Vad har jag i sommarfejset?

08:56 2020-06-23

Nu är det dags. Frågan som varit på allas läppar hela våren är äntligen dags att besvaras; ”vad har Persson för produkter i sitt fejs under sommarhalvåret?!”. Jag har skippat alla serum under sommarhalvåret och kör istället på FUKT och snäll peeling. Och så en riktig bra tvätt förstås.

Dåså! Låt oss öppna badrumsskåpet:

1. TVÄTT. Gått tillbaka till den otroliga klassiker från Dermalogica(adlink)! Finns faktiskt ingen bättre tvätt för mig – och då har jag ”varit runt” en del så att säga. Snäll men tydlig kallar jag den här tvätten. Tar verkligen bort det som behövs utan att göra mig stram. Finaste snällaste ordentliga tvätten som just nu är på nåt slags specialpris?!?!

2. FUKT! Min andra tub jag använder ihjäl mig från Klairs(adlink). Har tjatat om den här i mina kvällslivesändningar på Instagram för jag tycker om den så mycket. Varför? Den går snabbt in i fejset, känns snäll och gör liksom jobbet.

3. MER FUKT! Även om Klairs är kanon så kan jag ibland känna mig lite väl stram i fejset efter typ båtåkning. Då tycker jag den här från Dermologica(adlink) (specialpris på den också nu!!!!!) har det lilla extra. Använder den typ var tredje dag på kvällen som en fuktbooster. Upplever också att min hy mår kanon när den får varva mellan två fuktprodukter typ. Då vänjer den sig men blir inte lat…. typ. Haha??? Aja, den här ”binder” fukten längre upplever jag det som. SKÖN är den.

4. SPF! Den här från Dr. Ceuracle fick jag tips om från er. Ni älskade den nämligen och det är en sån där lyxig 3-i-1-produkt med serum, fukt och solskydd i samma produkt. Jag gillar den också och använder den på mina pigmentfläckar varje dag MEN jag får faktiskt ibland nån blämma av den märker jag…… Samtidigt vill jag rekommendera pga bästa ansikts-spf:en jag använt hittills. Har liksom fått blämmor oavsett spf.

5. MASK. Är det…. tredje… gången jag tipsar om min mask från Ole Henriksen(adlink)? Men den är så snäll och BRA.  Lite dyr kanske men jag använder den en gång i veckan och tycker verkligen den ger GLOW och rensar bort skit. Och då har jag testat diverse masker. Kul också att den går från rosa till vit när man smörjer 8-)

6. BLÄMMOR. Hahahaha den här är så liten. Jag råkade nämligen beställa  5 ml istället för 30 ml från Paulas Choice(adlink). Men det sjuka är att den har räckt i typ två månader? Kan bero på at den här DUTTAR jag på mina blämmor när de väl dyker upp och OJ vad det hjälper. Tycker det här är en sån där ”wow”-produkt som förvånade mig. Fick givetvis tipset av er.

Så, nu stänger vi badrumsskåpsdörrn och inväntar småbarnsåren där inga produkter lär hjälpa HÖ HÖ HÖÖÖÖ.

Krämig kram på er

11 kommentarer | “Vad har jag i sommarfejset?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amanda skriver:

  Klickade hem solskyddet på en gång :) tack för tipset!

 2. Catarina skriver:

  Måste tipsa om livets spf till ansiktet! https://www.amazon.com/EltaMD-Clear-Facial-Sunscreen-Broad-Spectrum/dp/B002MSN3QQ
  Ja det blir fett dyrt osv med frakt från usa men jävlar vad bra (och hyfsat dryg) den är! Noll klibb, ingen vidrig lukt

 3. Ida skriver:

  Älskar Klairs! Eller ja, alla de koreanska hudvårdsmärkena. Klairs vitamin serum och mask är drömmen och även Gentle black skrubben 👌🏻

 4. Ellen skriver:

  Hur tänker du kring hudvård och graviditet? Har du ändrat dina rutiner på något sätt? Är själv gravid och fick panne när jag i mitten av graviditeten läste att det är massa saker i hudvård som man ska undvika som gravid, sen läser jag på andra ställen att det inte ska vara någon fara.

  Blir helt knäpp av alla dessa (ofta motstridiga) råd till gravida

  1. Hanapee skriver:

   Nej inte ändrat nåt :) men så äter jag chark och använder nässpray också. Jag är helt enkelt inte så orolig med graviditeten! Min kompis fick liksom cancer under sin graviditet och gick på starka cellgifter – ungen mår idag toppen! Dömer inte den som är orolig, men tycker det är otroligt tråkigt att det överallt finns så mycket teorier och ”tips” som tar bort njutet för så många gravida. Det är så lätt att utnyttja oro.

   1. S skriver:

    Vilken lyx att ha dig som vän om man vore gravid!

   2. Rebecka skriver:

    Alltså gud! Allt är ju tydligen farligt som gravid!

    Mat, hudvård, mediciner osv.

    När man sen pratar men läkare låter det lite annorlunda…har själv en riskgraviditet med högt blodtryck och kantavlossning av moderkakan, har dessutom haft grav foglossning sedan början av graviditeten. Fick tidigt morfin utskrivet för att kunna fungera alls, sen blodtrycksmedicin och sen blodstoppande medicin och har varje gång tagit upp med läkare om det är okej att ta som gravid…alla gånger har de sagt att det är okej, att riskerna är små, självklart ska man inte äta mediciner i onödan men när man läser all skräckpropaganda så får man ju knappt använda nässpray, ta en ynka halstablett eller en Treo.

 5. Cecilia skriver:

  SPF:en är den enda som funkar för mig! Älskar den så mycket att jag bunkrat upp med tre förpackningar 🙃

 6. I skriver:

  Jag impuls köpte både fukt cremen och dermalogica och nu har jag lite ångest 😬

  1. Hanapee skriver:

   näää ingen ångest! håller tummen för att du kommer gilla <3

 7. Lisa skriver:

  Tips för att inte få blemmor av solskydd är att använda någon form av pre-cleanse innan vanliga rengöringen, typ en oljerengöring. Detta har fungerat för mig då den annars kan vara lite svår att få bort! 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp