2 nya säsonger jag nu ska kasta mig över

16:13 2020-04-27

1. The good fight säsong 4 (HBO)
JAAAA! Har ni också sett alla tusen säsonger av The good wife? Och sen gått vidare till The good fight? Och blivit överraskade av hur satans bra The good fight var? Så var det nämligen för mig. Blev helt tokig i den här advokatserien med otrooooliga karaktären Diane Lockheart. Den är smart, vass, samtida och spännande. Förra säsongen var väldigt Trumpkritisk på ett befriande sätt och tydligen ska första avsnittet i nya säsongen spegla vad som hade hänt om Hillary hade blivit president istället.

2. After life säsong 2 (Netflix)

Gu va jag grina av säsong 1, jag grinade OCH skrattade …och tvingade Anton att lova att han aldrig skulle bli sjuk och dö. Älskar ju allt Ricky Gervais gjort och gör (Office, Extras, Golden globe) (ok kanske inte me too grejen absolut) och här tycker jag om honom ännu mer. Massa *hjärta och smärta* i riktig stark Brittisk miljö och mörk humor.

Mmmm.

Nu fattar jag tv-dosan och pressar play.

13 kommentarer | “2 nya säsonger jag nu ska kasta mig över”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ani skriver:

    Tycker du *rantar* på ett bra sätt om corona och de som inte följer myndigheternas rekommendationer. Bara en nyfiken fråga….. OM du inte varit gravid, hade du ändå safe:at så mkt som du gör och hade du stört dig på folk som sitter på uteserveringar?

    1. Hanapee skriver:

      Har nu fått den här frågan återkommande. Det är såklart omöjligt för mig att svara på ”hur det hade varit” eftersom det nu är som det är. Gravida drabbas inte hårdare än andra (förutom ren vårdmässigt), så är inte jätteorolig för min egen del. Däremot hade min mamma fortfarande varit i tydlig riskgrupp vilket såklart är min absolut största oro. Kanske hade jag varit mer rastlös? Men jag vill inte tro att jag hade varit mer egoistisk i mina handlingar.

  2. Ani skriver:

    …. och följdfråga. Hur tycker du man hanterar vänner&bekanta som helt skiter i social distansering, bara tänker på sig själva och går ut och festar?
    Jag KOKAR när jag hör hur vänner resonerar och vill helst vara viktigpettrig och hytte med pekfingret högt upp i luften och ranta om deras hjärndöda tankesätt.

    1. Hanapee skriver:

      Man säger till och tjatar tycker jag. Om man ORKAR förstås. Inte alltid jag gör det <3

  3. Ronja skriver:

    Hahaha har också fått min kille att lova samma :) rimligt beteende

  4. A skriver:

    Exakt så om After Life! Hade ingen direkt relation till Ricky Gervais tidigare och blev typ golvad av att en serie kunde få mig att tokhulka för att i nästa sekund skratta så snorbubblor från näsan bildades. I helgen sträckkollade jag och min kille alla 6 avsnitt i andra säsongen <3

  5. Anna skriver:

    Har inte alls sett The good wife, men ÄLSKAR The good fight! Skulle vara spännande att höra vad du tycker om just det första avsnittet den här säsongen, för jag hade lite svårt att bestämma mig.

  6. Marte skriver:

    Elsker The good fight (og The good wife)!! <3 Diane er fantastisk

  7. Prelin skriver:

    Men hallå har du kollat på ”Derek” då? Ricky Gervais bästa! Finns också på Netflix

    1. Linn skriver:

      Ja, Derek är fantastisk!

  8. Petra skriver:

    Gravidhormonvarning: Säsong två frammanar ännu mer tårar..

  9. Linn skriver:

    Sett Sick of it med Karl Pilkington? 👌

  10. survey.medallia.com, Esso Store is offering an opportunity to win $1,000 Gift Card by filling out the Esso Store Survey Successfully. So, if you are willing to take the Esso $1,000 Gift Card, give me your five minutes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG