10 grejer jag tycker om!

09:18 2020-04-23

Jahopp då har man suttit inne på *nätet* och klickat sig runt då. Och så tänkte jag i min ensamhet att ”man kanske borde tipsa?” så nu gör jag det. Berättar för er om grejer jag gillar just nu.

Gnugga scrollfingret – nu kör vi!

1. I vår tycker jag vi kör på jeans-set. Eller ja, ni kör på det. Jag får inte på mig jeans. Det är så fint med jeans-set!! Enkelt, obrytt men otroligt fashion. Perfekt för våren också rent temp-mässigt. Det här ljuslila/rosa från Mango är helt otroligt tycker jag. Matchas med nå snygga loafers/sandaler och ett vitt ribbat linne och nån tjusig väska dinglandes i armväcket!

2. :-OOOOOO <- me när jag såg den här ringen på Net-a-porter (som ÄNTLIGEN öppnat igen) för det är den perfekta ringen. Man behöver inga fler smycken om man har den här tycker jag.

3. Berätta gärna för mig varför man ska gå klädd i något annat än det här linne-settet från Arket i sommar? Perfekt för ”ett glas”, en promenad, stranden, stugan, i stan – u name it! Nej men det här är en sommaruniform jag är besatt av på alla sätt. Så enkelt och så snyggt. Kan man ha roliga sneakers till? Absolut! Klackar? VARFÖR INTE?

4. …kanske de här klackarna i *vårens färg* från Other stories?! Så fint med ljusblått mot beige också.

Tippitippitaaaa

Va? Vad var det?

Jaha det var bara ni som gick runt i er perfekta sommaroutfit och kände er nöjda.

5. TRIGGERVARNING FÖR ALLA ER SOM HATAR BARN!!!!! Meeen har du ett barn runt 4-12 månader? Förlåt men den här skjortan från Arket med tillhörande shorts ÄR det finaste jag sett till barn. Riktig semesterfirar-outfit! Skulle köpt till Plutten om han inte kommer va för liten till sommarn + att sommarn är ju på slutspurten då han föds.

6. Visst har jag tipsat om den här förut? Masken från Ole Henriksen. Ja men nu sker det igen!!!! För den ÄR ju så bra. Min kompis Linnéa tipsade mig och jag tycker den räddat min hy? Använder 1 ggr i veckan och den är snäll, lugnar och ger GLOW.

7. När vi ändå är inne på *utseende* så vill jag göra en sån ”rullande bugning” till er tre personer i min livesändning på Instagram som tipsade om denna mascara Sensai 38C. Jag har ju använt kanske…. 120…? mascaror under mina 31 år på jorden och mina 17 år som sminkande person och jag tycker VERKLIGEN om den här. Den läggs på riktigt bra, sitter som berget och är dessutom enkel att tvätta av? Kanon helt enkelt!

8. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Body från Other stories att bära till ett par höga blå raka jeans och ett par läckra sandaler. Så jävla fin.

 

9. SNÄLLA ska någon av er kanske gifta er borgligt i vår/sommar? Ett litet kärleksfullt nära intimt bröllop? Då har jag hittat en väldiggt fin klänning åt dig från COS. Så fin att matcha med sånna enkla klackar, en lös knut i nacken, pärlor i öronen och glossiga läppar. I DO!!!!!!!!!!!!!!!

10. Vill äta den här väskan från Zara. Och så är det med det. Bär den till ditt mörkblå jeans-set vettja. Så snyggt med ”ton-i-ton” som morsan skulle sagt.

 

(Vissa av länkarna i inlägget är så kallade ”adlinks” men alla produkter är valda av mig).

20 kommentarer | “10 grejer jag tycker om!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Limpan skriver:

    Snygga GREJOR, älskar bodyn så pass att jag klicka men..fel länk!?! Kan ju alltid kolla upp själv men så du inte missar härliga klicks.

    1. Hanapee skriver:

      TACK bästa Limpan! Ändrade nu!

  2. Anna skriver:

    Assåååå, jag var en av dom som tipsade om mascaran och jag blir så TILLFREDSSTÄLLD av att du nu gjorde slag i saken och köpte den. Den är så jävla bra och tål hur mycket tårar, gråt och regn som helst. Bra!!!!!

  3. Erika skriver:

    Haha måste älska att du triggervarnar innan barntips :D

  4. Mikaela skriver:

    Hejsan hejsan, jag skulle vilja önska ett inlägg! Om vad man kan ha på sig efter att man nyligen varit gravid! Jag har en 4 månaders och skulle vilja vara en fräsch mamma i sommar! Typ sval och luftig, gå med min lilla vagn och ha en knut etc

  5. Annika skriver:

    Hur resonerar du kring din story idag där du är på en uteservering?

    1. Hanapee skriver:

      Haha ”resonerar”, jo jag resonerar som så att jag går på uteservering där det är tomt EFTERSOM människor som trängs (på utseserveringar, krogar, restauranger, gator, gym – u name it!) smittar och inte plaststolar. Men tack för ångesten!

      1. Ronja skriver:

        Hahahaha plaststolar

    2. Malin skriver:

      Så trist att hanna som sköter sig exemplariskt i dessa tider ska bli ifrågasatt för minsta lilla. Ställ frågan till alla som är oansvariga på riktigt istället.

  6. J skriver:

    Klickade hem rut bodyyyn..jorasåatte…Känner mig Dansk och cool redan! :D

  7. Therese skriver:

    Bästa Hanna!

    Om en månad flyttar jag till Berlin för att börja jobba på Zalando. Jag är så taggad, lycklig och stolt över mig själv!! (Också livrädd över coronasituationen, men det är en annan femma…)

    MEN! Kan inte du ge mig lite tips på outfits/items som jag kan ha när jag glider runt på kontoret och på Berlins gator?! Älskar din stil och älskar att du också inspireras mer av köpenhamnstil än Stockholmsstil (och berlinstil är ju nära besläktat med köpenhamnstil).

    Tack för bra podd, blogg och inspo! Kram!!

  8. N skriver:

    Nej men alltså jag skrattade RAKT UT åt Cinderella skämtet och blev helt tårögd av skratt. Kunde inte tänka på något annat och drog det igen högt för mig själv efter 5 min (stod alltså själv i mitt kök och gjorde gag-ljud medan jag lagade middag :-)) Det får mer än gärna bli en stående sekvens med skämt i podden, som Martin sa!!!

  9. elsa skriver:

    blev så besviken att barnskjortan var just ett barnplagg och inte till mig :( det ser ju typ ut som finaste skjortan jag sett

  10. Maria skriver:

    Oh jag har klänningen från COS i mörkblått. Köpte den i Milano 2017 och den är fortfarande en favorit. Skulle definitivt kunna tänka mig att gifta mig i en vit version. Hur bekvämt som helst!!

  11. Maggan skriver:

    Köp större storlek på skjortan så kan krappen ha den nästa år istället!

  12. Sanna skriver:

    Undra om skorna du la upp på instastory med fransar o jag vet ej vad precis från Zaras hemsida också har fått covid-19? Ser ut som det hehheehuhuhu

  13. Sally skriver:

    Inte för att va gvfö-tjatare men va tkr du om nya hockeyserien på SVT play (Rinkside, förlåt men namnet) som säger att de är ”Eagles” irl….:)))) Nyfiken eftersom du älskar hockey o hockeykillar!!!! Ska precis slå på första avsnittet men jag som inte delar kärleken till hockey öht utan bara minns störiga killar e väldigt skeptisk :(

    1. Hanapee skriver:

      ÄLSKAR!!

  14. Anna skriver:

    ”Gnugga scrollfingret – nu kör vi!” Efter att ha lyssnat på podden flashback foreverer (corona-tips!! Så kul!) så får denna mening helt annan innebörd hahahaha.

  15. Hanna skriver:

    alla mammor: ”jag såg det på nätet” = alltid en legitim källhänvisning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg