Vecka 8!

09:34 2020-02-17

Måndag
Klippa klart och ljudkorra mitt nya hundra procent luststyrda projekt. Jag gör en egen realityserie på ett… intressant ämne. Man KAN kalla det vlogg, men det tycker jag är att gradera ner hela projektet. Min kompis Jacob filmar och jag klipper. Hittills är jag mycket nöjd med resultatet och struntar lite i vad det resulterar i? Om någon vill se är jag glad men jävlar vad jag förbättrat mina redigeringsskills. Vilket är ju mycket värt om man jobbar som producent och är med på inspelning.

Ska också spela in pod med Martin idag. Och följa med Edvin som ”stöd” hos tandläkaren.

Tisdag
”Roliga möten” hahahah skrev det seriöst först men kände mig hemsk. Men har roliga möten den här dagen. Har också en idé om att jag ska tillverka en perfekt ritning över en inbyggd hylla jag fått för mig att vi ska bygga i hallen. Ringde pappa igår som haft eget byggföretag hela mitt liv och frågade vad han tyckte. ”Oj vad krångligt” var hans svar. FÖRLÅT??? Blev så irriterad. Aja, tror vi ska använda IKEA billy-hyllor som grund. Håll tummarna nu.

Onsdag
Min bästa dag på hela veckan eftersom jag ska få passa min guddotter Bonnie. TOKIG i henne. Jag är verkligen bra med bebisar? Tror det är för vi har samma huvudform.

Den här dan släpps Gott folk med Alice Bah Kuhnke!

Torsdag
Här åker jag till Göteborg för att va med i… ett tv-program… åh gud, ångest för att jag tackat ja till det här. Men nu ÄR det så. Tror inte jag får skriva än vad det är? Återkommer.

Fredag
Inspelning i Göteborg! Åker hem till Stockholm på eftermiddan. Blir väl en aw gissar jag???

Lördag & söndag
Det vanliga, fixa hemma, bjuda på middag, dricka vin? Edvin har en liten bjudning jag ska gå på också. Mysigt, längtar redan.

15 kommentarer | “Vecka 8!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karin skriver:

  Hallå Hanna jag älskar din Spotifylista Såhär känns 2020. Det GÖR ju verkligen det. Varför har jag inte lyssnat på dina listor innan!!

  1. Hanapee skriver:

   VA KUL! Glad jag blir!!

 2. M skriver:

  Vill gissa på Smartare än en femteklassare! Hade varit så kul.

 3. Louise skriver:

  GU ska du gö nåt med hästar kanskeeeeeee

 4. Mina skriver:

  Vill väldigt gärna följa hyllbygget, såg ritningen på insta igår och den såg mkt fin ut!

 5. mli skriver:

  Jag har byggt en inbyggd bokhylla av billys, fick en del grå hårstrån på vägen men fin är den.
  Värst var att min sambo ville att vi skulle måla allt för att billys ”är inte helt vita utan drar mot gult”. JAG spacklade, fogmassade och sen målade jag allt 4 gånger, vilket tog ca 6 timmer per gång. :))))))))))))

 6. hanna skriver:

  Ett tips! Kolla in angelicas.hem på instagram. Hon håller på att bygga en inbyddd hylla i vardagsrummet. Tror hon använder sig av Ikeas Billy hyllor samt Metod stommar. Kanske kan vara till hjälp i ditt/ert beslut att bygga hyllan :)

 7. cajsa skriver:

  Hej!! Ibland går det så långsamt för mig att bli influenced av dig hehe, hinner då inte printa storys på fuktkräm och mascaror med blå förpackning. Nu är det kris här för min mascara tar slut om 3-5 dagar = måste beställa ny! Vad hette den? Och din bästa fuktkräm du tipsade om häromdagen?
  Löv u

  1. Sara skriver:

   Jag är en printscreenare av rang och kan iaf med säkerhet upplysa om att fuktkrämen heter ”Rich moist soothing cream” från märket Dear Klairs. Mascaran vill jag minnas var från MAC och hade jätteblå kork, kanske ”Extended play gigablack”? Vet ej säkert!

   1. Hanapee skriver:

    EXAKT SÅ! tack Sara

    1. cajsa skriver:

     AH, tack! <33

 8. Emma skriver:

  Jag följer ett konto som heter @gavelhuset som har gjort en story om hur de gjorde sin platsbyggda hyllor med billys. Finns tom en highlight där de går igenom steg för steg. Lycka till!

 9. Emmy skriver:

  Längtar efter youtube-grejen!! Hoppas på mer rörligt med DIG i fokus!

  1. Agnes skriver:

   Jaaa du är fantastisk med gäster och jada jada men det är ju DIG vi vill ha mer av!!! 😍😍😍

 10. Frida skriver:

  hej!
  Jag tyckte ditt avsnitt m k Svensson va jättebra!! Intressanta frågor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp