Mina bästa gravidbyxor hittills

16:51 2020-06-08

Jag är lite sur.

För att jag inte upptäckt de här gravidbyxorna tidigare. Jag har ju KÄMPAT PÅ med ett par från Mango som var superfina men som gled ner exakt. hela. jävla. tiden. Jag blev helt galen av dem. Och eftersom det finns mycket att  bli galen på just nu kände jag att gravidbyxor kanske inte ska vara en av de grejerna?

Så fick jag i förra veckan ett bud från ett företag som heter Boob design (obs detta är alltså ingen betald reklam men jag fick en ADLINK till byxorna) med ett par gravidbyxor som jag nej men jag kan inte förklara hur mycket de underlättat min *stil* senaste dagarna? De är helt otroliga faktiskt.

De sitter perfekt (jag har dem i storlek S). Åker absolut inte ner ett skit utan sitter verkligen där jag ”placerar dem”. Mudden är lagom mjukhård vilket gör att magen känns omsluten men absolut inget skav.

Plus att de är perfekt längd? På bilden på sajten ser de kortare ut men jag tror det är för att modellen på bilden är såpass lång.

JAG ÄR SÅ NÖJD. Fick också ett par träningstights i leopard(adlink) som är minst lika bra. De har jag när jag *chillar* och *yogar*.

KUL med företag som gör bra gravidbyxor!!!!!!!!!

15 kommentarer | “Mina bästa gravidbyxor hittills”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emilia skriver:

    Är man ett psykfall om man köper byxorna trots att man inte är gravid…

  2. Jenny skriver:

    Jag älskade också Boobs Once on never off och hittade dem ”för sent”. Men ett tips – dubbelkolla tvättråden. Jag tvättade i 40 grader o hela byxan trådade sönder efter det. Så ta hand om dem som en baby ;)

  3. Sabina skriver:

    Väskan!!! 🔥

  4. Tove skriver:

    Så fin med magen *hjärtögeemoji*!

  5. Petra skriver:

    älskar också boob <3 tror dock adlinken går till fel brallor och att det är därför längden inte stämmer?? det där ser ut som modellen som heter "flare", jag har ett par crop pants och de varken sådär utsvängda eller långa (är 165)

  6. Limpan skriver:

    Dom gör också trevliga basic amningsPLAGG!

  7. Sara skriver:

    Boob gör många bra gravid-och amningskläder! Hade typ bara t-shirts och linnen därifrån när jag ammade. Man liksom viker upp/delar på tröjan/linnet/ja även en rätt snygg KLÄNNING istället för som ett vanligt linne (som man knäppte av nedåt) så man inte *blottar* sig så mkt. Inte för att det är fel att amma offentligt jag gjorde det HELA TIDEN men det kändes med avslappnat tyckte jag Jaja jag borde ju förstås leta upp en länk till dessa plagg pga jag förklarar så himla dåligt men ja tips om fler bra BOOOOOB-kläder. Du kanske redan har koll iofs

  8. blåmesen skriver:

    Har också ett par byxor (dock ej samma modell som du) och en klänning från boob, så galet sköna! Synd att de inte är direkt gratis men som nämnt ovan så är namnet Once on never off extremt talande. Plus väldigt praktiskt med ett par bekväma ”vanliga” svarta byxor.

  9. mallz skriver:

    Drömde jag en sanndröm om den där väskan? Att du gjorde ett inlägg om den? Men hittar det ingenstans nu??

    1. Hanapee skriver:

      På Picky Persson!

  10. Elin skriver:

    Snygga! Blir nog ett inköp till hösten då min kula nog börjat visa sig :D

  11. Emma skriver:

    Jag har använt mina boobbyxor tre år efter jag fött barn pga världens skönaste! Bra kvalitet med. Michaela Forni hade rabattkod häromveckan!

  12. Felicia skriver:

    Så fin tröja!!! Var är den ifrån?

    1. Hanapee skriver:

      Tackar! Från GANT!

  13. Johanna skriver:

    Åååh vill inte va den som säger i told you so MEN jag tipsade om dem när du efterlyste svarta byxor som funkar till växande mage haha..! De har underlättat även min gravidstil nåt enormt! Så mkt bra tips till alla andra också :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg