Helgen som gick – i bilder

12:07 2020-03-22

1. Det här krossade mitt hjärta. Facetimeade med Mimmi och gullade med henne och hon blev jätteglad, viftade på svansen men förstod inte att jag var i telefonen så hon sprang istället runt runt och letade efter mig! Ok börjar grina nu

2. Mmmm underbara vintervägar. Ljuvligt.

3. Känt mig otroligt gravid i helgen? Som att plutten växt jättemycket, jag har börjat känt hen mer och mer inifrån och nu när jag sitter på huk har jag problem att ta mig opp? Herregud hur ska det sluta. Går in i vecka 21 på tisdag.

4. Åkte 7 kilometer längd och kände mig så stolt över det. Inledde ju hela turen med att gåendes halka på en isfläck och i princip bryta ryggen!

5. Åsså FaceTime med morsan varje dag. Måste hålla koll på henne och farsan. De får inte lämna gården enligt mina order :-)

6. Haha så konstig bild med stolen där bak? Aja jag va lite gullig så bilden fick åka upp ändå!

7. Utsikten från stugan.

Nu är vi och vår lilla pensionärsmatsäck på väg hem till Stockholm igen. Åtta hörliga timmar i bilen. Brukar hinna gå igenom ungefär fyrtio känslolägen under de timmarna. Vi får se vad jag landar i!

Hoppas ni hade en fin helg hörrni.

8 kommentarer | “Helgen som gick – i bilder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ingrid skriver:

  Alltså alla känslor som gravid! Herreminje. Minns första graviditeten när jag kunde gråta/skratta/gråta lite mer och sen kanske bli arg. Den här graviditeten är jag mer arg- men det kan vara bra när det är riktat rätt!

  Blir ännu svårare att ta sig upp och ner från golv- vecka 26 för mig nu. Hej och hå.

  Så himla fint att få följa dig i din graviditet! <3

 2. Vecka 6 skriver:

  Började gråta idag för jag såg så fina blåsippor.
  Mvh havande i v6

  1. E skriver:

   Standard i mitt liv /mvh högkänslig personlighet

 3. Lina skriver:

  Får mig att tänka på förra året då jag i v 36 tappade en tiokrona när jag väntade på bussen som jag genom att huka plockade upp. Insåg till min fasa att jag inte visste hur jag skulle ta mig upp. Eftersom man ju inte vill skämma ut sig bland folk låtsades jag rätta till byxorna när jag ändå satt ned för att samla kraft och tog i så mkt att jag nog kissade en skvätt, men upp kom jag allt! Eller när jag hackade bort is bakom bildäcket nån gång i samma vecka och i slowmotion långsamt föll bakåt, låg och sprattlade i snön som en skalbagge på rygg ett tag innan jag kom upp och hoppades att ingen i de hundratals fönster ovanför parkeringsplatsen såg mig :’)

 4. Sofie skriver:

  Hallåååå var är veckans avsnitt av Gott folk?? :(

  1. Hanapee skriver:

   Corona kom!

 5. Sanna skriver:

  åååh mysigt! Och åh mysigt att du är gravid. Hoppas jag har ett lika mysigt och bra liv som dig vid 31-32<3
  kram

 6. Y skriver:

  Så bra gott folk-avsnitt med Gudrun Schyman! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla