Ligger ev här till augusti nu

22:13 2020-05-27

Inte utan min korv.

Så här är mitt liv nu. Är totalt megaslut i precis varenda del av kroppen. Har väldigt torr och kliande hals och så får jag genast inre bilder hur det hela kommer sluta i att jag föder i en respirator :-) :-) :-)

Men jag TROR det enbart kan ha med sömnbrist att göra. Brukar få ont i halsen av det ju *sväljer hårt*.

Men nu, nu ska jag äntligen sova. Och hela fredagen ska jag ta ledigt. Hundra procent ledig!!! Kanske unna mig att deleta instagram ett dygn t.o.m.? Ska man va så wild and crazy?!

Mm ja fan va skönt. Längtar efter noll procent krav så jag får pirr i tårna.

Puss från mig och min stora gråa korv

23 kommentarer | “Ligger ev här till augusti nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Josefin skriver:

  Mysigt! Helg är bäst!

  Men fattar inte meningen ” Kanske unna mig att Delers instagram”? 🤔🤔

  1. Hanapee skriver:

   Hahahaha deleta*

   1. Josefin skriver:

    Åh men dåså! Inspirerande!

    Var rädd att det betydde ”unna mig att gå in på Janni Delers instagram” och kände njäe

    1. Sofia skriver:

     Hahah!

 2. Lina skriver:

  Hanna!!!! Gott folk med David Druid var så JÄVLA bra. Älskar er jargong. Otroligt avsnitt! Gott folk har verkligen levererat på en ny nivå på senaste. Bra jävla jobb!!

 3. elvira.t skriver:

  Haha ja kör, be that wild.
  Tog bort både Facebook & Instagram apparna igår. Befrielsen & lättnaden.
  Har tänkt minst några veckor/månader off.

 4. Madde skriver:

  Tröst från fellow preggo i veckan 32.
  Haft lite ond/slemmig hals i en vecka nu. Ingen respirator i sikte 😉

 5. Rebecca skriver:

  Så bra Gott Folk Hanna! Hade inte alls koll på David men gud vad han är go och ert samtal var så mysigt och kul!

  Förlåt om jag är ett stör nu men svensk abortlag är unik och så viktig att värna om, varför det är så viktigt att ha koll på vad som faktiskt gäller (hittills inte hört någon i podden kunnat exakt vecka och i avsnittet med David säger du fri abort gäller till vecka 13). Fri abort gäller fram till vecka 18 och efter det, fram till vecka 21+6 krävs särskilt tillstånd från Socialstyrelsen.

  1. Hanapee skriver:

   Förlåt jag sa fel :(((

 6. anonym skriver:

  Sympati från annat fellow preggo. Den här veckan (är typ ett par dagar före dig bara, nästan helt synkad) har jag varit klubbad säl-trött. Somnat på dagen vid flera tillfällen, idag så trött att jag mår illa. Men tröstar mig med att det faktiskt är helt möjligt att det går över lika snabbt som det dök upp. Annars härdar vi ut till augusti bara.

 7. D skriver:

  Asså senaste avsnitten av Gott folk! SÅ BRA! Det enda negativa med podden är att du inte kan vara med och intervjua dig själv. Blev så glad av avsnitten med Britta, hon kändes så mänsklig. Och David, så mycket mer personlig han kändes än i morgonpasset.

  1. D skriver:

   Fan vad smörigt de lät.. Men jaja.. så kan de gå

  2. Hanapee skriver:

   JAG BLIR SÅ GLAD

 8. A skriver:

  Håller med om gott folk!! Favvopodden just nu (tillsammans med HOP såklart)! Drömde btw i natt att du var gravid med en fisk istället för en bebis. Blev så ledsen av att ditt barn skulle behöva bo i ett akvarium pga en fisk…. :( blubb

  1. Lina skriver:

   hahahaha skrattade högt åt detta.
   också lite sjukt att min syster berättade att hon drömde att hon födde en apbebis inatt och att hon var ledsen för att den inte skulle passa i någon sparkdräkt? haha är det något med ~månen~ tro?

 9. Anonym skriver:

  Ååå

 10. Hanna skriver:

  I feel you! Tröttheten är påtaglig mvh gravid vecka 29

 11. Mia skriver:

  Hallå måste bara säga att diskussionen om porr, sexualitet etc i senaste podden var så himla bra och nyanserad! Förstår uppgivenheten verkligen men tyckte du/ni hade väldigt bra och odömande tankar kring problemet.

 12. Anonym skriver:

  Vad ska jag köpa till mig själv i examenspresent?? Väska? smycke? klocka? något annat? inget alls? tänker för max 5000

  1. Caroline skriver:

   Klocka!! Eller det tänker jag unna mig efter min master hehe

  2. Hanna skriver:

   Ett dyrt klädesplagg, från säg…..rodebjer?

 13. J skriver:

  KRAM och gla ledig fredag!

 14. Anonym skriver:

  När är det dags att köpa en grå korv. Med vänlig hälsning, v. 12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp