HAVANDE KVINNA LOGGAR IN – EP02

18:10 2020-03-05

41 kommentarer | “HAVANDE KVINNA LOGGAR IN – EP02”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Li skriver:

    Jag ÄLSKAR ditt program. Känner igen mig i allt och du är så himla vettig och klok så man blir ju kär i dig. Heja dig!

    1. Hanapee skriver:

      Vet du; jag blir så GLAD!

  2. Sofia skriver:

    Detta är så bra!!! Längtar redan till nästa avsnitt

  3. Ellen skriver:

    mmmm! älskar också. Mera, mera! Är i v 14, fick veta att allt såg bra ut på Kub idag och är megaglad. Känns så lyxigt att få följa dig i din graviditet, parallellt med min egen. Tack för ett äkta, mysigt och peppigt program!

  4. Essi skriver:

    Love u! Du är avslappnad och äkta, skönt att ha dig här. Är ej själv preggo och har ej barn, men blir äldre och tankarna kring det kommer och går.

  5. Linnea skriver:

    Åhh bra avsnitt!! Välproducerat. Kändes så stort (haha lol) med det lilla hanapee productions på slutet :’)

    1. Molly skriver:

      Haha åh kände samma sak!

  6. Klara skriver:

    Så trodde man att man älskade dig i ljudform från podden, men så ser man detta och inser att du är ÄNNU mer älskvärd nu med rörligt!! Du är riktigt bra storyteller.

    1. Hanapee skriver:

      meeeeeen va SNÄLL du är!!!!!! tåris!!!!

  7. anna skriver:

    ÄLSKAR havande kvinna loggar in!!!

    kollade tsm med min kille som först låtsades som att han ”höll på med datorn”, men som efter ca 2 minuter kollade lika engagerat som jag. hoppas att detta ska locka honom närmre tanken på en egen bebis för oss hehe. lycka till med allt!!

  8. E skriver:

    Wow så bra??!!! Och så snygg klänning!! Var haru köpt den?

  9. elsa skriver:

    så braaa! gullig logga/animation till ditt produktionsbolag också :)

  10. Frida skriver:

    Älskar detta!!

  11. Lina skriver:

    Fantastiskt! SÅ glad att det kommer fler avsnitt. Du är så bra!

  12. viola skriver:

    Älskarrrr, vill också lite ha en bebis nu fast jag bara är 22 hehe

  13. Julia skriver:

    Gillar verkligen serien, ser fram emot fler avsnitt! Och, GRATTIS till graviditeten! Har följt dig länge (10 år?) och blev så otroligt glad när du berättade nyheten. Ska bli så roligt att få följa dig! Jag är lika gammal som dig och också gravid för tillfället, så då är det såklart extra roligt. Jag tänkte komma med ett oombett tips, nämligen ett tips om en bok jag själv önskat fanns när jag var gravid första gången (är gravid med mitt tredje barn nu)- Agnes Wolds bok Praktika för blivande föräldrar. Ovanligt bra bok om graviditet, föräldraskap osv, helt baserad på vetenskap. Tänkte på det när du pratade om vad man får äta osv och pratade om forskning. Den här boken fokuserar verkligen på det och har en intressant ”take” på alla delar av graviditet, bebis mm. :)

    Lycka till med allt framöver, längtar extra mycket till podden nu!

    1. Hanapee skriver:

      Läser den!!! ÄLSKAR den! Enda bok jag ska förlita mig på :)

    2. Hanapee skriver:

      Och just det; STORT GRATTIS <3

  14. Amanda skriver:

    BÄSTA HANNA!! Du är så klok, vettig och rolig! Du kommer bli en galant mamma!

  15. Emma skriver:

    Jag älskar den här serien!! Och vet du, jag blir så glad för min egen skull också – för du avdramatiserar verkligen hela den här gravidgrejen. Jag har varit och är osäker på huruvida jag vill ha barn eller inte, men att se den här serien och att läsa dina tankar om allt i diverse blogginlägg du skriver osv får mig att känna att det är så skönt med en mer nyanserad bild av hur det är att vänta barn. Det gör att jag själv får mindre ångest över mina framtida val, på något sätt. Rörig kommentar men jag hoppas du fattar. Heja dig!! <3

    1. Anna skriver:

      +1 på denna.
      Älskar dig Hanna!!!

  16. Marielle skriver:

    Så bra, snyggt och välgjort! Vill bara se meeer.

    Det enda dåliga är att när jag tittar så får jag för mig att jag vill bli gravid igen, vilket jag egentligen absolut INTE vill?! Haft två skitjobbiga graviditeter (och förvisso fått två skitfina ungar). Men det är det där med att gå och vänta på något så stort, förväntan och anspänningen i att ha livets mest omvälvande och känsloladdade upplevelse framför sig… Det är något alldeles speciellt. Så fint att vi får hänga med i din graviditet.

  17. Lisa skriver:

    Är också gravid, dock supertidigt i vecka 5 bara. Men en sak jag lovat mig själv är att ignorera alla därute som vill ge ”välmenande råd” med en underton av översitteri. Nej tack. Tänker att man blir extra utsatt när man är offentlig och har en blogg där vissa anser sig ha rätten att skriva vadsomhelst.

    Det är så svårt för vissa att förstå att ingen har bett om deras råd!

  18. Therése skriver:

    Men herregud! Avsnitten är för korta och kommer alldeles för sällan!! Meeeeer <3

  19. nova skriver:

    BÄSTA! Kan ha kommit en tår efter Martin-videon

  20. Carin skriver:

    Tillägg till listeria grejen: har man haft katt har man också högst sannolikt haft toxoplasma, den andra superduperfarliga grejen man ska akta sig för i chark med mera. Har man haft toxoplasma kan man inte få det igen, ännu en grej som ingen informerar om… sen kan man ju påpeka för livsmedelsverksivrare att det bara är REKOMMENDATIONER, ingen lag :)

    Kommer man sen upp på amning nivå följer Livsmedelsverket WHO, alltså råd som ska funka i hela världen så allt får man ta med lag känsla och en nypa salt.

  21. Linn skriver:

    Skrattade så mkt när du listade alla dina symptom. Älskar klag!!

  22. Jonna skriver:

    Så. Jävla. Bra! Älskar detta!

  23. Felicia skriver:

    Hanna du är underbar!!!

  24. Sofia skriver:

    Är gravid för andra gången atm och HERREGUD vad jag saknat en serie som denna och en gravid person som du att relatera till under alla dessa månader. Älskar detta! Tack.

  25. Anna skriver:

    åhhh vad jag önskat jag varit mer chill under min graviditet. Istället blev jag neurotisk pga sprängande huvudvärk men vågade inte ta huvudvärkstabletter pga en känd bloggare/influencer/feminist skrivit att hon inte tog värktabletter pga skadar testiklarna (väntade båda pojkar). Grät och tänkte att jag kommer aldrig få barnbarn, mitt barn kommer hata mig. :))))

  26. Linda skriver:

    Så härlig serie! En gravidserie som verkligen behövs, hade behövt din lugnande person i mitt flöde när jag var gravid. Vill verkligen se mer av Hanapee productions!

  27. Josefin skriver:

    Jag är i vecka 8 och superglad att få följa dig! Första barnet, strax under 30. Känns så självklart!

  28. Preppern. skriver:

    Huuur gör du för att behålla din underbara dialekt? :/ Jag är från norra norrland, har bott i Stockholm och Norrköping och återigen i Stockholm de senaste 10+ åren och det är en stor sorg att man inte alls hör var jag kommer ifrån! Dialekt är ju bland det charmigaste som finns, och jag skäms verkligen över att den är borta. Framförallt för att folk tror att man har ”jobbat bort den”. :(

    1. Klara skriver:

      Tror ett hett tips är att vara ihop med en person hemifrån!

      1. Preppern. skriver:

        Ja det tror jag verkligen stämmer faktiskt, själv hade jag redan tappat i princip all dialekt när jag efter 5 år i Stockholm träffade min kille, och efter snart sju år tillsammans kan man inte ens ana var jag kommer ifrån.

        Låter säkert fånigt men är ledsen över att jag inte ens minns hur jag brukade prata? När jag anstränger mig och försöker prata ”vanligt” (norrländskt) med min familj och vänner hemifrån (för att inte behöva skämmas över min ”nya” dialekt) så känner jag mig så pålagd och fejkad, och vill ju att det ska kännas precis tvärtom!!! :(

  29. Charlotte skriver:

    Fantastisk serie och den orangea klänningen är jag helt besatt av! Var har du hittat den? En mini stilakuten <3

  30. Anna skriver:

    Älskar den här serien så mycket!! Längtar efter att skaffa barn nu

  31. Terese skriver:

    Du är så jävla bra och vettig., men framför allt är du så jävla rolig. Min bästa komplimang någonsin var när jag blev jämförd med dig. Bättre blir det inte.

  32. Josefina skriver:

    Du är så rolig Hanna!! Älskart

  33. Ida skriver:

    Så himla bra serie! Jag har precis fått mitt andra barn och tänker att det nog räcker med två, men grattis till alla som är gravida nu och alla som kommer bli gravida snart och kan följa dig i detta! Alltså, jag kommer fortsätta titta, men det hade ju varit supergött att ha en liten extrakompis under själva graviditeten om du förstår hur jag menar.

    Och förresten, jag älskade inte mitt första barn direkt när han kom. Det tog kanske tre månader innan jag ärligt kände att jag älskade honom. Jag drabbades inte av någon förlossningsdepression eller så (bara lite vanlig baby blues), men för mig tog det tid ändå. Gissningsvis kan det ta ännu längre tid (och vissa drabbas säkert av kärlek vid första ögonkastet). Däremot hade jag en väldigt stark känsla av att jag ville ta hand om honom. Vet inte varför jag berättar detta och kanske hamnar jag i idiot-som-lämnar-oombedda-råd-facket nu? Fast jag hoppas att jag inte har gett något råd? Läste kommentarerna och såg ingen som bekräftade ditt svar på frågan om detta så jag kände att jag ville göra det. Gudars, så ängslig jag låter. Min första kommentar på en blogg så skyller på det. Men avslutar nu innan jag spårar ännu mer. Tack och hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg