Vecka 5

14:39 2020-01-27

Hej SVEJS

Strålande humör idag! Känner att jag har en härlig vecka framför mig! Tjoho! Är jag på väg att bli frireligiös? Det känns så. Om jag fick ändra på en liiiiten grej så önskar jag att min röviga bihåleinflammation ska lugna ner sig så att jag sakta men säkert kan trappa ner mitt beroende av nässpray. Inatt vaknade jag av andnöd då min näsa var lika tjock som… Peter Harrysson TÄNKTE JAG SKRIVA MEN DET ÄR FATSHAMING.

Hur ser veckan ut då? Jo såhär:

Måndag
Min praktikant (och ja, kusin) Ebba börjar sin heltidspraktik på HanaPee AB. Hennes första uppgift är att frakta massa Perfect Bubbles från Nöjesguidens kontor till Teater Giljotin, för ikväll har jag och Martin… LIVEPOD! Vårt 300:e avsnitt.

Tisdag
Med i morgonradiopodden Gott snack på morgonen (oroväckande likt mitt podnamn) OBS TOG FEL PÅ DATUM, va tack och lov 3/2!!!!!

Möte med min revisor på eftermiddagen (ja det är sånna tider nu igen).

Onsdag
ROLIGT tv-möte på förmiddagen. Och så ska vi klippa Löfbergs-hockey-avsnittet som jag producerar.

Torsdag
Klippa klippa klippa hockey TJALALALAAA. Och håll i er nu, för på eftermiddagen åker jag, Anton och vår kompis Johan… upp till Åre!!!

Fredag, lördag & söndag
Ska snöa jättemycket i Åre, vara runt minus tre grader och sol på lördag. Ska absolut åka längd i mängder. Mmm längtar.

5 kommentarer | “Vecka 5”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Agnes skriver:

  Hanna! Önskar så din hjälp! Har styrt ihop 25års-party (hjälp, brukar ej fira sådär med pompa och ståt). Lite pirrigt liksom. Vill så gärna klä på mig i något snyggt. Men har drabbats av total stilförvirring. Kan inte du, stilsäkra kvinna hjälpa mig? Vad ska jag ha på mig när jag fyller 25?

 2. Julia skriver:

  Hanna, börja med nasoline dagligen för bihålornas skull. Du kanske gjort det innan men gör det igen! Det kommer funka tillslut. Hoppas jag💕

 3. Karin skriver:

  Även namn-shaming ty han heter Peter

  1. Hanapee skriver:

   Oups skyller på tAngentbordet

   1. Karin skriver:

    Nä men det blev ju extra kul då! Lyfte till en högre nivå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg