10 bilder från senaste dagarna

22:12 2020-03-06

1. Jag och Anton firade våra 15 år på koreanska Madame! Skitgott men svårt att äta på nåt sätt??? Jag är ju dock en neandertalare i bordsskick :-///

2. Visst hoppas man att vårt barn får Antons hår-dna? Dock jag som klippt han. Så hoppas vårt barn får min otroliga talang för att skapa frisyr….. kan bara en. Och det är Antons.

3. Min älskade vän Linnea hade beställt en jacka från Ganni hem till mig pga frakten till Toronto (där hon bor) va för dyr. Älskade jackan, tror dock den ska stylas lite bättre…. OM TYP MINDRE ÄN TVÅ VECKOR KOMMER HON HIT!!! MED FLORENS!!! Pirras när jag skriver detta.

4. Kul att jag va med i Postkodsmiljonären TYP samtidigt som Rickard Sjöberg fick Corona. VIKTIG RÄTTELSE OM NGN EV INTE FÖRSTOD HUMORN: RICKARD SJÖBERG HAR ALLTSÅ INTE CORONA UTAN ÄR BARA SATT I KARANTÄN OBS! OBS!

5. Barnvaktade Bonnie och fick chansen att hänga lite med hennes mamma. Älskar att Kagart har varit mammaledig i sju månader, då har jag verkligen fått chans att rå om och umgås mycket med den karriärist hon annars är. Åh va jag tycker om Bonnie och hennes mamma!!!!

6. Vår bil är nu i vår ägo. Passar den mig tycker ni??? Körde upp till Sundsvall idag i den och det va som att bli skjutsad typ? Adaptiv farthållare och sån grej som gör att man håller sig inom väglinjerna. Mmm var hälsad framtidskänsla!!!

7. I all stor lycka har jag också mått skit. För att det är så läskigt med alla förändringar som väntar tror jag. BURR. Gud vad jag grinar.

Ni skulle sett i onsdags då Anton kom hem med en jättefin present till mig. Grät så jag skrek, absolut.

8. Också fått present från Linum! Så lyxigt med kvalle-linneduk!

Grät dock inte.

9. Gjort helt otroliga fisktacos. Verkligen fått upp mitt game i köket sen jag blev gravid. Finns liksom inte så mycket annat att göra på kvällarna? När jag inte kan bli full med kompisar liksom ;-PpppppPp

10. Avslutar med mig i min standardklädsel nu. Mitt absolut bästa ytterplagg är tunn dunjacka (denna är från Uniqlo) och lång ullrock. Fryser (nästan) aldrig i det!

17 kommentarer | “10 bilder från senaste dagarna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Vart är din kappa ifrån???så fin

    1. Tina skriver:

      Hm, köpte en likadan för 1-2 år sen.

  2. Mie skriver:

    har Anton vigselring på fingret??

    1. Ronja skriver:

      dem är ju förlovade!! hanna friade till anton för typ ett år sen kanske?

  3. Sofia skriver:

    Som cirka alla andra här så är jag en av dina amöbor som följt dig sedan hundratusen år tillbaka och som också blivit så in-i-själen-tår-i-ögat-glad över att du, och ni, är gravida. jag ville kommentera redan efter första avsnittet men tänkte nu när jag såg att du lagt upp ett till att ”jag ser det och kommenterar först när jag sett det också för kanske pratar hanna om något som jag också tänkt på”. jag är lika gammal som du och har ärligt talat tyckt att det varit så otroligt jobbigt att se så många andra bloggare bli gravida och gå från att skriva om typ mode och krämer till att bara skriva om graviditet. och jag förstår att det är en livsomvälvande grej men för mig som egentligen troligtvis absolut också vill ha barn någon gång i den framtida framtiden men som samtidigt dejtar en person som absolut inte vill säga att han är tillsammans med mig trots att han säger att han älskar mig (och som jag eventuellt också älskar men som jag med högsta sannolikhet inte ser mig skaffa barn med pga hela älskar-mig-men-vill-inte-säga-är-tillsammans-med-mig-grejen) + för att jag är rädd för att jag inte vet om eller när jag kommer att lyckas träffa någon som dels jag vill yngla av mig med och som också vill yngla av sig med mig så har jag känslomässigt typ inte klarat av det. men du däremot! en helt annan sak, för du om någon känns så insiktsfull att du kommer helhjärtat kunna förstå de olika perspektiven dina läsare kommer att läsa dina inlägga med, och det märks att du också är så insiktsfull i din egen graviditet. och det är så fint att följa och gör att man känner ännu mer med dig.

    (och förlåt crazy rambling pga lite vinfull pga absolut inte otippat med källa ovan – är inte gravid)

    1. Sofia skriver:

      Och! vill pitcha redan nu för att du, istället för att säga när det börjar bli dags att du har förvärkar, säger att du har KÄNNINGAR I LIVMODERHALSEN (-tappen)

    2. Karro skriver:

      <3<3<3

    3. Therese skriver:

      Är också 88:a och har känt exakt som du beskriver sen både kompisar och bloggare började ploppa ungar. Är iofs ihop med en som själv vill skaffa kids nån gång och som är vettig nog att göra det med. Ändå är jag så splittrad i om jag verkligen vill ha barn? Och är det då för att JAG vill det eller om det är grupptrycket av att ”alla andra” skaffar barn? Om det är pga det senare känns det så fel på nåt sätt? Men å ena sidan blir man för varje år mer ”utanför” de som lever sina liv med kids.

      Mvh Therese, som säkert inte är så ensam som hennes tankar får henne att tro

      1. Anonym skriver:

        Har också varit som du (är fyra år äldre dock) och landat i att jag inte vill ha barn (dels för jag sett hur det blivit för de vänner som fått det, tippat vågen åt det hållet liksom). Inte min grej. Tycker det är viktigt att fundera, som du gör, om det är en egen vilja eller normen. Det blir ensammare ja, men man kan skaffa nya vänner, finns många som valt ett barnfritt liv!

  4. Sara skriver:

    Hanna jag behöver dina råd!!! Vad har man på sig våren 2020??

    1. Frida skriver:

      Jag vill också veta!!

  5. Julia skriver:

    Är din ATP modell Arezzo eller Volterra? Kanske har du skrivit detta tidigare och då ber jag såklart om ursäkt för att jag är en ouppmärksam läsare!!

  6. Sandra skriver:

    Snälla berätta mer om era fishtacos (recept?) 🤤 mvh preggo som bara kan tänka på mat

  7. Elin skriver:

    Master och fashioncoach!
    Jag behöver hjälp, i sommar tar jag examen (blir leg. Optiker woop) och ska gå på 4+ examensfester vilket ska bli superroligt! Men vad ska jag ha på mig?! Vill ju vara klassiskt snygg eftersom detta antagligen är bilder jag kommer se tillbaka på hela livet? Och vem är bättre på klassiskt snyggt än du? INGEN!
    Puss och tack på förhand!

  8. Annie skriver:

    Hej Hanna!

    Tack för världens bästa blogg och podd 😊FÅR man be om ett ”hitta vänner”-inlägg igen? Annars kan jag kanske göra ett försök i detta inlägg, även om det kanske är ett långskott med tanke på att jag inte bor i Sverige MEN MEN !

    BARCELONA!
    jag tänkte bara kolla om det finns några Barcelona-bor här i gruppen? 😊 Jag bor här sen 3 år tillbaka och skulle gärna utvidga min umgängeskrets lite grann. Jag är 26 år, jobbar inom finans, är singel, gillar vin, fisktacos, träning, realityshower och killar🤭 Släng iväg mejl till annie.nyqvist@gmail.com om du bor i Barcelona och vill ses! Cheers 🌺

  9. Agnes skriver:

    Måste bara säga att du ju har helt otroligt fint hår också!! Så bara att gratulera bebisen för den hår-gen-kombon

  10. Johanna skriver:

    *VÄNTAR SPÄNT PÅ GVFÖ-RECENSION*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG