Sovrumshäng

21:21 2020-05-13

Igår skulle jag fota ett samarbete för babyworld men fick vänta i trettiofem år på guuuuben min som sitter i möte efter möte efter möte (ville alltså att han skulle fota mig). Helt otroligt. Ska sluta tjata om det men den här jobbahemmaperioden har verkligen gett mig en insyn på hur mycket möten vissa yrkesroller krävs?

Aja. Försökte fota mig själv till samarbetet men tyvärr såg jag drogpåverkad ut på alla bilder.

Hej hej va gott det va när den här gravida kvinnan fick skjuta in lite heroin

I övrigt blev jag lite rörd av att hålla på med Pluttens grejer. Bädda lite i babynestet och testa hur det skulle va att sova med det i sängen. Ja det kommer INTE gå för oss. Vi har en 160’s säng och tar båda väldigt mycket… plats? Kändes helt sjukt att man skulle få plats med babynestet i sängen. Så vi kommer ha sån bed side crib som sitter fast i sidan. Tror det kan bli bra.

Att det snart ska flytta in en människa här? Som jag iaf jurdiskt måste ha ansvar över i 18 år? Hjälp? Vem är du? Kommer du ha förståelse för att jag kanske inte alltid kommer kunna vara mitt bästa jag för dig? Kommer jag skapa tillfällen du tar upp med en framtida terapeut? Eller kommer du förstå mig? Förlåta? Älska? För jag har planerat att göra det med dig nämligen, villkorslöst. Även när du är 13 år, luktar svett, har större fötter än mig och inte vill kramas längre.

Jaha oj varför blev det här ett sånt där ”brev till min ofödda” haha.

Äntligen var alla möten över.

Och det blev några bilder till slut.

21 kommentarer | “Sovrumshäng”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Åh, var hittar jag klänningen?!

 2. Vanessa skriver:

  Master!
  Skulle du kunna upplysandes om färgen på väggen i ditt sovrum? Samt gardin, ser jag linne eller i syne. Otroligt mysigt fräsch lugnt sovrum.

 3. Jossan skriver:

  Mm, en sån säng är suverän! Och vad jag önskar att jag hade köpt ett babynest med handtag alltså… hade varit himla smidigt så här i efterhand

 4. Sanna skriver:

  ”Hej hej va gott det va när den här gravida kvinnan fick skjuta in lite heroin”Hahahaha förlåt men jag tyckte detta var hysteriskt roligt :((( :)))

 5. J skriver:

  160’s säng…? Hur ska det läsas? Är det ”160centimeters”? Förlåt men fick error.
  Älskar bloggis!

  1. Hanapee skriver:

   tänker att det är talspråk bara, ”vi har en 160’s” ”vi har en 180’s” ”vihar en 120’s”. Så pratas det i mina kretsar alltså. 1,60 m men det gissar jag att du fattade LOL

 6. elin skriver:

  Klänningen!! vart är den ifrån?

 7. Miranda skriver:

  Vad är det för märke på babynestet? Tyckte jag inte kunde hitta modellen på Baby worlds hemsida.

  1. Hanapee skriver:

   najell! Det verkar vara slut på babyworld tyvärr :(

   1. Clara skriver:

    Alltså inte alltid man har något att bidra med men känner att nuu så kanske, hehe. Den där gråa från Najell är ju ”babylift”, babynest:et är en pytteliten grej som ser ut t ex såhär: https://bit.ly/3fRi2R3 och som absolut inte tar upp något särskilt space i sängen. Tänkte utifrån ditt svar på den kommentaren att du kanske missuppfattat och tänkt att folk har den där stora kolossen i sängen. Så jäklarns mysigt att sova med sin lilla mellan sig i babynest nämligen! (OBS höll på att få panik på alla olika babygrejer som folk pratade om och som hade sjukt otydgliga namn, babylift, babyskydd, babynest, babypöl osv osv. Fick verkligen typ anstränga mig och typ plugga in det så bara utgick nu från att alla andra också blandar ihop det)

   2. Clara skriver:

    Okej, såg på Najells hemsida nu att de kallar den för babynest?! Sjuka jävlar!

 8. Miranda skriver:

  Attans! Den verkar poppis har sett den i andra bebishem. Men en överlever väl utan!

 9. Madde skriver:

  Finns det ingen lösning på fler ”havande kvinna”?? Typ egenfilmad youtube i alla fall? 😂 saknar verkligen!

  1. Klara skriver:

   +10000!!

 10. Anna skriver:

  Det där med att du kommer vara morsa till en 13-åring med svettiga fötter är ju en sjuk tanke. Eller inte just du då men generellt. Folk i min vänskapskrets har börjat få barn och det känns lite galet men också inte supersvårt att tänka sig dem med små bebisar eller småbarn i sandlåda osv. Men har absolut inte tänkt på att det ju innebär att de också kommer leta gömda spritflaskor i tonårsrum, övningsköra, tjata om att barnen måste söka sommarjobb…. Herregud mind blown

 11. Hanna skriver:

  Vad jobbar Anton med??? Så nyfiken.

 12. Kathrine skriver:

  Altså du blir bare morsommere for hver dag, pregnancy suits you and your humour 👌🏽 Har liten bebi selv, og føler med deg i gråt og skratt <3

 13. Rebecka skriver:

  Vi köpte också både bedsidecrib och nest. Bebben som kom hatade båda. Slutade med att jag kastade ut fadern ur 160’s sängen och så har det förblivit såhär ett halvår senare hehe

  1. Hanapee skriver:

   Ajdå!!

 14. Linnea skriver:

  Måste berätta om första kvällen som förvirrade förstagångsföräldrar.. Vi körde nest och crib till vår dotter. Första kvällen vi kom hem från BB så låg hon i nestet i soffan. När vi skulle lägga oss för natten står både jag och min sambo som två frågetecken. Skulle hon ligga direkt på madrassen i sin säng eller lägga ner nest i sängen också? Jag skrev i panik till min bästa vän (2-barnsmorsan), sen satt vi som två fån på sängkanten och väntade på svar. Svaret dröjde och till slut var vi ju tvungen att fatta ett eget beslut. Såhär i efterhand känns det ju helt otroligt att två väldigt vuxna människor inte kunde avgöra det här, men tror vi var i nått slags förvirrat tillstånd båda två 😅

 15. Camilla skriver:

  Alltså undrar om många av oss går igenom liknande faser som gravid (är i v 24)? Absolut blivit besatt av bullbakning för några veckor sedan och nu har jag innan jag läste ditt inlägg börjat leta stickmönster…….
  Brukar ha mina perioder då jag stickar mycket annars också men det brukar alltid vara på hösten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp