Rövmåndag

13:38 2020-01-13

Hej älskade ni,

Hade en underbar helg där jag tog det aplugnt. Träffade bebisar, alltså riktiga bebisar i ålder 6 månader, inte så jag kallar kompisar bebisar. Den dagen får ni gärna anmäla bloggen :-) Och så delade jag ut pris på gala, kollade på hus och lagade mat. Och sims då. Kommer inlägg om det eftersom ni efterfrågat.

I morse köpte jag en kaffe på väg till jobbet. Så här såg det ut:

Sen sket sig saker för mig gång på gång på gång. Orkar inte skriva om det men jag blev på fruktansvärt dåligt humör. Vilket var lite synd eftersom jag till en början va på strålande humör och lyckades skriva ett riktigt roligt dilemma till GOTT FOLK som jag spelar in onsdag och torsdag.

Så efter att jag kände hur saker bara sket sig en efter en så gjorde jag det enda rätta.

1. Gick å shoppa. En t-shirt från HOPE och ett par birkenstock på rea.

2. Grina.

 

Nu ska jag ta en paus från allt jobb jag borde göra och bara spela sims och snora.

Hoppas ni har en bättre dag än jag <3

18 kommentarer | “Rövmåndag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amanda skriver:

  Rövmåndag här med, av egentligen ingen anledning förutom att livet med massa känslor är så himla knepigt så en ”vanlig”dag plötsligt är den sämsta dagen:))) ingen måndagspepp här inte, men det är okej tänker jag, hoppas det hjälper med Sims<3

 2. Bea skriver:

  Feel you, jag har också en riktig skit-gråtdag idag :((

  1. Rebban skriver:

   Ser orimligt mycket fram emot Sims-inlägget!!!!

 3. Johanna skriver:

  <3

 4. Ani skriver:

  Gu så skönt att höra att man inte är den enda med rövmåndag! Själv har jag pms i form av megatrötthet, gick och la mig i vilorummet på jobbet och somnade på sekunden. Det är så kämpigt att upprätthålla ett vanligt liv, jobb, skola etc när man mår skit :(

 5. Jennifer skriver:

  Samma här. Snart är dagen över <3

 6. Lou skriver:

  <3333 Du ser ut som Ben Mitkus ”Jahopp då blev man dumpad” på bilden <3333

  1. Hanapee skriver:

   Hahahahahha ja faktiskt

  2. alex skriver:

   hahahaha sjukt lik

 7. Sofia skriver:

  Feel ya <3

 8. Hanna skriver:

  måste dela med mig av något mysigt! satt och lyssnade på podden på bussen påväg hem från jobb och ser samtidigt att tjejen framför mig sitter och skrollar genom din insta! kände sådan samhörighet med denna främling

  1. Hanapee skriver:

   Åh🥰🥰🥰🥰

 9. Clara skriver:

  Hanna!! I ett försök att få dig på bättre tankar denna RÖVMÅNDAG så behöver jag hjälp – jag gifter mig på midsommarafton och behöver klädtips till mina 5 tärnor!!! tycker det kan bli så överjävligt cheesy med tärnklänningar så därför ber jag dig – stilguden – snälla ge mig tips på nytänkande kring dresscode brudtärna!

  1. Josefine skriver:

   Vill ha samma tips från världens bästa Master/stilgud!!!

   Hoppas veckan vänder efter denna rövmåndag <3

  2. Anna skriver:

   Bästa är om tärnorna väljer egna kläder efter sin egen stil. Tycker alltid det är fult när det syns att det är bruden som valt och tärnorna ser halvt obekväma ut.

 10. Erica skriver:

  Blir inspirerad <33 ska också skita i allt plugg jag borde göra och spela sims nu. Kram på dig

 11. Bella skriver:

  Hej Hanna! Vart hittar man Birkenstock på rea?

  1. Hanapee skriver:

   På hope! Men bara i plast :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp