En tisdag precis innan semester

11:57 2020-06-24

Bara… några… jobbgrejer… kvar nu… sen SEN ska jag vara helt ledig och vänta in födseln. Eller ja, ska förstås blogga och podda lite i juli och så har jag något mindre samarbete. Men i övrigt!! Får se hur det blir med poddandet också, som det är nu känner jag att min hjärna sakta sakta checkar ut. Kanske är värmen också.

Apropå värmen. Igår var det varmt och detta hände.

Tog en paus på förmiddagen för att köpa en islatte och sitta på en bänk. Här höll jag på att bli en liten svettig pöl så fick snabbt byta bänk till en i skuggan.

Mitt mission för den lilla promenaden var att byta storlek i ett par sandaler jag fått från ATP. Sommarens bästa sandal. Fint att ha till typ fladdriga byxor tänker jag?? Tackar tackar!

Bättre med storlek 38 på mina gravidsvullna fötter.

Under min andra lilla paus passade jag på att färga ögonbrynen och ögonfransarna! Tänker att det kanske är nästsista gången jag gör det innan födseln. Vill gör det nära due date så att säga. Så man har lite färg i fejset. Tänker orimligt mycket på mitt utseende under födseln hahahah??? Naglar och ögonfransar. Absolut.

TROR det är ett sätt att undvika att tänka på den kommande sprickningsgraden i min punani.

SEN HÖRRNI. Hände det här. Runt 16:30 kände både jag och Anton att det började bli för varmt i lägenheten. Vi båda jobbar hemifrån och kunde liksom knappt tänka i värmen. Vi insåg att ”nä nu köper vi en AC”. Problemet var bara att alla AC:s  vi ville ha var slut i Stockholm.

Men inte i Norrtälje! Så med marginal på ca 10 minuter och en krock med köer på Norrtäljevägen gasade vi upp dit extremt tidspressade.

Men vi hann! Och AC:n blev köpt! Helvete vad fult det är. Förlåt också för årets skräpigaste bild, men vi (ja eller Anton) håller ju på med massa fix.

Men bortsett från allt detta. Jag älskar den. Idag är det liksom 31 grader ute och i vår lägenhet är det nu runt 21-22. Jag och Nisse kan andas. Tack tekniken.

Och jo! En sista bild. Fick ett bud från NYX med bla en lila eyeliner. Testade direkt och tyckte det var lite fint??? Kanske nåt till förlossningen??? Hahaha skoja

Puss alla varma

13 kommentarer | “En tisdag precis innan semester”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Rebecka skriver:

  Jag är gravid i v. 33 och dör också i värmen men det är väl bara att acceptera en blek kropp i år eftersom 5 minuter i solen gör att jag smälter bort… Sitter just nu som en pensionär under parasoll hela dagarna, kompletteras absolut med ett korsord :) Så fina bilder på dig förresten! Är det gravidglow MÅNNE?

 2. Rebecka skriver:

  I för min första förlossningen tänkte jag mycket på mitt utseende, fixade mig, gick till frisören, valde BB kläder med omsorg osv. MEN var sen sinnesjukt ful i alla fall 😂 såg ut som ett lik! Ännu värre efteråt, kunde inte ha några kläder alls och näe, bara hemskt 🙈🙈

  Denna gång skiter jag fullständigt i mitt utseende och lär se likadan ut 😂😂 önskar att jag hade gjort nått för att fräscha till mig men väger inte gå till frisör osv pga Corona.

 3. Emma skriver:

  Vilken ac blev det? Är själv gravid och letar efter en

 4. A. skriver:

  Haha. När jag skulle föda (alla tre ggr) så stod jag och filade fötter, rakade mig osv. Sen när jag väl låg och skulle föda brydde jag mig måttligt.

  1. Ida skriver:

   Hahah, min kompis gjorde typ samma. Stod å raka benen å punanin samma dag som hon åkte in för att föda!

 5. Ee skriver:

  Men du vad fin färg du har på håret!

 6. Josefin skriver:

  Min mamma ville vara fin om fötterna under förlossningen och gick på pedikyr nån vecka innan jag skulle komma. Hon blev varnad att det kunde sätta igång värkarna och jag kom dagen efter haha

  1. Julia skriver:

   Ja, det ska vara några punkter runt fotknölarna som hänger ihop med livmodern enligt typ kinesisk zonterapi. Jag var på fotvård några dagar innan bf och hoppades att det kanske kunde hjälpa till att få igång förlossningen. Funkade dock inte, gick en vecka över tiden istället. :)))

 7. Anna skriver:

  Hahaha en timme innan mitt vatten gick stod jag i badrumsspegeln och funderade på att klämma en finne på överläppen. Tänkte att nä jag struntar i det, tänk om alla bilder på mig från förlossningen är med ett sår på överläppen. Sen tänkte jag att äh vad är oddsen/nu jinxar jag det om jag inte klämmer. Så jag klämde. Och på alla bilder när jag föder mitt barn och han ligger på mitt bröst lyser en klarröd sårskorpa i mitt ansikte :—)
  Men!! Hade snygga naglar, och stöttar abs din tanke på neutrala händer roliga tår!

 8. Herbertina skriver:

  FICK du sandalerna? 🤯🤯🤯 Eller menar du fick som i ”fick hem min beställning”? Om det är det förra så vill jag också bli influencer! 😂😂

 9. Hans nöffner skriver:

  Kommer det fler havande kvinna-filmer? Skynda snälla innan du inte är havande längre!! 😂

 10. Hans nöffner skriver:

  Oj vad creepy det blev när jag skrev ett mansnamn som namn över kommentaren… Haha… Märkligt det där. Är bara en helt vanlig 30 årig kvinna som längtar litegrann efter att själv vara havande en vacker dag! Men inte så vacker som idag för det är tillräckligt jobbigt att vara ute i den gassande solen även fast jag är fullkomligt ogravid.

 11. Kristina skriver:

  Din stackare, så varmt och höggravid, förstår du lider av värmen, men A/C:n kom på plats och svalkade ner ert supervarma hem. Jag bor i Portugal, vi har 30 grader, men det känns inte som det är så varmt, Atlanten svalkar här i Algarve. Har A/C men behöver inte använda det. Men minns hur svettigt det var i Sverige när det var en varm sommar som det är just nu. Lycka till med Nils ankomst och allt annat och njut av lugnet och ledigheten :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp