta iofs? Pinsamt att tro att jag va *speciell*. Jag bara undrar när den försvann :-(

Känner mig i alla fall lite mer solig idag. Den här hälsoresan i Åre har gjort mig så gott. Åkte längd varje dag?! Det är verkligen ett tips från mig till er som kämpat på med utförsåkningen varenda jävla år men känner att ni fått så lite tillbaka – åk längd! Jag åker lugnt, får adrenalin i nedförsbackar och det är riktigt bra träning. Gud, vill nästan börja grina nu när jag tänker på mina åtta kilometer i lördags i ett soligt Åre.

Var det riktig lycka? Ja vet ni, jag tror faktiskt det.

Aja, nu kollar vi veckan:

Måndag
Va med i morgonprogrammet Gott snack i morse och lät lill-käfta sladdra på. Mycket mysigt var det. Ska idag ha lunchmöte med Jacob om en ev youtubeserie jag ska göra (hahaha ska jag bli youtuber åh nej:() och så pod med Martin i eftermiddag som kommer bli två timmar lång för vi har så satans mycket att gå igenom.

Tisdag
I min kalender läser jag ”klipprummet Freewater” och ”vinleverans” dvs. ska klippa hockeyprojektet och sen leverar Vinoteket en låda vin. Ja, förlåt då för den trevliga dagen.

Onsdag
Spelar in Gott folk med komikern Kringlan, och har hela kvällen ett spretigt spånmöte kring en dokumentär jag tycker svt ska köpa in av mig och My 8-)

Torsdag
Förutom att det är samernas nationaldag så ska jag på fler möten och äta bulle hos Isabelle.

Fredag
Spelar in Gott folk med Alice Bah Kuhnke(!) och så ska jag dj:a på min kompis Davids aw på kvällen.

Lördag & söndag
Slipa en dörr i lägenheten och bråka med Anton om vem som faktiskt gör mest hemma.

8 kommentarer | “Vecka 6!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. amanda skriver:

  haha buhu va också kallad solstråle på kvartsamtalen! min klassfröken margaretha kvittrade ”här kommer solstrålen” och jag kvittrade väl tillbaka men nu förtiden är jag den i kompisgänget som ifrågasätter meningen med allting och suckar typ. tänk om margaretha visste det:((

  1. Hanapee skriver:

   vi får kämpa på med det vi har

 2. Ani skriver:

  Har du en vit månad? Eller två? :O inte sett några soliga uppdateringar om utgång på länge!

  1. Hanapee skriver:

   Hade faktiskt en vit månad (nästan) hela december och nu i januari har jag…. VANT MIG VID ANNAT?! Sjukt va

 3. Ebba skriver:

  Känner precis tvärtom angående skidåkning. Jag har noll kontroll och är livrädd när jag åker längdskidor. Har fortfarande ont efter ett brutalt fall där jag hamnade utför spåret. Trivs så mycket bättre med utförsåkning där jag kan bromsa och svänga. Då njuter jag!

 4. elsa skriver:

  oj vad spännande att kringlan ska vara med i gott folk! känns som att han absolut inte har några gränser, ska bli intressant att höra.

 5. Sara skriver:

  Jaa kringlan! Va skoj

 6. Amanda skriver:

  Jippie kringlan! Poddar och blogg otroligt bra just nu tycker jag!!!! Heja!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp