Sommarfest för Päschon

11:11 2020-05-29

Dååååååå vill Päschon gå på fest. Ho’ vill ha ett slut på pandemin, ha fött sitt barn och känna pirret inför kvällen. Förlåt för att jag pratar om mig själv som tredje person. Det borde vara straffbart va? Aja. Jag är så jävla sugen på temat ”trädgårdsfest” och få dricka alkohol och stå nära utan att hålla andan. Herregud vad trevligt. I en parallell värld gör vi detta. Och jag har länsat internet på grejer jag vill bära på de här trädgårdsfesterna.

Varsågoda!

1. I exakt EXAKT denna outfit från Reformation börjar fredagens pirr komma till mig! Vad nu? Kommer morsan gåendes med en aperol spritz åt mig. Den klirrar. Snart kommer gästerna till vår gård.

2. Jahopp då har Mango gjort sommarens mest perfekta klackar. Helt otroliga!?!?!? Bär till blåjeans som titll blåsan! Blir tokig av dem.

3. I svallande utsläppt hår, små silverringar och fräknigt face skrider jag in på sommarens stora fes i denna blåsa från Other stories. ”Har hon inte fött nyss?” ”Hur kan hon va så fräsch?” ”ÄR det en modell???” hör jag folk tissla och tassla.

4. SKORNA FRÅN MANGO TILL DENNA OUTFIT FRÅN BAUM UND PFERDGARTEN!!!!!! Varför så ledsen modelltjejen på bilden? Du har ju sommarens outfit på dig??? Jaha du är ledsen för att du har fel skor jag förstår.

5. Den perfekta lilla blommiga blåsan man kan bära till allt och känna sig varken för uppklädd eller nedklädd. Sjukt det är med sånna plagg ändå. Det bästa av allt? Den är från h&m och kostar typ 200 spänn. Om jag har den hemma? Absolut 8-))))

6. SILKESBRALLA från The Row. Herregud jag vill matcha med tunt satinlinne med fria bröst och ett ännu friare sinne. SKÅL!!!!!!!!!!!!!!

10 kommentarer | “Sommarfest för Päschon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Malin skriver:

  Älskar dessa inlägg! Sån inspo. Vill köpa allt!

 2. Hanna skriver:

  Alltså den perfekta lilla blommig blåsan – Love it!! Kan ha klickat hem den direkt… 😎

 3. Emilia skriver:

  Hanna var är dem där pärlörhängerna ifrån som du hade på Plan-liven igår?

 4. Hanna T skriver:

  INGEN (!!!!) skriver om kläder så kul som du, och få har så god smak!

 5. klara skriver:

  sista bilden är allt jag vill vara, så snyggt!

 6. J skriver:

  Det ble og gå rett på hm og kjøpe blommiga klänningen!

 7. Flipp skriver:

  Hehe, och så läckande tuttar och en unge som vill ha mat NU 😘 Förlåt, men har precis slutat amma och njuter av att kunna välja kläder själv igen…

  1. Hanapee skriver:

   Får flaskmata helt enkelt :-)

 8. Karin skriver:

  Du har fantastisk stil, HP! MEN det här klumpiga, fyrkantiga skormode?? Jag förstår det inte!!! Aja ge mig ett halvår så kommer jag väl älska det

 9. hanna skriver:

  Om jag också klickade hem den lilla blommiga? JA DE KAN HÄNDA!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp