Hanna Perssons sommarlov i bilder

16:50 2020-07-05

Äter nybakt kolakaka doppad i kaffe. Kommer saknar magen som bord. Har det jätteofta? Speciellt för att vila händerna eller scrolla mobilen där mot. Så jävla skönt. Nisse lär väl va grön av strålning nu 8-)

Spelar sims och äter jordgubbar med milk. Tömmer sen ner jordgubbsmjölken genom att vinkla tallriken mot lill-munnen.

Mu..? Den här stod på vägen igårkväll då vi tog en bilutflykt. En kalv som jag började utveckla jättestarka känslor för.

Har också hunnit med ett äkta psykbryt över att förlossningen och föräldraskap. Så jävla skönt att få ut det. Känns som jag i åtta månader fokuserat på att va stark, rimlig och hålla ihop. Nä nä ut måste det. Är ju faktiskt rädd emellanåt.

OCH DET FÅR MAN VA <3

Anton och hans mamma har byggt en bro till lillstugan! (Ja det heter BRO här i v-norrland, ni säger väl trapp gissar jag). Den är inte helt färdig än men dom är så duktiga!!!

Vi har idag gjort vår enda utstickare i karantänen med Antons föräldrar – åkt till Antons farbror! Helt otrolig känsla att få klä upp sig lite. I äkta influnceranda kan jag berätta att skjortan är från Lindex (från i år), jackan är en gammal från Monki, väskan är Acne, solglasögonen Fendi och cykelbyxorna avklippa gravidtights från h&m.

Och så har jag bakat vaniljbullar med marsipanfyllning! Helvete vad goda de blev! Och stora.

 

Tänk va! Att ändå få ha det här sommarlovet år 2020. Är överlag väldigt väldigt lycklig. Att få vara ledig, umgås med familj, pyssla runt på torpet, somna i en hammock mitt på dagen, känna hur Nils sparkar och vara superkär i samma kille efter femton år. Tryggt, fint och bra. Så som livet är när det är som snällast. Är så tacksam för det.

33 kommentarer | “Hanna Perssons sommarlov i bilder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karin skriver:

  Älskar att läsa om din sommar! Känns fint att du är så lycklig. <3

 2. Rebecka skriver:

  Då det är min andra förlossning som väntar så är jag inte rädd, känner att jag har koll på det här! Givetvis är det ju inte säkert att det blir samma sak denna gång, men jag är inte rädd som jag var då. Mer taggad.

  Däremot vill jag bara att detta ska vara sluuuut! Jag längtar efter bebisen men än mer längtar jag efter att graviditeten ska vara över! Önskar ut ungen varje dag 😂

  Vill umgås med vänner på ett lite med ny-normalt sätt, träffa familj på det samma, slippa vara rädd för minsta hostning eller nysning, slippa total karantän och slippa vara på tårna 24/7.

  Uuuuut unge! 😂

 3. Sofia skriver:

  Appropå vänta barn-ångest. Läste så fint i en psykologbok om anknytning, att kärlek och anknytning till din bebis är inget du behöver prestera fram. Naturen har löst det så smart att bara att ta hand om bebisen (bära den nära, tolka dens signaler etc) gör att anknytning uppstår och som följd sinnessjuk kärlek (förr eller senare). Bara att vårda och åka med!

 4. Josefin skriver:

  Har följt dig i herrans många år och det är så KUL att läsa detta inlägg om hur glad du är nu och hur ditt liv ser ut. <3

 5. Elin skriver:

  Klart det heter bro!! /Gästrikland

 6. Ani skriver:

  couldn’t help but wonder…… Men när får vi se din snygga Sim? :D bild eller det har inte hänt.

 7. Elin skriver:

  Nu fattar jag vad karin smirnoff menade när hon skrev att de satt på BRON utanför huset. Jag tyckte det var orimligt att gå till en bro så fort de skulle prata, mvh trög skåning

  1. J skriver:

   Hahah

  2. Johanna skriver:

   men altså hahahaha jaaa???? fattade också först nu???? i början läste jag om flera gånger och bara men VAAAART går den här bron? gav till slut upp :):)
   /mvh lika trög skåning

 8. Sofia skriver:

  Jag födde mitt andra barn för 6 dagar sen och vill bara säga att det var en helt fantastisk upplevelse och det gick så smidigt att det känns overkligt faktiskt. Trodde verkligen att det skulle vara hundra gånger jobbigare men det var det inte. Är lite avundsjuk på dig som snart ska gå igenom det, stort lycka till när det är dags!!

  1. Hanapee skriver:

   ÅH!! Fan vad jag behöver läsa sånt här

   1. Johanna skriver:

    Jag födde också mitt andra barn för tre månader sedan och har exakt samma upplevelse som Sofia :-)
    Heja dig Hanna när det är dags!

    Mvh en som också har näsdroppar som livselixir under graviditeten <3

    Ps. Gör ej som jag gjorde min första förlossning dvs glömde näsdropparna hemma. Var så vansinnig på min sambo (som heter Patrik……) under vissa stunder av förlossningen att han ej kommit ihåg att ta med dem åt mig osv. Mycket av det jag minns från den förlossningen är min täppta näsa således :-)))

    1. Hanapee skriver:

     Hahahahaha ❤️❤️❤️ FY FAN VILKEN PANIK

     1. Anna skriver:

      Hahahha läste ”FY FAN VILKEN PATRIK”

   2. Helena skriver:

    Jag födde också mitt andra barn nyss. Och det gick så fint och bra, helt smidigt och utan känslan att förlora kontrollen. Lilla kroppen liksom bara jobbade på och sen dök bebisen ut. Riktigt skoj var det, och det hade jag aldrig förväntat mig.

  2. A, skriver:

   Födde nummer tre (andra vaginalt) och jag ÄLSKAR att föda barn. Så. Jävla. Coolt. Tycker inte det gör särskilt ont ens 😬 Eller ont, men verkligen inte ”nu tror jag att jag dör-ont” (och då har jag fört utan smärtlindring OBS! ingen prestige i det, bara inte behövt det). Är så sinnesjukt avundsjuk på de som har det kvar. Om jag kan tänka mig ett fjärde barn bara för att få föda? HERRE GUD JA!

 9. Rebecka skriver:

  Någon annan som följer festandet i Båstad med förfäran? Herregud så dumt! Och stackars alla som kommer få covid och stackars design ska leva med den ökade smittspridningen 🤦‍♀️🤦‍♀️

 10. Matilda skriver:

  Säger faktiskt både bro och trapp, mvh född i Uppsala

 11. Cecilia skriver:

  Vill bara bidra med positiv erfarenhet av förlossning; Födde mitt första barn för 7 månader sedan, min/vår upplevelse av förlossningen var fantastisk. Skrattade på riktigt till när hon ’slank ut’ och sa ja men det här kan jag ju göra om imorn 😅 Lycka till när det är dags bästa Hanna, följt dig så läääänge så känns så kul att få hänga med på när ni ska bli föräldrar <3

  1. Johanna skriver:

   Så sa jag i ögonblicket efter mitt andra barn föddes också. Det var min första förlossning vaginalt då första barnet kom med planerat snitt pga vände sig aldrig utan låg med rumpan nedåt. Båda förlossningarna gick toppenbra både under tiden och efteråt och efter just andra sa jag ”Ja det här kan jag ju göra om!!” det var så coolt. Så massa pepp till dig, du och fiffin och den blivande fadern kommer fixa detta galant som team är jag säker på!

 12. sofia skriver:

  en annan grej du kan känna dig lyckligt lottad över e att du kan spela sims!! för mig kraschade det för en månad sen o har inte funkat sen dess, jättemånga som har samma problem o ba väntar på en ny patch. så aaavis på dig!!

 13. Fia skriver:

  Så härligt att följa dig!! Själv preggo och kan starkt relatera till mycket av det du skriver 😊

 14. Anna skriver:

  Älskar att läsa om din sommar. Drömliv ju! Förstår att du känner dig tacksam.

 15. Elin skriver:

  Jag har gött ett barn och är gravid med mitt andra. Vill skicka med dig att det enda du kan påverka och ”göra” är att slappna av. Slappna av = kroppen jobbar och du jobbar med den och inte mot. Då har du något att fokusera på som faktiskt gör nytta.
  Det var det jag insåg efter att ha läst på massor, och min förlossning var inte enkel men det var superhäftig!!!

 16. Su skriver:

  Födde mitt första barn för lite mer än tre månader sedan (precis efter att Corona blossat upp och allt var nytt och läskigt). Försökte att inte tänka så mycket på förlossningen men ändå försöka förbereda mig, och jag måste säga att förlossningen gick så himla bra?! Hade en ganska lång och jobbig latensfas, men när vi väl kom till förlossningen så gick allt så himla bra och det var inte alls lika läskigt som jag trodde och var inget hemskt alls?! Längtar tills jag får göra det igen! :-)

 17. Klara skriver:

  Har flyttat tillbaka hem till norr och en av sakerna jag sett framemot är att få höra BRO istället för trapp. Har saknat!!

 18. Malin skriver:

  En kollega sa att min kommande bebis skulle födas med en röd ring på huvudet pga den varma tekoppen alltid stod på ”bordet” aka magen.
  Han fick rätt men tror det var mer sugklockan som var anledningen.
  (obs, gick hur bra som helst även med sugklockan, gick sönder 0 i fiffi)

 19. Caroline B skriver:

  Älskar älskar älskar såna här inlägg!!! Så tacksam över att du bloggar och poddar! Är LIVETS grej

 20. Jenny skriver:

  Kan man få receptet på de där bullarna?? Låter som en dröm

 21. Bella skriver:

  Men det heter väl ändå trappA?!

  1. Hanapee skriver:

   Trapp eller bro

  2. Norrbotten skriver:

   Det heter bro <3<3

 22. T. skriver:

  Avklippta tights!! Varför har jag aldrig tänkt på det. Übersmsrt ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG