HAVANDE KVINNA LOGGAR IN – EP05 ”VILKA PRYLAR BEHÖVER EN BEBIS?”

09:01 2020-04-14

15 kommentarer | “HAVANDE KVINNA LOGGAR IN – EP05 ”VILKA PRYLAR BEHÖVER EN BEBIS?””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  HURRA bästa serien på tuben atm!!!!

 2. Jossan skriver:

  Kul serie! Hade varit kul att veta hur du berättade för dina kompisar att ni väntar barn och hur de reagerade :) Och vilka namn ni funderat på, så kul att diskutera namn, även mellannamn. Och vad ni inte tänkt köpa i bebisväg innan hen är född. Har du använt några gravidappar och vilken tycker du är bäst? Hur det kom sig att ni gjorde nipt (om ni är någon riskgrupp eller bara ville veta att barnet är friskt eller annan anledning?). Några förslag att ta upp i kommande avsnitt :)

  1. elsa skriver:

   nipt-frågan känns lite VÄL privat.

   1. Jossan skriver:

    Det är upp till Hanna att avgöra, såklart fullt förståligt om hon tycker det :) Det är så olika vad man tycker är privat att berätta :)

  2. xx skriver:

   Det heter andranamn. :) Mellannamn är ett andra efternamn. :)

   1. Gabriella skriver:

    Mellannamnet blir kanske Persson då? :) Eller Antons efternamn som jag inte känner till. Vet ni? 😱

 3. Sofia skriver:

  Fantastiskt!!
  Ett tema för något avsnitt kan vara om du har funderingar kring ”den perfekta graviditeten”. Känner du press att träna, äta näringsrikt, röra dig, gå upp ett visst antal kilo för att det står i någon jävla bok vad som ”rekommenderas”? Känner du press från omgivning eller från andra influensers?

 4. Sanna skriver:

  Såg din live där du prata om maskaror! Mitt tips är loreal telescopic maskara! Den i guld. Du hade redan en bra sa du men ville ändå tipsa! Kolla Tove Waldemar på insta. Jaaaa fransarna blir så långa!!
  Kram

 5. Namn!!! skriver:

  Underbar serie!!! önskar att du ska vara gravid för evigt så den kan fortsätta!! Håller med om ovanstående tips: Prata om NAMNNNN snälla!!!! 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰

 6. lisa skriver:

  Vore kul att se lite mer av Anton och höra hans funderingar! Kanske få se er gå på profylaxkurs tillsammans likt Martin och Josefin :DDD

 7. Anna skriver:

  Kan du inte intervju typ Linso, Linnea, din mamma eller andra mammor i din närhet och be dem berätta vad de önskar de fått för råd innan de fick sina bebisar, hur de tror du kommer vara som mamma och sånt?

 8. Anna skriver:

  Älskar denna serie <3 mitt önskeavsnitt är att prata om hur det är att gå till barnmorskan. Vad har du fått göra där? Tycker du att det är kul? Går man dit ofta? Blir man kletig om magen när de gör ultraljud? Jag kan noll om sånt här. Fattar att du inte kan filma hos barnmorskan, men kanske på vägen dit, och kanske visa nån liten ”broschyr” som du fått? Hehe :)

  1. Stefanie skriver:

   Haha, älskar att ditt ditt önskeavsnitt låter som jordens kanske tråkigaste avsnitt av allt som någonsin spelats in… :D <3

   Har inte fött barn själv men "ultraljudats" av andra anledningar, och ifall Hanna inte svarar eller väljer att göra ett avsnitt kan jag spoila att ja, man blir kletig av ultraljud, då de kletar på en iskall gel på området som ska undersökas. Ungefär lika behagligt som det låter… :)

   1. Stefanie skriver:

    Hej Anna, är tillbaka för att tipsa om att Petra Tungården gör ett ultraljud i sin senaste vlogg! 🤰👩‍⚕️🎥👶

 9. Caroline skriver:

  Hej! Toppenavsnitt! Du nämnde lite kort om det i slutet men hade gärna hört dig reflektera lite mer kring köphets när man ska ha barn. Att det finns en miljon prylar man ”ska ha” eller ”måste ha”? Hur tänker du kring det och hållbarhet kring detta.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG