Stilakuten: ny morsa!

16:56 2020-01-16

Stephanie: Hanna. Hjälp en kvinna i nöd! Fick barn just och totalt tappat stilen (vad jag nu ska med stil till när jag ändå mest har kräk på axlarna?! MEN, jag vill ju ha en stil!!!)
Under graviditeten såg jag fina kläder överallt och tänkte ”när bebisen är här ska jag köpa”, men nu när bebisen är här ser jag ingenting?! Så plocka gärna fram några bra outfits!!! ❤️

Hanna svarar: Va skoj med bebis!! Klart du ska ha hitta stilen! Plockade fram lite olika grejer man kan använda ofta och länge. Är du redo? Jag är redo! Oh ooooh! (orupmelodi).

1. En fejkad skinnbralla i rakt snitt från Lindex(!) för inga pengar alls. Går att ha till… ALLT. Använder mina skinnbyxor hela tiden pga känner mig lite mer *uppklädd* i dem. Ha till sneakers, klack, skjorta eller tröja. Vad hörde jag? Dina nya favvobyxor? Jajjamensan.

2. Fy fan va snyggt med kort boxig vårjacka från Other stories! Den här har du till vit krispig skorta, dyra skor, färgglad väska och skinnbrallorna. ”Heeeeeej har du fått baaarn hörde jag?” säger störiga ex-kollegan JENNIFER som du springer in i på stan. Du är mycket coolare än henne. Skönt.

3. Den här klänningen från Reformation såg jag på en papparazzibild på Adele när hon va på nån semester med Harry Styles (ja ni får googla) och hon va så jävla snygg . id en. Vet du vem som också kommer va snygg i den? Du, Stephanie. Med din bebis på höften och höga stövlar till. Utsläppt hår, glossiga läppar och nåt blänkande örhänge.

4. Ok man kanske inte har asmycket pengar över som småbarnsförälder, men att investera i en klassisk sån här liten klack-sandal som alltid känns lyxig och ”kul” tycker jag är en bra idé. Den kan man ha i fan 30 år. Hela våren och sommarn. Fy fan va snyggt mott skinnbyxorna. Från Valentino. Förlåt för priset.

5. ÄNTLIGEN LÅNGA BYXOR!!!!!! Från Filippa K. Gåshud på lite större kostymbyxor. I vår bär du dem med valentinoklacken, t-shirt och en liten handväska i armvecket.

6. Äh! Vet du vad vi gör? Slänger in tips på ett serum jag läste om i nån skönhetsspalt. Inte för att du  behöver men för at det är kul att ”greja” i badrummet medan din partner tar bebisen. Herregud, unna dig all egentid du kan få tag på.

 

(Alla produkter är fritt valda av mig men vissa av länkarna är såkallade ”adlinks” dvs reklamlänkar). 

 

19 kommentarer | “Stilakuten: ny morsa!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hilda skriver:

    Vad har hänt med Patrik??😱

    1. Hanapee skriver:

      han är på rehab tydligen

      1. Hanna skriver:

        Hahahaha älskar dig

  2. Julia skriver:

    Alltså snittet/skärningen/urringningen på klänningen! Vad kallas det?? Har varit på jakt efter en blus i liknande stil men vet aldrig vad jag ska söka på :(((

    1. Hanapee skriver:

      square neck kanske? Eller vad menar du? <3

      1. Julia skriver:

        Jaaaa men tack <33

  3. Linda skriver:

    ÄÄÄÄLskar dessa inlägg! 💗

    1. Hanapee skriver:

      Och dom älskar dig!!

  4. Cecilia skriver:

    Adele! Kände inte ens igen henne

    (Japp googlade absolut)

    1. Hanapee skriver:

      Jaaa så himla smal plötsligt! Men tydligen ska hon må bra enl sig själv

  5. Caroline skriver:

    Makalös stil! Har du!

  6. Caroline skriver:

    Skinnbyxorna!!! Men måste fråga pga undrat och känner ingen som har sånna… blir det svettigt? Är de liksom gjorda av plast? Eller hur funkar det? Hade en gång en fejkskinnjacka och dog varje gång det var plus 10 ute.

    1. Sarah skriver:

      Blir det varmt och du är en varm person så blir det jävligt varmt kan jag säga!! Haha har ett par själv och kan svettas brutalt i dom

  7. E skriver:

    Älskaaarrrr ska spara Filippa k byxan mentalt till min bebis e ute på andra sidan så att säga

  8. Karolina skriver:

    Hej stilakuten!

    Jag får emellanåt den fina äran att föreläsa om min forskning på olika tillställningar och har alltid problem med vad jag ska ha på mig. Vill se cooool och HÄRLIG ut. Men med liite pondus. VAD SKA JAG HA? Obs ej något stelt buisness-ämne (forskar om sexualbrott) så behöver ej vara så stelt eller formellt. Vad säger din spåkula att jag skulle göra succé i?

    1. Lisa skriver:

      åh behöver också tips på föreläsningsoutfits! föreläser också om min forskning då och då och behöver inte heller vara särskilt formell men behöver ändå se ut som någon som är professionell och har lite pondus (alltid nån jobbig patrik-man i publiken som ifrågasätter ens expertis osv). så svårt att se ut som man har pondus och är professionell utan att känna sig töntig?

      (forskar om etik inklusive etiska frågor som berör criminal justice – ditt ämne låter superintressant karolina! vill gå på dina föreläsningar!)

      1. Karolina skriver:

        Åh men right back at you, ditt ämne låter väldigt spännande!

        Tycker stilakuten ska slå två flugor i en smäll här alltså!!!

  9. Nina skriver:

    Stilakuten/Master/Hanna, jag behöver dig!
    Jag är en student (med studentbudget) som vill bygga upp en mångsidig ”basgarderob” MEN inte är sugen på massa vita skjortor, svarta T-shirt och gråa koftor. Vill ha färger och tryck och mönster men ändå plagg som går att kombinera tillsammans och använda ofta! För mig är detta en omöjlig ekvation men jag hoppas att du kan lösa den <3

    Vore evigt tacksam för hjälp!

    1. Ani skriver:

      +1 på denna! BASGARDEROB! Behöver tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG