Havande kvinna loggar in EP06 – ”Han ska heta…”

18:06 2020-06-12

PLÖTSlGT HÄNDER DET! Fick ihop ett nytt avsnitt trots rådande pandemi och foglossning osv osv. Hoppas ni tycker den är lite mysig. Jag avslöjar bebisens namn! För er som inte lyssnat på podden och hörde då jag försa mig dvs. Han kommer heta P…aolo… Roberto. Nej men kolla. Bara namnavslöjandet kanske är värt ett klick??!?!?

Ps. Tumma gärna upp videon….. eller vad man säger.

Puss puss på er

45 kommentarer | “Havande kvinna loggar in EP06 – ”Han ska heta…””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Malin skriver:

  Finaste namnet! 🥰

 2. Rebecka skriver:

  Bebisar bajsar nästan varje gång de äter i början…vilket alltså är heeeela tiden. Särskilt nattetid då det brukar vara är-maraton, då är det supernajs att kunna byta i sovrummet!

  Jag bytte visserligen till och med i sängen på en liten handduk bara 😂

  1. A. skriver:

   Har tre kids. Nummer ett bajsade nattetid ibland, ingen av de andra har gjort det. De två yngsta har även sovit typ hela nätter från början, annat ett par gånger. Så bevisar kommer i alla varianter.

   1. Rebecka skriver:

    Kan alltså vara olika, chocken 🤣

    1. A. skriver:

     Tänkte mest att många utgår från att alla bebisar kommer i en variant (typ bajsar konstant och äter sig igenom nätterna) – gärna den variant de själva haft. Nu är vår yngsta dryga två veckor gammal, och har inte varit uppe med henne nattetid en enda gång i hennes, förvisso korta, liv. Äldsta var mer en nattbajsare…Mellanbarnet hoppade också över att bajsa eller härja nattetid.

 3. Johanna skriver:

  Haha bärs ❤️❤️
  Skrattade många gånger när jag tittade på denna! Kul! Mysig! Tack! Hej!

 4. Sofia skriver:

  Så gosigt!!!

 5. Saltstenen skriver:

  Bäst på Youtube tjohoo! Ett mysterium – finns ett twitterkonto som heter @nojayshere som du och andra känD1zar (och jag!) följer, men det måste blivit hackat pga gillar en massa nakna dataspelstjejer. Vill veta vems konto det var från början. Någon bra detektiv som kan internetluska? 🕵️‍♀️

  1. Lisa skriver:

   Jag tror att det är Linnéa Wikblads gamla konto som blev kapat! Mvh internetluskarn

   1. Saltstenen skriver:

    Nämen, bra luskat! Nu kan jag sova gott igen :’)

 6. Fez skriver:

  Patrik 😍

  1. Ellen skriver:

   😁

 7. Emma skriver:

  Vad heter bebisen??? Kan inte lyssna på klippet

  1. Elin skriver:

   Läs på läpparna ;)

 8. Sofia skriver:

  Sååå fint, vill så gärna att min eventuellt framtida son ska heta det men såklart heter svärmors exman det så sambon vägrar, så jobbigt att man inte är ensam om att bestämma namn haha

  1. Maria skriver:

   Ja min sambo har några namn på lut men för mig representerar de namnen en elak lärare, en huvudperson i en konstig barnserie jag såg som barn osv. Vissa namn förknippar man inte med positiva grejer tyvärr 😅

 9. Siri skriver:

  Mycket bra namnval! Så heter min man (och kallas för ***) och han är himla fin. Passar på alla som är gulliga 👌

 10. Matilda skriver:

  Så NÖJD över att jag gissat rätt namn :)))

  1. Julia skriver:

   Haha samma här. Känns otroligt bra!!

  2. MK skriver:

   Haha gurl same! Man får va glad över det lilla just nu

 11. Ella skriver:

  Kul med nytt avsnitt!

  Plöjer i detta nu alla avsnitten med min femåring. Jag föreslog att vi skulle gå ut och leka men han ba ”neeej jag vill se det här!”. Jag tror han gillar att du svär så mycket. Kul med ett gemensamt intresse.

 12. Majvor skriver:

  Du är la för härlig <3

  Jag vill tipsa om att jag har bara några inbjudningar kvar till världens bästa shopping. Det är gratis att gå med och de säljer märkesvaror upp till 90%. <3<3<3

  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

 13. C skriver:

  Moa Wallins son ska också heta det!

 14. Emilia skriver:

  Upptäckte denna artikeln och tänkte på ert senaste poddsavsnitt :)))) https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Op4EVl/larmet-skolor-kraver-referenser-pa-9-aringar

  1. C skriver:

   Tänkte också på det!

 15. Hanna skriver:

  Jag har 3 barn, alla har haft sina namn klara innan de föddes. Har aldrig fattat det där med att man måste se bebisen, den ser ju ut som en bebis och ett font namn är ju ett fint namn, tänker jag.

  1. A. skriver:

   Önskar jag kunde vara sån. Inte vetat kön på någon av våra tre, men haft namnlistor. Första fick inte namn förrän efter en månad, mellanbarnet fick namn direkt, trean är ännu namnlös (inne på sin tredje levnadsvecka).

 16. Gigi hadid skriver:

  Erkänn att du inspirerats av hajpojken, vyahah, skoja. Väldigt fint namn ❤️

  1. Julia skriver:

   Tänkte också på hajpojken haha! Men han var ju både otroligt vettig, gullig och rolig så bra namn!
   Som någon annan sa PERFEKT namn tillsammas med Hanna och Anton. Nä nu får jag typ pirr i magen hur fint hela familjen kommer låta när man säga alla tre namnen tillsammans <3 <3 <3

 17. Nathalie skriver:

  Så himla himla himla fint namn!!!! Känns som att det passar er så bra också! Verkligen perfekt <3

 18. Ing skriver:

  Vi körde också på skötbord i sovrummet. Funkade jättebra med en bra blöjhink.
  Vi köpte också en pumptermos (5 liters typ) så man lätt kunde få ljummet vatten vid blöjbyte, det var himla bra!

  1. Malin skriver:

   Smart!!! Önskar jag sett den här kommentaren för ca 2 år sen när blöjbyten i sovrummet var aktuellt, så hade man sluppit veva runt med våtservetter 476525 ggr/natt på sin nyföding..

 19. Maria skriver:

  Jag tror att jag precis blivit gravid (alla anklagande åsikter att det är oansvarigt att bli gravid under en pandemi undanbedes, har redan jätteångest över detta..). Hur tidigt har ni berättat för era vänner att ni blivit gravida? Jag vill inte berätta supertidigt men känner ändå att man vill ha nån att älta all oro och spänning med som inte är ens partner.

  1. Rebecka skriver:

   Tycker det är noll procent oansvarigt att bli gravid under en pandemi! Tycker inte du ska ha nån ångest för det!

   Man berättar när man vill 🙂 första graviditeten väntade vi till v. 12, nu andra graviditeten (är i v34) så berättade jag för några vänner redan direkt jag själv fick veta det. Sedan för familj och andra vänner vid v 9 kanske.

  2. Elin skriver:

   MEN GUD! Har folk anklagande åsikter för att man blir gravid under pandemi? Sjukaste jag hört. Livet måste få pågå. Är inte oansvarigt. Berättade i vecka 12. Mest för jag behövde landa i det hela. Men du gör ju precis som du vill.

   1. Maria skriver:

    Läste i en tidning att en barnmorska bad folk att inte bli gravida för att inte belasta vården. Sen läste jag lite liknande diskussion i en blogg…själv hade jag inte reagerat på att nån väljer att bli gravid just nu och hoppas inte andra kommer behöva höra nå åsikter om det.

    Tack för ditt svar :)

    1. Rebecka skriver:

     Är ju ganska sjukt ändå!
     Blir barn i krig, kris och pandemi, sånt sjukvården (och samhället) bara får räkna med tänker jag 😉

  3. Sofia skriver:

   Det är väl ingen som tycker det är oansvarigt?

  4. Ing skriver:

   Hoppas ingen har mage att komma med anklagande kommentarer till er!
   Ang att berätta så resonerade vi såhär: berätta tidigt för alla som står oss så nära att vi ändå hade berättat om vi drabbats av missfall. Så får dessa både glädje och ev sorg med oss. Lycka till och GRATTIS!

   1. Maria skriver:

    Tack :D

  5. Ida skriver:

   Man berättar när man känner att man är redo! Jag har berättat för mina absolut närmaste i stort sett direkt efter att jag har plussat. För familj och andra vänner runt vecka 12-14. På jobbet och för bekanta berättade jag först efter rutinultraljudet, men vet att det kanske inte är görbart för alla pga eventuella magar som syns eller extrema illamåenden.

   1. Rebecka skriver:

    Första graviditeten berättade jag på jobbet efter ultraljudet, hade mina vanliga byxor på mig då minns jag 😉

    Denna gång berättade jag på jobbet i v.13 Eftersom jag redan då hade en liten bebismage och några kollegor redan misstänkt det 😂😂

 20. J skriver:

  Du är så ORRHÖRT älskvärd!!

  1. J skriver:

   Oerhört*

 21. Anonym skriver:

  Så fint namn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG