Pissvädershelvete

21:50 2020-07-02

Älskade ni

Usch det är hemskt att känna att man inte har någon hjärna. Varken hjärna eller personlighet känner jag att jag har? Vad är kul? Är jag kul? Vad gillar jag? Hallå? Vem är jag? Hoho?

Jag kan liksom inte skriva om så mycket annat än att jag ska bli nåns mamma snart. Förhoppningsvis. Om allt går bra. Det tar ju upp all tankeverksamhet. Samtidigt vet jag inte heller om jag ens tänker en ren tanke? GÅR ju inte att föreställa sig hur det kommer bli ändå känns det som att mina dagar går ut på det. Varvar mellan stora längtankänslor och ren oro. Men mest är jag bara så: … 🙂 nollställd.

Idag satt jag inne i lillstugan med en brasa och ”regnet smattrande utanför”. Det var liksom 13 grader ute? Blir kraftig provocerad av det, så bestämde mig tidigt för att jag istället skulle spela Sims i jättemånga timmar.

Så blev det. Satt i sån jäääävla dålig ställning så ryggen gick tyvärr av. Men min Sims kom till högsta nivån som Stå upp komiker! Hurra! Gud hon är sååå snygg. Försökte göra henne efter Cardi B. Ska fota henne i morrn.

Sen har jag attackgrinat idag av tanken på att min bff Linnéa fick ringa i klockan på sjukhuset eftersom hennes cancerbehandling är färdig.

Nej men det är så fint. Jag är så imponerad av henne och längtar ihjäl mig tills vi ses. Herregud vad stort att hon klarat sig igenom den här tuffa tuffa tiden.

Nä nu började jag grina igen!!!

Puss alla

25 kommentarer | “Pissvädershelvete”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Rasha skriver:

  Men var nollställd bara :) herregud du är mitt i livet! Du behöver inte prestera något alls nu. Var nollställd och det blir bra <3 sen kommer något annat.

 2. Hanna T skriver:

  fyfan vad fint att linnéa är frisk <3<3<3

 3. Klara skriver:

  Heja dig, du är bra precis som du är! Och kram till Linnea, vilken kämpe<3

 4. Sara skriver:

  Sjätte dagen i covidkarantän och jag håller på att bli tokig?? 🙃

  Jag försöker läsa men jag är förmodligen hjärndöd efter dessa dagar i sovrummet – kan man ladda ner Sims till Mac? Eller måste man ha PC? Har du någon nedladdningsbar eller fysiskt spel? Måste ha Sims har aldrig känt något så tydligt i LIVET.

  1. Sofia skriver:

   Tipsar om Google.com

   1. S skriver:

    😂😂

   2. Sara skriver:

    Stort tack Sofia! Eventuellt testade jag det men hittade inget solklart svar och tänkte att vafan, jag testar att fråga. Sjuk idé jag vet, men så gick tankarna

    Soliga hälsningar

    1. J skriver:

     Det finns def Sims till Mac kan jag säga dig. Tror jag köpte via Steam om jag ej hittat på detta själv. Men det tror jag inte. Så det är mitt tips. Dessutom ett marginellt bättre tips än att googla.
     *ögar Sofia*

     1. Sara skriver:

      Tack! Jag såg det här om Steam men jag förstod inte riktigt (tecken på fullkomlig idioti tydligen, vem fattar inte allt på engelska liksom 🙃🙃🙃) så vad snällt att du tipsade!

      1. A skriver:

       Jag spelar via Origin på Mac, dvs du laddar ner programmet origin på datorn (googla) och sen skapar du ett konto och köper Sims i det programmet liksss. Steam funkar väl säkert på liknande sätt

 5. Ellen skriver:

  rös över hela kroppen min när jag såg dina storys på insta om Linnéa. Är det normalt för någon man aldrig träffat I do not know. Men heja henne och heja henne igen!!

 6. Frida skriver:

  Spelar du sims 4 eller håller du kvar i 3an? Spelar du det online? Känner att jag inte alls vet hur det där funkar längre.. har tänkt spela flera gånger under karantän men tror min dator är för dålig? Minns det som att datorn var tvungen att vara ganska bra förr iaf för att klara av grafiken? Gud, jag har ingen aning vad jag pratar om. Vet bara att jag vill spela sims. Snälla jag har ett önskeinlägg: allt du vet om sims! Och allt om hur en spelar 2020!

  1. Jessica skriver:

   Jag har köpt och laddat ner Sims 4 till min gamla Mac från 2011 och det fungerar hur bra som helst! :)

  2. A skriver:

   Sims 3 är ju känt för att vara väldigt laggigt, var väl därför dom tog bort ”öppna världar” i Sims 4. Så tyvärr måste det ladda när du åker nånstans (tom till grannen…) i Sims 4 men det är mindre laggigt

 7. cecilia skriver:

  Koftan!! Så snygg, har du länk?

 8. Sara skriver:

  Fan vad fint med Linneas friskförklaring. Plus det är väl ändå helt rimligt att du tänker mkt på hur det ska bli att bli mamma! Det är ju en stor grej som händer och ganska snart?? Bra att bearbeta innan kanske.

  PS längtar fortfarande efter ditt Sims-inlägg du sa att du börjat på heheh mvh behöver inspiration för mitt spelande

 9. Klara skriver:

  Enda gången jag typ kunde koppa bort mina tankar på barnet i magen sista veckorna var på jobbet, men alltså man känner sig helt jävla styrd i huvudet till slut. Ungen i magen kontrollerar ens tankar totalt plus den totala förvirringen inför att man på nåt sätt ska få ut ungen :)

  Så härligt att höra att Linnea fått ringa i klockan! Snygg satan är hon med!

 10. Petra skriver:

  Så glad över Linnéa! Hurraa!! 😍

 11. A. skriver:

  Med första barnet tänkte jag på det konstant. Med tvåan då och då. Med trean han jag liksom inte. Men det är ju det största en gör, att bli förälder. Och det är med barn nummer ett en föds som förälder ihop med barnet. Efter det är en ju sent rollen, oavsett antal barn (även om jag minns hur vansinnigt jag tyckte det lät när bm på förlossningen sa ”ja, nu ska du bli trebarnsmamma då!” 😬

 12. Rebecka skriver:

  Har BF ungefär en vecka före dig och älskar detta skitväder 😂 då behöver jag inte göra nått! Bara ligga i soffan hela dagen och sova när jag känner för det! 👍

 13. Malla skriver:

  Kommer inte inn på din insta. Vad har hänt master?

  1. Hanapee skriver:

   Jadu det vet inte jag, tror den funkar för mig??

 14. Lisa skriver:

  Heja dig! Så himla sjukt den där sista tiden (tyckte jag iaf). Allt kretsar ju kring det som ska komma SEDAN. Innan känns bara som en suddig transport av oro, tröttma, tankar och bök. Svinbra för alla som bara njöt hela graviditeten men jag ville mest det skulle vara över där på slutet. Sedan är det ju det och tiden tickar på i normal takt igen (eller kanske snabbare?). ÄLSKADE rådet ”passa på att sova nu”. Ja för det är ju typ det som är aktiviteten på slutet, men tack. Kram till dig. mvh, sur (tydligen)

 15. Malin skriver:

  Kanske minst relevant med ditt inlägg men vart är bilden på din sim??

 16. Ida skriver:

  Din färg i ansiktet är så himla fin!! blir så avis på er som kan bli sådär genuint solbrända i ansiktet <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG