Work hard play hard

18:04 2020-02-19

Underbar rubrik. Ett klokt och coolt livsmotto som jag kommer tatuera in längs med foten.

Men hej hej på er

Vet ni vad jag kände i morse? Håll i er nu. För nu kommer det. Jag laddar och tar sats….

Jag kände KÄNNINGAR I HALSEN. Men jag bestämde mig snabbt för att ignorera det och istället spela in pod (intervjuade Messiah Hallberg till Gott folk) och barnvakta min guddotter (nej jag slickade inte på henne). Och nu ikväll har jag utvecklat otroliga innehållsidéer med Mysan. Så kul att jobba lite ihop igen.

I morrn åker jag till Göteborg och spelar in det där tv-programmet som sen sänds på lördag…. har ingen hjärna och ont i halsen, så är kraftigt oroad.

Meeeeen det ska väl gå bra.

Visst då?

Bra. Då säger vi så.

5 kommentarer | “Work hard play hard”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Klaris skriver:

  KRYA osv!!!

 2. Elin skriver:

  Hanna! (Jag personligen bottnar inte att säga ”master” även om det kanske är mer passande) Vänder mig till dig nu pga 1. Bra stil 2. Vettig person 3. Känns som att du liksom VET vad du kommer tycka är snyggt långt fram i livet (du hade en målande beskrivning av dig i linnetyg, läppstift och rynkor TYP). Hur som helst. Fråga: jag och min sambo kommer förlova oss (att fria eller bli friad till det är frågan). Gällande ring, hur ska man tänka?! Jag är generellt en sådan som har smycken i silver och tänker därmed att ringen borde vara i vitt guld MEN så blir jag osäker på om rätt guld är mer långsiktigt fint? Är vitt mer en trend nu? Blir osäker på mig själv, vill ju att ringen ska kännas fin för evigt. Tror att min kille skulle ta lite illa upp om jag plötsligt tyckte den va ful. Hur tänkte du? Du behöver såklart inte fläka ut din ring här, men skulle bara vilja veta hur du resonerade :) TACK PÅ FÖRHAND! Ps. Du är min hus-gud (ish)

 3. Ellen skriver:

  Hanna! Så bra podd-avsnitt med Alice Bah Kuhnke! Du är verkligen en stjärna på att intervjua med inlyssnande och reflekterande frågor :)))

 4. Anonym skriver:

  Klart det kommer gå toppen!!

 5. Ella skriver:

  Krya!! O vill bara säga att bloggen, poddarna o DU är underbar o blir dessutom bara bättre för var dag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp