Florens<3

18:07 2020-05-06

För ungefär sju månader sen var jag och Anton i Toronto. Då hade våra kompisar Linnéa och Johan precis fått Florens och det var första gången vi fick träffa henne. Lilla pyret. Jag fick lite eget ansvar över henne om dagarna och ett par nätter så föräldrarna fick sova och vila. Linnéa var mitt uppe i sin cancerbehandling men var såklart fortfarande mer positiv och sprudlande än jag var.

Och som jag tyckte om att få rå om Florens. Jag tänker ibland på de där dagarna och hur de fick mig att förstå att jag nog ville ha en egen bebis ändå. Plutten har Florens att tacka för det.

Så här såg det ut:

Vi var hemma och mös.

Och på stan!

Hon var så snäll mot mig. Lät mig jobba med henne i selen och tog flaskan utan problem. Som att hon kanske kände på sig att här var det en liten ovan en som skulle ta hand om henne.

På sju månader hinner det hända mycket. Om man är liten. Den lilla bebisen har blivit en liten tjej. Och OJ vad jag längtar efter henne och hennes föräldrar!

Florens <3

23 kommentarer | “Florens<3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karolina skriver:

  Men😰 GUD vad gullig!! Aldrig sett nåt liknande i gullighetsväg!

 2. Linda skriver:

  Ännu en bebis mer bättre stil än mig. Så gullig!

  1. Ella skriver:

   Men alltså börjar ju bli ett riktigt problem att bar kläder är så jävla snygga? Kan inte gå förbi en till treåring och tänka Mmmm.. Fina byxor

 3. Linn skriver:

  GullgullgullgullGULL

 4. Maria skriver:

  Att se barn växa är verkligen så hjärtknipande, både superfint och stort och mindblowing men också så TYDLIGT att tiden bara går och går och hur ska det gå. Ojojoj.

 5. Kagart skriver:

  😭❤️ Flo!

 6. Anna skriver:

  Hej alla härliga kvinnor mellan 20 – 40 år! Jag vore så super tacksam om ni kunde tänka er att svara på en kort enkät som tar ca 2 min o handlar om ansiktshudvård. Den är till ett projekt som jag arbetar med på universitetet.

  OBS! ingen spam utan bara en student som behöver hjälp med att samla information:) Här kommer länken:

  https://sv.surveymonkey.com/r/BD8MBZ7

 7. Andrea skriver:

  Började typ lipa. Lite för att jag precis plöjt fem avsnitt av Normal people och den serien gör nåt med mig (mvh grät till varje avsnitt) och sen också för att det finaste som finns är relationen mellan ens barn och ens bästa vänner. Blir så överväldigad av kärlek när jag ser min allra bästa vän tillsammans med mitt barn. Hur hans ögon lyser upp och hur det i hans värld inte är min kompis utan hans och hur lycklig han är över det. Nä nu lipar jag.

  1. S skriver:

   Lipar också av Normal People. Fy fan så många KÄNSLOR.

 8. Sara skriver:

  Vad bra att du också hetsar om att friska unga människor belastar vården när dom går ut. Härligt! Hoppas du sitter inne resten av året!

  1. Amanda skriver:

   Det fanns ingen Corona för sju månader sen, eller vad tusan menar du?

   1. Lina skriver:

    Om jag får gissa kan den här kommentaren ha något att göra med att Resume & Expressen gjort stor grej av att Hanna delade när massa influensers var på event i tisdags. (vilket ju är ett stort lol i sig men ja). Oavsett – härlig ton Sara! Skönt att shamea och vara arg på de som vill minska spridningen! Rätt fokus!

  2. Hanapee skriver:

   Hahaha kram fina du

  3. Anna skriver:

   Härmad utnämns denna kommentar till dagens sämst underbyggda tolkning och analys av varför även friska uppmanas stanna hemma. Grattis Sara!

  4. Carro skriver:

   Ja du Sara. Många unga friska som smittas av coronavirus blir ju allvarligt sjuka och belastar då vården. Så vad är din poäng?

   Och att gå på influncerevent mitt i en pandemi är ju så efterblivet att det inte finns ord för det.

  5. Lite arg skriver:

   Fasen Sara, jag fattar att det är skitjobbigt när folk påpekar att man inte får gå ut och ta sin bärs i solen. Jag fattar att du kanske missar 3-4 månader av att hänga på uteservering med dina polers och pimpla skumpa. Troooo mig jag fattarrrrrr men vet du vilka som nog inte fattar? VÅRDPERSONALEN SOM GÅR PÅ KNÄNA FÖR ATT ”UNGA FRISKA PERSONER” TAR OPP VÅRDPLATSER för hoppsan! Man kan visst få corona även fast man är ung och frisk. Om man inte kan hålla sig från att gå ut på barer ettag, då har man fan mkt att jobba med. Sorry för rant men är fan FÖRBANNAD på folk.

 9. Andrea skriver:

  Helt orelaterat men.. Varifrån kommer den fina solhatten du fick av Brita? Letar till min bebis men alla jag hittat hittills är så fula 😬

 10. Ida skriver:

  Fick alltid ont av min BabyBjörn, vet inte om det hände dig, men slänger ut ett tips om Tula ändå. Fick upp barnet bättre och mycket mysigare. Och bar i Aldoria när sonen när nyfödd. Älskar att bära bebisar nära 😍

  Fin väst på Florens, någon som vet var den kommer ifrån?

  1. Linnéa skriver:

   Västen är från Zara kids men jag köpte den på rea innan jul tyvärr! ❤️

   1. Ida skriver:

    Tack ❤️ Hittar den nog på Tradera!

 11. A skriver:

  Jahaja, där började jag lipa <3

 12. Elsie skriver:

  Hanna!
  Hjälp, min kusin gifter sig snart men har i n g e n t i n g att ha på mig. Har du några tips?

 13. elin skriver:

  otroligt söt 😍 Va i Toronto för några år sedan, älskade verkligen den staden. Sugen på att åka tillbaka!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG