En gravid kvinna vilar

15:08 2020-04-26

Söndag idag era dårfinkar!!!

Herregud vilken lugn helg vi har haft här. Jag vaknar ju tyvärr 07:10 varje morgon och somnar ändå rätt sent? Typ 01 kanske. Så måste vila på dan hela tiden. Så otroligt störigt att jag är pigg 07? Men så i morse bestämde jag mig för att ligga kvar i sängen efter att jag vaknat. Vände mig mot Anton som sov med bebisens filt under hakan, och jag blev så trygg av den synen att jag somnade om på noll sekunder och sov sedan till 10.

Mm ljuuuuuvligt.

Ja, jag har alltså lagt bebisens filt i vår säng för att den ska lukta som oss……. 8-) en grå liten stickad merinofilt från Stokke är det för den som vill ta anteckningar.

Så här ser det ut när jag vilar.

OCH sådär som på sista bilden skulle jag alltså se ut om jag hade kort fönat hår?!?!? HahahaHSDHjdjsj påminn mig om att det inte är en frisyr som klär mig.

I övrigt var vi på väg ut till Bauhaus igår eftermiddag för att vi skulle köpa mörkläggningsgardiner till sovrummet men vi fick givetvis vända om. Det var SÅ MYCKET FOLK. Alltså klungor med människor överallt. Kom på att det var löningshelg men fick virus-panik när jag såg folk trängas, så jag slängde mig på ratten och skrek ”vääääänd!!!!” till Anton samtidigt som jag tömde i mig en flaska handsprit. TYP.

I morse gjorde vi ett nytt försök tiiiidigt och då hade Bauhaus gjort ett jättetrevligt kö-system in i butiken med 2-metersavstånd och bingo i kön! Vi var dock där innan alla människor kommit men när vi kom ut så hade fler anlänt och kön kändes som ett litet virussäkert event?! Blev på himla gott humör.

Jaha vad blev det här för märkligt blogginlägg egentligen??

Jaja nu är det slut.

18 kommentarer | “En gravid kvinna vilar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Olivia skriver:

    kragen ser bra ut!

  2. Madde skriver:

    Gud hade samma upplevelse igår men på second hand! Butiken var full med folk, INGEN höll distans. Gav mig i alla fall in i butiken men vände efter 3 min! Panik!

  3. Mia skriver:

    Men asså guuuu vilken ovärdig kommentar detta blir egentligen men vart är den fina vuxenfilten från? Dvs den vita och blå

    1. Hanapee skriver:

      Arket! :-D

  4. Zanna skriver:

    Hej Hanna!

    Jag skulle behöva lite tips/råd Jag och min sambo ska också ha barn. Vi kom häromdagen in på en diskussion om barnkläder och jag sa att jag vill att våra barn ska få ha på sig vad dem vill. Som
    Exempel sa jag att om vår son skulle vilja ha en klänning på sig, så skulle ha självklart få ha det. Min sambo tycker detta är helt orimligt och kan absolut inte acceptera att hans son skulle kunna ha en klänning. Jag har försökt att prata med honom om det med han vill inte lyssna. Har du några tips på hur man kan lägga upp en sån här diskussion för att lättare få min sambo att förstå hur jag tänker?

    1. Sofia skriver:

      Här måste du nog gå till botten med din sambos värderingar överlag. Fråga din sambo om det finns mer saker pojkar inte får göra – ha långt hår? Nagellack? Leka med dockor? Gråta? Fråga om han verkligen vill begränsa sitt barn till en färdig stereotyp mall, eller om han vill att barnet ska få blomstra och utvecklas och ha tillgång till alla uttryck och valmöjligheter som finns.

      En kommentar till det här med klänning också, jag tror det är viktigt att man redan från start låter sitt son ha tex klänning om man vill att han ska våga välja det senare med, att vänta tills han är 5 och ”ber om det själv” blir nog svårt om det inte är en vardaglig självklar sak för honom!

      Lycka till! :)

      1. D skriver:

        Och frågan, var tror sambon ska hända om en pojke har klänning eller långt hår? Tror det för de mesta grundar sig i homofobi som man gömmer med ” Jag vill inte att han ska bli retad”.

        Sen går de ju också att fråga vad skulle hända om din sambo tog på sig en klänning eller nagellack. Skulle han bli någon annan, skulle de göra någon skillnad?

        Och precis som Sofia skriver, de handlar om färger, leksaker, lekar, känslor. Ett genusmedvetenhet föräldraskap står och faller inte med en klänning till en 5 åring. Det är en helhet. Det är värderingsgrund och föräldraskap ni bör ha ett samtal om.

        1. D skriver:

          Såg din fråga nu.

          När jag kommit längre i mitt resonemang än min partner brukar jag skicka en text, artikel eller liknande som jag vill att han ska läsa. Sen får han grubbla lite själv innan vi tar ett samtal om det. Då blir de en mer jämnställd diskussion än att jag tar upp ett ämne jag är ”klar” med och han aldrig reflekterat över.

          1. Ella skriver:

            Ja, så har jag också alltid gjort, skickat artiklar. Nu är det han som är den han som kämpar mest mef det genustereotyp här hemma. Men som någon påpekade: vill man ge barnen alla möjligheter måste de finnas tillgängliga. Alltså Elsa-klänningar blandat med piratkläder från start.

    2. Sara skriver:

      Hej! Fayme Elmen skriver himla bra om barn och kläder , hon har även inlägg där hon beskriver sitt barns sorg över att inte kunna ha de kläder barnet vill. Kanske dels kan läsa hennes Instagram inlägg för att få mer på fötterna men även visa din sambo.

      Även lady Dahmer skriver och pratar om barn och kläder. Kanske kan lyssna på deras podd dålig stämning också ?

      Lycka till <3

    3. Madde skriver:

      Jag ska få en son i juli :) han kommer ha en storasyster som är tre år äldre. Hon vill ofta ha klänning på sig och därför misstänker jag att han också kommer att vilja det. Ett försök till att avdramatisera kläder vore nog bra.

  5. Camilla skriver:

    HAHa skrattade till av delen om frisyren :’D

  6. Hanna skriver:

    Vart kommer den fina sänggaveln ifrån?

  7. J skriver:

    Otroligt mammig frisyr dock. Sån praktisk

    Mvh,
    anti allt praktiskt pga ålderskris

  8. Anna skriver:

    Fick en så VARM känsla när jag läste. Tänk att det snart kommer en liten bebis som har sån tur att den föds in i en så fin familj.

  9. Elisabeth skriver:

    Testa Hornbach, kanske längre att köra, men den i Sundbyberg är väldigt rymlig. Hittills har jag inte upplevt att det är svårt att hålla 2 m avstånd.

  10. Catharina skriver:

    Hej! Får man önska sig typ shoppinghaul med bäbiskläder i ett avsnitt av din videoserie? Eller ett blogginlägg? Märker att typ det ENDA jag tänker på är vad jag ska köpa för bäbiskläder. Känns liksom lagom vardagsligt och okomplicerat mitt i allt som är helt upp och ner. Och så såg jag din instastory förra veckan och tyckte allt såg så fint ut..

  11. Angelica skriver:

    Tack!! För att ni vände om! Känns som att så många far ut på ärenden och sen ser att det är för mycket folk men inte fattar att man kan vända och komma tillbaka en annan gång. Typ som att det är värt risken och kedjereaktionen för ”man har ju ändå åkt ut”
    Tack också för du är en sån sund röst i hela covid-19 situationen och fortsätter påminna alla om att situationen fortfarande pågår ❤️❤️❤️<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG