LÅNGHELG!

09:53 2020-05-02

Är det inte söndag idag? Nej det är lördag! Som vanligt luras sånna här långhelger då det är halvdag på torsdag och helledigt på fredagen. Wow? Vilken spaning Hanna? Hahahahaha.

MEN DET ÄR JU SANT.

Så vad håller jag på med då? Jo typ det här;

Vaknar tidigt och hinner göra lite frulle innan Anton vaknar. I morse blev det bananpannkakor och bär. Gjorde pannkakorna på en banan som såg ut att vara från år 1875. Helt rutten var den utanpå men OJ vilken bra banansmak inuti. Mm vad kan vi lära oss av det? Jo att man ska inte alltid döma personen efter skalet

Sen håller vi på med det här projektet! Eller mest Anton som skruvar och jag som hejar på. Könsrollerna har aldrig varit starkare då det byggs. Men vi har alltså tagit ner vårt elfasystem och ska bygga in en hylla i väggen. Inte sådär med tusen stuckaturer och skit. Vi vill ha den mer clean och… ”loungig” hahaha FAN jag hittar inget bättre ord.

Den ska GIVETVIS byggas in i väggen med list, spacklas och få sockel samt listan ovanpå. Den ska sist målas in i samma benvita färg som väggen. Tror det kommer bli kanonfint. Liksom lite ”lyxigare” känsla.

Här har vi en inspirationsbild som jag tycker om. Men vi ska alltså inte ha täckskivor med ”speglar” som denna hylla, utan mer cleant alltså. Däremot kommer vi ha liknande luckor.

Och så har jag facetimeat med Mimmi <3

…OCH SÅ HAR JU DET HÄR HÄNT!

Jag och Jerka tävlade i Postkodsmiljonären för PLAN INTERNATIONAL och vi kom faktiskt till miljonfrågan! Där stannade vi eftersom vi inte vågade chansa (även om vår chansning faktiskt var rätt…) men en halv miljon fick vi ihop till PLAN och det gjorde mig så himla himla glad.

 

Nu kommer två heldagar där jag ska skapa scenografi för studion vi ska sända digitala mattelektioner från under hela maj!!!! Hur jag ska lyckas med det då jag nu kommit till en punkt då jag inte pallar (eller ska) lyfta grejer längre. Aja på nåt sätt ska väl det gå :-)))))))

Puss älskade älskade ni

12 kommentarer | “LÅNGHELG!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Chillarn skriver:

    Vad spännande med hyllan!! Huuuur gör man? Typ exakt sånt man vill kunna i vuxen ålder.

    Sen väldigt kul med artikeln, man kan läsa det som att du skänkte din halva medan han andra behöll sin haha

  2. margret skriver:

    Gud va fin hylla!!! Och grattis igen till vinsten, sjukt bra jobbat av er <3333

  3. Malin skriver:

    Du är så tjusigt gravid! Det passar dig, du ser lycklig och harmonisk ut!

  4. Stefanie skriver:

    Men wow, stort!!! Heja dig o Jerka!

  5. A skriver:

    Såg i efterhand på cmore pga missade när det sändes (och har typ inte ”vanlig” tv?).. men tyckte ni var jättebra iaf! Skrattade till när du sa att det syns att Rickard har blivit gammal. Tyckte det var KUL!!

  6. Karin skriver:

    Hanna! Kan inte släppa den där superfina dikten du läste upp i podden för ett tag sen. Om vilka upplevelser man önskar sitt barn. Kommer dock inte ihåg ett enda ord från den att googla, eller vem som hade skrivit dikten eller vilket poddavsnitt det var… Kan du eller någon annan lyssnare hjälpa mig?? ❤️

    1. Klara skriver:

      Av Kristina Lugn, tror den heter Du ska få ett panoramafönster :)

      1. Karin skriver:

        ❤️!

  7. P skriver:

    Hade en likadan pyjamas där magen stack ut som jag levde i sista tiden! Sjukt att jag fortfarande saknar magen efter nästan 1,5 år. Eftersom jag hunnit förtränga allt ohärligt med graviditeten 🙂🙂 Men känslan av att det är ens barn som ligger där och sprattlar!?! Det blev nästan ännu sjukare när han kom ut och man ska förstå att det var just han som möblerade om alla organ och körde disco 22.00 varje kväll…

  8. Anna skriver:

    Serietips: normal people på SvT! Så bra

  9. Charlotte skriver:

    Åh, kan du SNÄLLA vilka olika hyllor ni använt till ert hyllprojekt? Är de från IKEA? Håller i skrivande stund på att försöka mig på något liknande med min kille men vi är tyvärr båda födda med tummen mitt i handen :(

    1. Anonym skriver:

      Hej Charlotte googlade lite då jag också blev inspirerad och här verkar vara någon som gjort en instruktion för just den bilden (har inte kollat på hur bra instruktionen är) https://www.byggahus.se/forum/threads/platsbyggd-bokhylla-ikea-besta-billy.355549/
      Men hoppas det hjälper dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg