5 bilder från helgen

17:46 2020-01-13

1. Va ute i Huddinge(??????) och fika med mina bästisar och Noah. Alltså Noah är Linsos barn, inte Johannas. Vilket man kanske ser eftersom han är rödlätt precis som Linso. Om ni har koll på henne? Förväntar mig inte att ni skriver upp och har fotografiskt minne om alla mina vänner. Elllleeeerrrrr.

2. Här är iaf hon. Linso <3 Sjuk bild men jag är ju besatt av vidvinkeln på min nya telefon. Kanske använder den på lite fel sätt? Haha.

3. På lördagen tog jag på mig lite RAFFIGA grejer. Delade ut pris i film/tv på Stockholmspriset. Jag älskar att jag rensat ut min garderob så kraftigt att jag äntligen hittar godbitarna i den. Som de här skorna?! Från Other stories och som är kanske fem år gamla? Sköna och sexiga…… eller ok, sköna iaf. Klänningen är från h&m studio men det vet ni vid det här laget.

4. Barnvaktade tre riktigt unga trevliga ”grabbar” i publiken på Stockholmspriset. Ha ha kul att kalla Edvin för ”grabb”. Minst grabbiga jag vet? Vill kalla honom för ”donnan”. Är det böghat? Nej!!!!!

5. Sen RUSADE jag från galan till ett gäng äldre män som jag känt halva mitt liv. Nästan alla iaf. Här ser ni Tommie som jag träffade första gången när han pluggade el på gymnasiet. Nu är han liksom jurist? Och för att VERKLIGEN knyta ihop påsen så var ju han ihop med Linso (bild nr 2) i typ fem år när vi va små. Här är förresten vidvinkeln igen, Anton som ”testar”. Funkar bra va?

7 kommentarer | “5 bilder från helgen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maria skriver:

  Master. Jag har redan kläd-ångest inför sommarens bröllopssäsong….. MEN jag har en målbild som går ut på att kanske våga strunta i klänning och köra kavaj och byxa istället. Ett snyggt set! Du är ju kungen av set, har du några tips? Kanske för tidigt på säsongen för att hitta i så ljus luftig (lite mönstrad??) bröllopsfest-stil men ändå!
  xoxo

 2. Lisa skriver:

  Såg Edwin i fredags i Hornstull!!!! Var du där med? Omgomgomg😱 han stod ensam utanför en restaurang (tror det är en restaurang, på andra sidan gatan från korvkiosken framför tbanan) Jag och min kille gick förbi och jag förklarade stolt att det där är Hanapees kompis och han är bög. Oklar fakta men det är typ allt jag vet om honom. 😌

 3. Fille skriver:

  Fan vad fint att du lyckas knåpa ihop mysigt inlägg trots din sugiga måndag! Uppskattas från en annan med sugig måndag<3

 4. Karro skriver:

  TACK för fint och traditionellt blogginlägg! Tycker Johanna är så lik Eva i fem myror<3

 5. Lina skriver:

  Var nånstans dricker ni öl på sista bilden? Såg übermysigt ut!

  1. Ebba skriver:

   Vill också veta!!

  2. Hanapee skriver:

   HAHA supersunkiga Kloster (dvs gamla Dovas) på Hornsgatan, INTE mysigt, men billigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG