E3-recap 4: Sony

8:31 10 Jun 2014

Om inte Nintendo hittar på något helt i hästväg utlyser jag Sony till vinnaren av E3 2014. De gjorde det igen, även om det inte var med precis allt det där en hade önskat sig (The Last Guardian…).

Bloodborne var det ryktade Demon’s souls 2 (som jag tidigare skrivit om som ”Project Beast”). För mig kvittar det vad From Software sätter för namn på det, bara det har samma grymma fokus på gameplay som Souls-spelen har. Och det tror jag. Höga hattar, långa skägg och goreslafs i kvadrat. Är dock sjukt besviken över att vi inte fick se något gameplay.

Lustigt hur det funkar ändå. Bungie, som länge var Microsofts flaggskepp, visar upp kommande Destiny på Sonys E3-konfa. Spelet släpps på massa plattformar, men får en beta på PS3 och PS4 redan nu på torsdag. Det är ju pepp, men jag måste samtidigt säga att jag lämnade trailern önskandes mer.

Ett av tidernas bästa äventyrsspel, Grim Fandango, släpps remastrat till PS4 och PS Vita. Bra skit. Och de har ett helt gäng feta indietitlar på gång också, mycket tack vare nära samarbete med indiehuset Devolver (som ju bland annat förlägger Hotline Miami-spelen). Little Big Planet 3 visades också, men tyvärr görs spelet inte av stackrarna på Media Molecule. På tal om svenskheter så fick Paradox massa uppmärksamhet för sitt Magicka 2.

Mysigast såg undervattensäventyret Abzü ut, som alltså inte är ett träningsspel med fokus på sexpack.

…för att inte tala om No man’s sky, som ser mäktigare ut för varje gång det visas upp:

The Order: 1886 är Resident Evil hjärta Penny Dreadful, typ. Tjocka mustascher, håriga mansvargar och helt otroligt ljus.

Och så avslutade Sony med att visa upp en teaser för Uncharted 4: A thief’s end. Med tanke på turbulensen kring det projektet så hoppas jag verkligen att allt ändå går som det ska, på något sätt.

3 kommentarer | “E3-recap 4: Sony”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. fix audio device skriver:

    Really this is a amazing site for the all user because here all user can get more enjoy for the work and its so easy for us.

  2. Allied materials skriver:

    It is a very interesting and amazing site for all users because all users can get more information for the worconcrete transit mixer karachik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg