Ny dag, nya möjligheter!

11:49 2020-05-19

JAHOPP!

I’m a superstitious girl I’m the worst in the world never walk under ladders I keep a rabbit’s tail… I’ll take you up on a dare, anytime anywhere name the place I’ll be there, bungee jumping I don’t care! Life, oh life, oh life, oh life…

…ja det är ju min vanligaste låt jag har i hövvet. Tycker den sätter livet i *perspektiv*. Att det pågår och att dagar bara är dagar. Med det sagt så mår jag lite bättre idag. Egentligen redan igårkväll, men jag ställde in podden denna vecka för att lösgöra lite mer vilotid vilket kändes viktigt för mig och 1,4 kilos bebisen som just nu bor i kröppa min!

I morse vaknade jag 05:15 av extrem hunger. Öppnade gravidappen som sa ”grattis du är i vecka 30” och förklarade att ”mamman kan behöva många mellanmål nu” (…) Jag tog det som ett tecken, klev upp, gjorde två rejäla ost-avokado-paprika-mackor och väntade på att svt’s morgonprogram skulle starta. Är ju som bekant stark motståndare av tv4 nyhetsmorgon och försöker få er att också kolla på svt istället. Mest för att jag älskar hon Karin Magnusson.

Sen somnade jag (så så jävla bra är kanske inte morgonprogrammet??). Sov till 08:30 och så blev det dags för promenad.

Promenerade ner till Nytorget, köpte en islatte och pratade med Linso i 20 minuter. Kände starkt mys. Linso är ju hemma med sin tiomånaders bebis Noah och det är så kul att höra hur roligt det är med barn i den åldern. Alltså jag fattar att det är pissjobbigt också, men tänk att ha en tiomånaders hemma som gillar att kramas, ankor och att göra kvack-ljud? Det längtar jag efter.

Nu sitter jag och jobbar inför morgondagens livesändning med tema ”PROBLEMLÖSNING”. Och så måste jag boka gäster för Gott folk. Har ni lyssnat på senaste avsnittet med Edvin? Gör det om ni får lust. Han hatar bland annat gamla som åker buss och jag blir på riktigt arg på honom……..

Mm men nu är klockan lunch och jag måste äta igen. Ska fråga min kollega (anton) om han är redo för en liten lunchpromenad till nåt folktomt kvartersställe. Jag är jättesugen på lax!!!!!!!!

46 kommentarer | “Ny dag, nya möjligheter!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Hahaha fantastiskt inlägg <33333

 2. Ida skriver:

  Ber om ursäkt för otroligt ytlig kommentar, men var är den marina fluffiga mysjackan/tröjan ifrån? Kram!!

  1. Anonym skriver:

   Patagonia

 3. Sara skriver:

  Får man önska gott folk-gäst??? Vill ha Pernilla Månsson Colt!!!! älskar henne!!

  1. Johanna skriver:

   Jaaa!!! +1 Hon verkar så himla vettig och mysig!

 4. Lina skriver:

  om man får fylla på önskelistan: victor linnér, david druid, frida lund (dvs godagrejer-frida), ev oväntad men Lasse Granqvist!! tror det skulle vara så intressant. också kul om du kunde göra med typ johan pennerborn eller hockeyprofil som typ dick axelsson. andra namn som jag spontant tror skulle vara succé: mustiga mauri, william spetz (jag vet att du inte vill ha för unga men tror på honom), amie bramme sey, glenn hysén (hur jävla kul), samt frasse levinsson.
  varsego för ombett spånmöte när jag borde spånat idéer för en stor pitch egentligen, ha en fin tisdag

  1. Sanna skriver:

   Jaaaa amie!!!!

  2. Klara skriver:

   Åh jaaaaaaa Glenn Hysén vore guld!

  3. F skriver:

   Ointressanta förslag förutom Glenn Hysén.Han var för övrigt kul i Fördomspodden.

   1. Ronja skriver:

    Hahaha ja men då vet vi. Hanna ta ingen av dessa för d är dåliga förslag!!!

    1. F skriver:

     Får man inte ge respons på vad andra önskar? Jag skrev ju att Glenn Hysén är ett bra förslag!

     1. Agnes skriver:

      Jag tycker Ebba Busch och/eller Sara Skyttedahl!

      1. Emelie skriver:

       Håller med om båda!!

 5. Linn skriver:

  Alltså kan inte fatta att du ska ha bebis. Vi (jag är i samma ålder) är ju så unga än? Men kommer förmodligen bli världens bästa bebis.

 6. Julia skriver:

  Obs att jag helt klart börja grina av din morsas sms. Fyfan vad fint 😭❤️

 7. F skriver:

  Tråkigt med ingen pod den här veckan. Den är så bra, min favorit!

 8. Emilia skriver:

  Snälla, ta Carin Da Silva till Gott folk!

  1. Hanna skriver:

   FINNS det en mer karaktärslös person dock???

   1. Agn skriver:

    Jo, Tilde de Paula

   2. Eva skriver:

    Men vilken otrevlig sak att säga om en annan människa. Att hon inte har någon karaktär? Alla kan ju inte vara alls favoriter men jag skulle bli väldigt sårad om jag såg att någon skrev så om mig.

 9. Lina skriver:

  Min vanligaste låt jag har i hövvet är Sankta Lucia. Minst en gång om dagen året om. Fullkomligt rimligt låt att nynna på såhär mitt i maj.

  1. Johanna skriver:

   Härligt med julstämning! Själv hade jag Ritsch ratsch filibombombom på hjärnan under en ca 50 månader lång period 🙃

  2. Rasha skriver:

   Jag sjunger Shakin Stevens – Merry christmas everyone minst en gång om dagen….

  3. Agn skriver:

   Jaaa varför just Sankta Lucia? Har samma.

 10. Sabina skriver:

  Jag har en niomånaders som precis börjat ge blöta tandiga öppen-mun-pussar. Sånt jäkla mys.

 11. Sara skriver:

  Kom på vilken gäst jag vill höra i gott folk…

  MARTIN HUSS SÅKLART!!!

  1. Julia skriver:

   Jaaa!

  2. N skriver:

   Jaaa sant!! Men tänker om han är för ”okänd” för Gott Folk så kanske ni kan köra en variant i eran podd?!?!? Där Hanna också svarar och utvecklar lite för man vet ju inte riktigt vad hon skulle svarat på dilemmana heller!

  3. C skriver:

   DU ÄR ETT GENI SARA! Martin vore drömgästen!!!

 12. Denis skriver:

  This is a very nice website, thanks for sharing some good articles PrepaidGiftBalance

 13. Rasha skriver:

  Jag hatar också tv4!

 14. J skriver:

  Fnissar så mycket åt att du kallar Anton din kollega. Vet inte varför, men tycker at det är en så kul å gullig grej

 15. Ida skriver:

  Önskegäster för Gott Folk: ANNA BOOK <3 Cissi Wallin, Therese Lindgren, Alexandra Nilsson

  1. F skriver:

   Håller med om Cissi och Therese!

  2. Raggis skriver:

   Håller med om Anna Book! Verkligen Anna Book jättemycket!

   1. Raggis skriver:

    Och de andra var roliga förslag också!

 16. F skriver:

  Klarar inte av den typen av stockholmska Edvin har.

  Föreslår Josefin Knave som gäst! Har ingen större koll på henne förutom det lilla man hört i podcasten. Martin tycker jag som några andra är ett bra förslag men samtidigt känns det som man genom podden har så bra koll på honom. En annan gäst jag föreslår är Nisse Hallbergs syster Fia-Lou Almström, hon är rolig och okonstlad!

  1. Hanapee skriver:

   Haha sjukt okända förslag?!?

  2. Ronja skriver:

   Haha Nisse Hallbergs SYSTER

   1. F skriver:

    Josefin är väl knappast okänd? Knappast för de som lyssnar på din och Martins podcast. Och ja, Ronja, HA HA, Nisses syster! Mycket roligare än Nisse själv och är väl inte helt ”okänd” då hon ändå arbetar i medie-branschen. När hon är med i Nisse (och Christoffer Linnells) podcast blir det ALLTID BRA. Så det så!

    1. Ronja skriver:

     haha så det så! men okej då, jag tar tillbaka mitt haha

 17. Malin skriver:

  Ooom man nu får önska, så Karin Bastin! Kul gäst ju!

 18. Amanda skriver:

  Hanna! Mitt i pandemin tar jag äntligen min gymnasielärarexamen. Allt är inställt så klart. Men jag ska givetvis ha en hemmasittning med mina närmsta kompisar och behöver verkligen ha på mig nåt lyxigt. GE mig tips snälla nån annars grinar jag

 19. Elin skriver:

  Jag behöver din hjälp…. Vad kan jag ha för skor när jag ska ut och käka finmiddag på restaurang/ ska ut på klubb (när Corona-tider är över) som INTE är osköna klackar?!

 20. Elin skriver:

  Nu har jag försökt göra min googling men hittar inte svar- er bänkskiva i köket vad äre för sten? Jag tycker att den är mucho snygg och tror den skulle göra sig mycket bra i vårt nya kök!
  Annars, någon annan här som vet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla