Hittade den här gamla bilden och blev helt gråtig

11:15 3 Feb 2015

Hittade den här gamla bilden på mina barn.

dscf1558.jpg

Den är nog från 2009. Det var tiden då vi hade en cykelvagn som vi använde som färdmedel till ungefär alla ställen där vi behövde vara. Jag tror aldrig att jag har varit mer fit i hela mitt liv.

Jag blir alldeles tårögd när jag ser bilden. Mina vackra barn har blivit så stora nu. De är alldeles för stora för någon cykelvagn och dessutom cyklar de alldeles utmärkt för egen maskin. 

Idag bakade de chokladbollar och när jag frågade om jag fick smaka sa de ”men sa vi inte att vi gör dem till dig? Tror du inte att du får smaka då eller?”. De måttade med precision och stod vid köksbänken och småpratade och skrattade medan jag gjorde saker för mig själv. De ville inte att jag skulle störa. 

När de kom hem från skolan idag sa de att jag luktar som japanska körsbärsäpplen. Ena barnet har fått en bodylotion som doftar just japanska körsbärsäpplen (eller egentligen japanese cherry blossom) och hon säger att det luktar som jag gör. Jag vet inte om det är sant men när hon höjde sin insmorda arm mot sin bror och han höll med så smälte jag nästan ihop till en liten pulserande geléhög på golvet av glädje, för hade de inte sagt nåt hade jag gissat att jag luktar mens och tagel.

sonja2.jpg

Jag vet inte om det är PMSen eller något annat men jag blir alldeles gråtig. Och rädd. Det är läskigt att vara förälder. 

2 kommentarer | “Hittade den här gamla bilden och blev helt gråtig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Helena skriver:

    Jag har inte PMS för tillfället, men jag blev alldeles gråtig av att läsa detta. Ungar alltså, så himla bra grej. Och samtidigt något av det läskigaste jag varit med om.

  2. tove skriver:

    Det ser ut som en minisonja på tvättmaskinen till vänster! Söt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp